Emrgncy
Üye
kardeşim tmquarantını yi x plore ile düzgün Kopyaladım yine de görünmüyor
C:/ kök dizininde olduğundan ve klasör olarak bulunduğundan emin ol, zip li felan olmasın...
kardeşim tmquarantını yi x plore ile düzgün Kopyaladım yine de görünmüyor
C:/ kök dizininde olduğundan ve klasör olarak bulunduğundan emin ol, zip li felan olmasın...

dediğin herşeyi yaptım klasör ve doğru yerde![]()

Evet doğru dosyalar :/
olması lazım ama niye görmüyor hayret,
olması lazım ama niye görmüyor hayret,
mobilsecurity i kaldırıp, sıralamaya dikkat ederek tekrar dene istersen...
- - - Eklendi - - -
ayrılmak zorundayım, yine sorun çıkarsa sabah cevap yazarım...
sana da çok teşekkür ederim Konuyu hazırlayan arkadaşa da 
kardeşim allah razi olsun haftalarca uğraştim ama şimdi senin sayende oldu 2 dkda allah razi olsun ellerin dert görmesin saol

Hayırlı Olsun...Peki teşekkürler arkadaşım
- - - Eklendi - - -
kardeşim ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor tam dosyalar göründü restore dedim tel kafayı yedi kaç kere reset attı sonra zar zor Sildim o anti virüs u ve devam ettim işlemlere sonunda oldusana da çok teşekkür ederim Konuyu hazırlayan arkadaşa da
![]()
*#7370# ile soft format at, hack iptal olur, yedek almayı unutma...ben bu hacki yapmıştım telefona şimdi servise yollamam gerekiyo. hacki nasıl kaldırıyoruz bilgisi olan varsa acil yardım
C:/ kök dizinine tmquarantina klasörünü attın mı?karantina listesinde no data diyo bi yardım edin
Ne gibi bir hata...1 ıncı adım tammam ama sonrakı dosyaları telefona kuramıyorum .hata verıyor
zip i aç içindeki sis dosyasını yüklerom pathc yüklenecek bişi değilki zip olarak gözüküo