Symbian Hack için En Kolay Yöntem (S^3/Anna/Belle/s60v5/s60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

xxalibilginxx

Üye
e xploreyi yükliyemiyorum sertifika hatası veriyo onsuz olmuyormu

ali2515

Üye
dostum eline sağlık teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: uribaju
Emrgncy

Emrgncy

Üye
e xploreyi yükliyemiyorum sertifika hatası veriyo onsuz olmuyormu
x-plore olmadan olmaz..

Telefonun tarihini bir yıl geri alıp yüklemeyi dene, yine olmazsa forumda signed olan farklı versiyon x-plore lar var, onlardan birini yüklemeye çalış...

holyxozi

Üye
c7 de 2 kere yaptım . Saolasın.

• Beğen
qsaw

qsaw

Üye
Arkadaşlar benim telde C/sys klasörü var içinde birde bin kalsörü yok oluşturmaya çalıştığımda ise kalsör oluşturulamıyor hatası veriyor x-plore ayarları yapılı ilk dördü seçili fakat sys kalsörünün içine ne dosyayı atabiliyorum nede içinde yeni bir klasör oluşturabiliyorum yardım bekliyorum.

Ekleme : Sorunu çözdüm arkadaşlar.Rompacher ile "Open4all" ve"Installserver" yi işaretledikten sonra telefonu kapatıp açın sonra adımlara kaldığınız yerden devam edin.Konu sahibi isterse bu durumu yaşayanlara yardımcı olmak için bu küçük sorunuda ekleyebilir.

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar benim telde C/sys klasörü var içinde birde bin kalsörü yok oluşturmaya çalıştığımda ise kalsör oluşturulamıyor hatası veriyor x-plore ayarları yapılı ilk dördü seçili fakat sys kalsörünün içine ne dosyayı atabiliyorum nede içinde yeni bir klasör oluşturabiliyorum yardım bekliyorum.

Ekleme : Sorunu çözdüm arkadaşlar.Rompacher ile "Open4all" ve"Installserver" yi işaretledikten sonra telefonu kapatıp açın sonra adımlara kaldığınız yerden devam edin.Konu sahibi isterse bu durumu yaşayanlara yardımcı olmak için bu küçük sorunuda ekleyebilir.

evet konuyu biraz daha dikkatli okusaydın hallederdin zaten aynı şey konuda yazıyordu :)

bozkurtlar12345

Üye
beyler symbian belle fp2 telefonum var ilk sayfada gösterilen işlemler ile olur mu

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Aslında çok basit söylenenleri yani yazilanları aynen yap olay tamamdır. 3 tane yeşil ışık şeklinde olacak rom patcher in içinde

bozkurtlar12345

Üye
peki bu olay garantiyi bozar mı?

fatihadak06

Üye
telefonu hackledikten sonra oviden yüklemeye çalıştığım proğramlarda haya veriyor tam yükleyeceği zaman yüklenmedi diyor

ne yapabilirim

asigsasi

asigsasi

Üye
hack yamalarını kapat öyle indir

fatihadak06

Üye
denedim ama olmuyor sizde hiç böyle bişeyle karşılaştınız mı

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
telefonu hackledikten sonra oviden yüklemeye çalıştığım proğramlarda haya veriyor tam yükleyeceği zaman yüklenmedi diyor

ne yapabilirim
banada oluyor o ama bazen.Bu hatanın hackle falan alakası yok merak etme.Öyle olduğu zaman menüye gel.orada smartinstaller uygulamasını göreceksin ona tıklarsan kaldığı yerden devam eder.Ama bu yöntem kesin çözüm değil.Denemekte fayda var.Eğer bu yöntem işe yaramaz ise ozaman qt 'de sorun vardır.Qt son sürümü kurabilirsin.

sefa5122

Üye
yukluyorum destekkenmıyo diyo

mustafa378

Üye
merhaba bunu yaptığımız zaman garanti iptal mı oluyor bir bilginiz varmı

- - - Eklendi - - -

telefonum nokıa 500 telfona format attım 3310 gibi oldu hiç birşey yapamıyorum onun için hack dı neydi onu yüklmek istiyorum ama garantisi aiptal olurmu sizce

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
merhaba bunu yaptığımız zaman garanti iptal mı oluyor bir bilginiz varmı

- - - Eklendi - - -

telefonum nokıa 500 telfona format attım 3310 gibi oldu hiç birşey yapamıyorum onun için hack dı neydi onu yüklmek istiyorum ama garantisi aiptal olurmu sizce

istediğiniz zaman eski haline getirebilirsiniz

virusasa

virusasa

Üye
rom patcher plus kurmaya çalıştığımda "yüklenmeye hazırlanılıyor" diyor ama gerisi gelmiyor. Öyle bekliyor. :/

edit: 10 dk bekledim oldu :D

• Beğen

Üst Alt