Symbian Hack için En Kolay Yöntem (S^3/Anna/Belle/s60v5/s60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

TroLL28

TroLL28

Üye
2. kez hackledim başarılı hard format atmıştım :)

emrahkln

emrahkln

Üye
Bilgiyararım Windows 8 ve instalserver.exe'yi kuramadım lütfen birisi yardım etsin, gerçekten 3. denemem ve hala hackleyemedim telefonu.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Bilgiyararım Windows 8 ve instalserver.exe'yi kuramadım lütfen birisi yardım etsin, gerçekten 3. denemem ve hala hackleyemedim telefonu.
instalserver.exe dosyasını pc ye kurmayacaksın, telefonuna x-plore (dosya yöneticisi) yükle ve installserver.exe dosyasını telefonuna at, x-plore ile o dosyayı C:/sys/bin konumuna taşı..

sado826

sado826

Üye
rom patcherda no data uyarısı alıyorum nedendir ??

Yönetici tarafından düzenlendi:
Emrgncy

Emrgncy

Üye
rom patcherda no data uyarısı alıorum nedendir ??rom patcherda no data uyarısı alıorum nedendir ??
C:/ kök dizinini kontrol et bakalım patches klasörü var mı?

yoksa mesaj yaz upload edeyim...
eğer varsa muhtemelen içindeki dosyaları silmiş olabilirsin, içini de kontrol et..

sado826

sado826

Üye
klasör var ama içi boş sanırım

Emrgncy

Emrgncy

Üye
klasör var ama içi boş sanırım

link teki zip dosyasını indir ve x-plore ile aç, içindeki patches klasörünü C:/ kök dizinine at, üzerine yazılsın mı diye sorarsa evet de.

Artık rompatcher ı çalıştırınca yamaları görebilirsin..

sado826

sado826

Üye

link teki zip dosyasını indir ve x-plore ile aç, içindeki patches klasörünü C:/ kök dizinine at, üzerine yazılsın mı diye sorarsa evet de.

Artık rompatcher ı çalıştırınca yamaları görebilirsin..

tmm hallettim çok tşkler

ejdermamut

ejdermamut

Üye
6630 da n73 te n95 te ve 603 te başarılı oldu n8 denicem

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
yerlesik bilesen hatasi veriyor nasi olacak

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
hocam mobilim link atabilirmisin

SAAMEET258

SAAMEET258

Üye
saat 2:40 , bir aydır denemediğim kalmamıştı en sonunda oldu , nasıl teşekkür etsem bilemedim sonsuz teşekkürler

omerkusaya00

Üye
Nokia X6 da sorunsuz çalışıyor denedim ve unsigned uygulamayı kurabildim. Teşşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy

Üst Alt