Symbian için yeni oyun çıkacakmı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
TAbiki iyi gangstar falan yanında dandik kalır gta 4 gibi...

Lenneth

Üye
İstediğini yazamazsın ;)
Tartışma çıkarıcak her türlü yorum YASAK istersen N18 kullan ;)

Tartışma çıkartacak yorum ?

Geliştiricilerin daha çok başka platformlarla ilgilendiği tartışma yaratacak bir yorum değil, bir gerçek.

curse.

Üye
al işte bir android user da burda :D ya kardeşim symbian size ne yaptı ne istiyosunuz şu sistemden ya :D biz oyun çıkıcak diye seviniyoruz siz baltalıyorsunuz yapmayın lütfen
Tartıştığın arkadaşı tanımıyorum fakat bu nokia kullananlar harbi harbi bağnaz insanlar diyorum senin gibileri gördükçe.DN: Nokia kullanıcısıyım.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Tartışma çıkartacak yorum ?

Geliştiricilerin daha çok başka platformlarla ilgilendiği tartışma yaratacak bir yorum değil, bir gerçek.
En azından symbian beleşe pazarda satılıyor gibi satılmıyor kardeş nokia kendi geliştiriyor google desteği bi çekse göreceksiniz .

Lenneth

Üye
En azından symbian beleşe pazarda satılıyor gibi satılmıyor kardeş nokia kendi geliştiriyor google desteği bi çekse göreceksiniz .

Google niye desteğini çeksin kendi işletim sisteminden ? Hemde deli gibi para kazanıyorken..

Nokia 2016'ya kadar destek vereceğim diyor, yerinizde olsam Nokia'ya kızardım. Ben N8 sahibiyim ve kızıyorum. Gelmek bilmeyen güncellemeler, çıkmak bilmeyen güzel uygulama ve oyunlar..

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Gelmek bilmeyen güncelleme mi ? Anna gelmek bilmedi ama belle 26 ekimde elimizde olcak Nokia açıkladı .

----------Eklendi @ 23:07:00 ---------- Yazıldı @ 23:06:23 ----------

Ve oyun uygulama istiyorsanız bilgisayar alın telefon bu ne istiyorsunuz ki ?

Lenneth

Üye
Gelmek bilmeyen güncelleme mi ? Anna gelmek bilmedi ama belle 26 ekimde elimizde olcak Nokia açıkladı .

----------Eklendi @ 23:07:00 ---------- Yazıldı @ 23:06:23 ----------

Ve oyun uygulama istiyorsanız bilgisayar alın telefon bu ne istiyorsunuz ki ?

Biz telefon almadık, akıllı telefon aldık. Şahsen bilgisayar başında saatlerce oturmak yerine, telefonumda 20-25 dakika oynayabileceğim kaliteli oyunları tercih ederim. Ben N8'i kamera için aldım diyen birine, gidip onun yerine makine alsaydın demek kadar saçma bilmem anlatabildim mi ?

FastBreaker

FastBreaker

Üye
bizi ezenlere karşı kendimi savunuyorsam kabul ediyorum bağnazım. Hakkımı aramıyorum evet evet bağnazım

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Biz telefon almadık, akıllı telefon aldık. Şahsen bilgisayar başında saatlerce oturmak yerine, telefonumda 20-25 dakika oynayabileceğim kaliteli oyunları tercih ederim. Ben N8'i kamera için aldım diyen birine, gidip onun yerine makine alsaydın demek kadar saçma bilmem anlatabildim mi ?
Akıllı telefon aldın iyi tamamda 12 sayfa uygulamam falan var diyorsun günde kaçını kullanıyorsun onu merak ettim gerçekten merak aşağılama amacı yok .

die4you.

Üye
Ovi'nin ismi bile değişti yakın zamanda.
Bahsettikleriniz meego için gelicek s^3 için ne olacağı belli değil.

die4you.

Üye
Meego için(n9);
w7 ve android kullanılabilicek gibi birşeyler duydum ama sadece söylenti de şu anda bazı yerleri ve bölümleri farklılık gösterebilir.

pRime.

pRime.

Üye
Arkadaşlar eğer verdiğim linke girdiyseniz SYMBIAN ve Meego için olduğunu görürsünüz. Zaten olan bişey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt