Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Symbian için yeni oyun çıkacakmı?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
^BaRoN^
Üye
Konu Sahibi
TAbiki iyi gangstar falan yanında dandik kalır gta 4 gibi...
al işte bir android user da burda ya kardeşim symbian size ne yaptı ne istiyosunuz şu sistemden ya biz oyun çıkıcak diye seviniyoruz siz baltalıyorsunuz yapmayın lütfen
Google niye desteğini çeksin kendi işletim sisteminden ? Hemde deli gibi para kazanıyorken..
Nokia 2016'ya kadar destek vereceğim diyor, yerinizde olsam Nokia'ya kızardım. Ben N8 sahibiyim ve kızıyorum. Gelmek bilmeyen güncellemeler, çıkmak bilmeyen güzel uygulama ve oyunlar..
S.E.C.R.E.T
Üye
Gelmek bilmeyen güncelleme mi ? Anna gelmek bilmedi ama belle 26 ekimde elimizde olcak Nokia açıkladı .
Biz telefon almadık, akıllı telefon aldık. Şahsen bilgisayar başında saatlerce oturmak yerine, telefonumda 20-25 dakika oynayabileceğim kaliteli oyunları tercih ederim. Ben N8'i kamera için aldım diyen birine, gidip onun yerine makine alsaydın demek kadar saçma bilmem anlatabildim mi ?
FastBreaker
Üye
bizi ezenlere karşı kendimi savunuyorsam kabul ediyorum bağnazım. Hakkımı aramıyorum evet evet bağnazım
Biz telefon almadık, akıllı telefon aldık. Şahsen bilgisayar başında saatlerce oturmak yerine, telefonumda 20-25 dakika oynayabileceğim kaliteli oyunları tercih ederim. Ben N8'i kamera için aldım diyen birine, gidip onun yerine makine alsaydın demek kadar saçma bilmem anlatabildim mi ?
Akıllı telefon aldın iyi tamamda 12 sayfa uygulamam falan var diyorsun günde kaçını kullanıyorsun onu merak ettim gerçekten merak aşağılama amacı yok .
die4you.
Üye
Ovi'nin ismi bile değişti yakın zamanda.
Bahsettikleriniz meego için gelicek s^3 için ne olacağı belli değil.