Symbian Hack için En Kolay Yöntem (S^3/Anna/Belle/s60v5/s60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

Sniper2023x

Üye
rom patcheri nerden indiricez deli olucam bulamadım acil yardım hackliyom suan

- - - Eklendi - - -

rom patcheri nerden indiricez deli olucam bulamadım acil yardım hackliyom suan sybmbian hackdeymiş:Dtmm buldum:Dsıradaki adım gelsin:D

- - - Eklendi - - -

dokuzuncu adımda kaldım indirdim buldum telime uygun serveri instalserver.exe cıktı kopyalama tuşu gözükmüo önce kurmalımıyız?kurmak içinden gelioda kafama göre bişe yapmak istemiorum sonra karsır diye korkuom bi aci yardm edin tamam onuda hallettim sıra 10 11 biraz karsk gibi gözükuolar ama:Doldu kardeş oldu:Dne zamandır telefonu hacklemeyi düşünüodum korkuodum milletin yorumu filan hatta biri glsede yapsa düsünüodum:Den sonunda kendim hpsini sırayla yaptım oldu çok kolaymış hiç bir yardm almadm sornları kndim çözdm basardm Allah razı olsunnn hepinizden bu siteye bayıldım:D

• Beğen
Tepkiler: uribaju

Emrgncy

Emrgncy

Üye
rom patcheri nerden indiricez deli olucam bulamadım acil yardım hackliyom suan

- - - Eklendi - - -

rom patcheri nerden indiricez deli olucam bulamadım acil yardım hackliyom suan sybmbian hackdeymiş:Dtmm buldum:Dsıradaki adım gelsin:D

- - - Eklendi - - -

dokuzuncu adımda kaldım indirdim buldum telime uygun serveri instalserver.exe cıktı kopyalama tuşu gözükmüo önce kurmalımıyız?kurmak içinden gelioda kafama göre bişe yapmak istemiorum sonra karsır diye korkuom bi aci yardm edin tamam onuda hallettim sıra 10 11 biraz karsk gibi gözükuolar ama:Doldu kardeş oldu:Dne zamandır telefonu hacklemeyi düşünüodum korkuodum milletin yorumu filan hatta biri glsede yapsa düsünüodum:Den sonunda kendim hpsini sırayla yaptım oldu çok kolaymış hiç bir yardm almadm sornları kndim çözdm basardm Allah razı olsunnn hepinizden bu siteye bayıldım:D

Hayırlı olsun...

Reflexif

Üye
dostum emeğine anlatımına sağlık. X7-00 kullanıyorum sorunsuz hack oldu. Sana ayrıca bi konu danışmak istiyorum. Bu telefonu yurt dışından getirdim ovisuitte belle update çıkmıyor belle için. Nokia care çözüm bulamadı nasıl belle yaparım bu telefonu

- - - Eklendi - - -

dostum emeğine anlatımına sağlık. X7-00 kullanıyorum sorunsuz hack oldu. Sana ayrıca bi konu danışmak istiyorum. Bu telefonu yurt dışından getirdim ovisuitte belle update çıkmıyor belle için. Nokia care çözüm bulamadı nasıl belle yaparım bu telefonu

tusubasa

Üye
c601 hack oldu zaten kolay bu işlemler ama inistalserver yeşil yandı ama olmadh dıgerıyle oldu maxicepinistalserver.rmp yalnz c601 de csys bin dosya atım o bi işe yaramadı

sedat37

Üye
allah razı olsun senden ne yaptım ne ettim olmadı. sayende sonunda hackledim telefonu .. emeğine sağlık :)

gzmturp

Üye
Herkes yapmış sadece ben mi yapamıyorum anlamadım yoksa benim mi telefonumda iş yok. Verdiğiniz linklerden programları indiriyorum ama telefonum açmıyor desteklenmiyor diyor. Ne yapmalıyım? Gerçekten çok sıkıldım bana ayrıntılı bir şekilde yardımcı olabilir misiniz lütfen, denemediğim yöntem kalmadı ama benim telefonumda işe yaramıyor sanırım. Bu arada telefonum 603..

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Herkes yapmış sadece ben mi yapamıyorum anlamadım yoksa benim mi telefonumda iş yok. Verdiğiniz linklerden programları indiriyorum ama telefonum açmıyor desteklenmiyor diyor. Ne yapmalıyım? Gerçekten çok sıkıldım bana ayrıntılı bir şekilde yardımcı olabilir misiniz lütfen, denemediğim yöntem kalmadı ama benim telefonumda işe yaramıyor sanırım. Bu arada telefonum 603..

Ekteki symbian hack dosyası rar uzantılı, sen onu direk kurmaya çalışıyorsundur, o nedenle o hatayı alıyorsun, ekteki winrar dosyasını indir kur ve rar lı olan dosyaları winrar ile aç ve içindeki dosyayı kur. x-plore ile de yapabilirsin...

nester77

Üye
nokia e7 belle refresh,hack bir turlu olmuyor ,hep sertifika hatası verior.
Lutfen yardımcı olun, yeterki olsun,ucretini bile veririm.
Tel: 0535 7051835

- - - Eklendi - - -

Emrgncy

Emrgncy

Üye

- - - Eklendi - - -

Tüm adımları eksiksiz yaptın mı?

Ayrıca C:/patches klasörüne üçüncü bir rompatcher yaması atman gerekli, onu attın mı?

ozcan405

Üye
ya bitürlü yapamadım tmqurantineyi c ye attım nodata dedi hafıza kartına attımbu sefer çıktı mark all dedim restore all çıkmadı tek tek restore dedim sonra silindi hepsino data yazdı çktım sildim virüs programını bide installserver exe yi sys bin içine attım rompatcherda 2 tane çıktı instalserver çıkmadı telefon markası c6-01 anna hala süresigeçmiş sertifika diyorütfen biyadım etkardes 3-4 gündüryapamadm gitti

Emrgncy

Emrgncy

Üye
ya bitürlü yapamadım tmqurantineyi c ye attım nodata dedi hafıza kartına attımbu sefer çıktı mark all dedim restore all çıkmadı tek tek restore dedim sonra silindi hepsino data yazdı çktım sildim virüs programını bide installserver exe yi sys bin içine attım rompatcherda 2 tane çıktı instalserver çıkmadı telefon markası c6-01 anna hala süresigeçmiş sertifika diyorütfen biyadım etkardes 3-4 gündüryapamadm gitti
Bekle sana bir yama daha upload edeyim... onu atarsan büyük ihtimalle olur..

- - - Eklendi - - -

zip dosyasını indir ve içindeki dosyayı x-plore ile C:/patches klasörüne at, rompatcher'ı çalıştır. artık içinde iki değil üç yama göreceksin üçünü de aktif edip unsigned bir uygulama yüklemeyi dene, büyük ihtimalle sorunun çözülecektir..

mchd26

Üye
kusura bakmazsanız bişey sorcam X-plore BELLE FP1 .sisx uygulamasının bende süresi geçmiş sertifika diyor telefonun zamanını da değiştirdim olmadı

- - - Eklendi - - -

kusura bakmazsanız bişey sorcam X-plore BELLE FP1 .sisx uygulamasının bende süresi geçmiş sertifika diyor telefonun zamanını da değiştirdim olmadı

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Emrgncy

Emrgncy

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Burdan indir..

http://www.maxicep.com/symbian-s60v...60-signed-3-sn-bekleme-suresi-yok-789997.html

TroLL28

TroLL28

Üye
bnde olmadı yardımmmmYAPTIM WALA YAPTIM HUHUHUUH :D

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy

zfrypc

Üye
eline sağlık çok başarılı :thumbup:

Hmdbsgl

Hmdbsgl

Üye
kardeş bende n97 var mobıle securıty yuklerken yuklenemedı hatası alıyorum yardımcı olurmusun

Emrgncy

Emrgncy

Üye
kardeş bende n97 var mobıle securıty yuklerken yuklenemedı hatası alıyorum yardımcı olurmusun
Bilgilerini yedekleyip telefonuna bir soft format at ve tekrar dene, sorunsuz yüklenecektir..

Hmdbsgl

Hmdbsgl

Üye
tamamdır kardes sorun kalmadı tesekkurler

Üst Alt