biraz daha açıklar mısın?Müzik Çalar'da herhangi bir şarkı açtığında yürütülemiyor gibi bir hata mı çıkıyor?Programı açma derken; yükleme dosyasını açmayımı yoksa yüklediğin programı menüden açmayımı kastediyorsun?Unsigned olan uygulama,oyun vs yüklemeye çalıştığında sorun oluyor mu?bnde hackledm telefonu dün.ama müzik dosyalarımı bi kaç programı açmak istediğimde dosya açılamıyor hatası verdi.nasıl düzeltebilirim.
Telefonun Fp2 ye güncellenmiş ve artık bu konudan hack olmaz..arkadaslar bana yardımcı olun benım tlf 701 ben hack yapmaya calısırken yuklenemıyor yerlesık bılesen dıyor ne olur yardım edın ben flash attım yıne olmadı yazılım yukledıkten sonra boyle dıyor
Forumda signed olan x-plore uygulamaları var, onlardan herhangi birini dene...X-plore Belle programını N8 e kurmak istediğimde süresi geçmiş sertifika diyor.Bu konuda yardımcı olur musunuz? Belle Refresh 7/28/2012 tarihli sürümü kurulu şu anda sanırsam bundan dolayı olmuyor.
X - plore ' min sertifika süresi geçmiş :S,
Hayır silinmez...teli hacklediğimizde bütün veriler siliniyor mu?
Hayır silinmez...

telefonu hackledim sonra telefona format atma lazım oldu formatı atınca bidaha hacklemem gerekiyormu yoksa kalıcımı ?
konuyu acan kişi sana sesleniyorum ben c6-01 belle kullanıyorum bu dosyaları yuklerken falan sorunla karsılıyorum sana ulasabilecegim msn ve facebook profil varmı ? yardım edebilceksen.
Nasıl hata aldığını söylersen buradan yardımcı olurum kardeş,bu koydugunuz linklerdekiler telefonda acınca hata veriyor bi yardmcı olsan skype den falan?