Symbian Hack için En Kolay Yöntem (S^3/Anna/Belle/s60v5/s60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

baronet1905

baronet1905

Üye
ben suan symbian belle kullanıyorum telefon model nokia c6 01 hangi programları indirim sayfadan onu solersen 1.

- - - Eklendi - - -

ben suan symbian belle kullanıyorum telefon model nokia c6 01 hangi programları indirim sayfadan onu solersen 1.

- - - Eklendi - - -

mobile security i kuruyorum sonra seceneklerden Quarantine list e tıklayınca orası bos oluyor yani mark all yapamıyorum orda kopuyo.

Emrgncy

Emrgncy

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

mobile security i kuruyorum sonra seceneklerden Quarantine list e tıklayınca orası bos oluyor yani mark all yapamıyorum orda kopuyo.

sayfa boş görünüyorsa ya C:/ kök dizinine tmquarantina klasörünü atmamışsındır, attıysan da zip dosyasıyla atmışsındır.

Tmquarantina klasörünü zip li değil, zipin içinden çıkarıp direk klasör olarak atacaksın...

- - - Eklendi - - -

indireceğin dosyalar

symbian hack.rar dosyası
x-plore dosyası
installserver pack dosyası
installserverRP+v1.7. Dosyası

olmayan yerde mesaj at, yardımcı olurum...

Bekiroski

Bekiroski

Üye
x-plore sertifika suresi gecmistir yazisi geldikten sonra altta anlatilan gibi ayarlari degistirdim. Ama haleda serti suresi gecmistir yazisi geliyo. Nasil halledebilirim?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
x-plore sertifika suresi gecmistir yazisi geldikten sonra altta anlatilan gibi ayarlari degistirdim. Ama haleda serti suresi gecmistir yazisi geliyo. Nasil halledebilirim?
forumda signed olan farklı versiyon x-plore uygulamaları var, onlardan birisini dene...

ahmetyus

ahmetyus

Üye
mobile security.sis dosyasını telfona attım fakat yüklemek isterken şöyle bir hata veriyor model:(nokia 603)

- - - Eklendi - - -

mobile security.sis dosyasını telfona attım fakat yüklemek isterken şöyle bir hata veriyor model:(nokia 603) yüklenemiyor bu yerleşik bir bileşen bu sorunu nasıl çözebilirim ??

Emrgncy

Emrgncy

Üye
mobile security.sis dosyasını telfona attım fakat yüklemek isterken şöyle bir hata veriyor model:(nokia 603)

- - - Eklendi - - -

mobile security.sis dosyasını telfona attım fakat yüklemek isterken şöyle bir hata veriyor model:(nokia 603) yüklenemiyor bu yerleşik bir bileşen bu sorunu nasıl çözebilirim ??

Telefonun Fp2 ye güncellenmiş, bu konudan hack olmaz...

sen buraya TIKLA

manolyam63

manolyam63

Üye
bende de dıyordu onu fp2 ye gectım ordan hallettım

gezgin1881

gezgin1881

Üye
süper n95 8 gb ta oldu

• Beğen
Tepkiler: uribaju

fatih-57

Üye
mobile security i kurdum ama quantire list e girince no data yazdığından seçenekte helpten başka birşey yok :hmmm

Emrgncy

Emrgncy

Üye
mobile security i kurdum ama quantire list e girince no data yazdığından seçenekte helpten başka birşey yok :hmmm
C:/ kök dizinine tmquarantina klasörünü ya atmamışsındır, ya da zip uzantılı olarak atmışsındır.
Dikkat et klasör olarak atacaksın..

kutiku

Üye
verdiniz linkleri yükledim ama hepsinde süresi geçmiş sertifika diyo ???

mal.awi

Üye
çok teşekkürler

mattik15

Üye
[MaxiCep] X-plore BELLE FP1 (Signed).sisx süresi geçmiş sertifika yazıyo

- - - Eklendi - - -

ne yapmam gerekiyo

haylaz94

Üye
mobily security i yüklerken bu bir bileşendir diyo yüklemiyo napmam gere

Emrgncy

Emrgncy

Üye
mobily security i yüklerken bu bir bileşendir diyo yüklemiyo napmam gere
Telefonun fp2 ye güncellenmiş, bu konudan hack olmaz...

Üst konuda fp2 ler için olan hack konusu var, ona bak istersen..

AnKaRaLi dıablo

AnKaRaLi dıablo

Üye
hacklemeye tovbeliydim ama gerekli her program unsignetmis (dikkat etmiodum:D)dayanamadim gene hekledim:)
Telefonu aldim alali okdr hack yaptimki bu gidişle sisteme gómùlcek:D:D:D
Tekrar:tşk::maxicep::yuru:

dabbe98

Üye
telefonum 603 mobile security çalışmıyor bu yerleşik bir bileşen diyor ne yapmam gerek lütfen yardım

Emrgncy

Emrgncy

Üye
telefonum 603 mobile security çalışmıyor bu yerleşik bir bileşen diyor ne yapmam gerek lütfen yardım
Telefonun Fp2 ye güncellenmiş, bu konudan hack olmaz.. Üst konuda Fp2ler için olan hack konusuna bak...

Scofie

Scofie

Üye
kardeşim tmquarantını yi x plore ile düzgün Kopyaladım yine de görünmüyor

Üst Alt