x-plore olmadan olmaz..e xploreyi yükliyemiyorum sertifika hatası veriyo onsuz olmuyormu
e xploreyi yükliyemiyorum sertifika hatası veriyo onsuz olmuyormu
çok iyic7 de 2 kere yaptım . Saolasın.

Arkadaşlar benim telde C/sys klasörü var içinde birde bin kalsörü yok oluşturmaya çalıştığımda ise kalsör oluşturulamıyor hatası veriyor x-plore ayarları yapılı ilk dördü seçili fakat sys kalsörünün içine ne dosyayı atabiliyorum nede içinde yeni bir klasör oluşturabiliyorum yardım bekliyorum.
Ekleme : Sorunu çözdüm arkadaşlar.Rompacher ile "Open4all" ve"Installserver" yi işaretledikten sonra telefonu kapatıp açın sonra adımlara kaldığınız yerden devam edin.Konu sahibi isterse bu durumu yaşayanlara yardımcı olmak için bu küçük sorunuda ekleyebilir.

beyler symbian belle fp2 telefonum var ilk sayfada gösterilen işlemler ile olur mu
peki bu olay garantiyi bozar mı?
banada oluyor o ama bazen.Bu hatanın hackle falan alakası yok merak etme.Öyle olduğu zaman menüye gel.orada smartinstaller uygulamasını göreceksin ona tıklarsan kaldığı yerden devam eder.Ama bu yöntem kesin çözüm değil.Denemekte fayda var.Eğer bu yöntem işe yaramaz ise ozaman qt 'de sorun vardır.Qt son sürümü kurabilirsin.telefonu hackledikten sonra oviden yüklemeye çalıştığım proğramlarda haya veriyor tam yükleyeceği zaman yüklenmedi diyor
ne yapabilirim
Neyi yüklerken alıyorsun o hatayı...yukluyorum destekkenmıyo diyo
merhaba bunu yaptığımız zaman garanti iptal mı oluyor bir bilginiz varmı
- - - Eklendi - - -
telefonum nokıa 500 telfona format attım 3310 gibi oldu hiç birşey yapamıyorum onun için hack dı neydi onu yüklmek istiyorum ama garantisi aiptal olurmu sizce