symbian kafayı yedi düzeldi :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
symbian kafayı yedi düzeldi :D
millet bu ne anlamadım ya :D

telefonumda ilk 11.sürüm yüklüydü ve kamera uygulaması cok güzeldi cok kaliteli foto çekiyordum sonra 13.sürümü telefon üzerinden yükledim fotolar eskisine göre bulanık ve kumlu çekmeye başladı sonra flash ile hackli bir mod attım 13.sürüme oda aynı haltı yaptı ve HDR Kurdugum halde yinede aynı sonucu aldım ... hackli symbian üzerine pcye taktım telefonu ve normal nokia suite ile güncelleme yaptım ve sonunda düzelti yine mükemmel oranda çekim yapabiliyorum kumlanma ve bulanıklık gitti bu neden böyle oluyor :D ayrıca kamera uygulamasında foto çektiğinde yan tarafta 3 adet sekme geliyor 1. çöp kutusu 2.sosyal ag paylaş 3.düzenle var böyle olanlarda sorun olmuyor ama

1.çöp kutusu 2.fotolara git olunca bulanık ve kumlu çeken bi kamera uygulaması var ne garip bişedir bu

Uruloki

Uruloki

Üye
bence başlığı değiştir sorunu tam çözmek istersen veri sil ve geri yükle dersin ilk günki gibi olur cihaz olmadı hard format atarsın

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
olmuyor işte çok saçma kaç kere denedim ama olmuyordu zaten s^3te ne saçmalıksa *^#7370# yapınca tüm verilerde gidiyor ikide bir onunla ugrasıyorum

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
bende bu tür bi sorun olmadı telefondan güncelledim önceki sürüm gibi kaliteli fotoğraflar çekiyor

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
ya niye bende böyle anlamadım kardeşim kare kare çekmeye başladı yani piksel piksel oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt