Symbian Hack için En Kolay Yöntem (S^3/Anna/Belle/s60v5/s60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

psychopat55

Üye
mobile security yi kurdum, falan o karantind listesinde mark all falan yok. Sadece help var. Yardım.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
mobile security yi kurdum, falan o karantind listesinde mark all falan yok. Sadece help var. Yardım.
Tmquarantina.zip klasörünün içindeki tmquarantina klasörünü C:/ kök dizinine attın mı?

Tekrar kontrol et, dikkat et zip olarak değil içindeki klasörü klasör olarak atacaksın...

yine olmazsa mesaj at..

- - - Eklendi - - -

ya bende C:\sys var ama bin dosyası yok ayarlardan kutucukları da işaretledim ama bin dosyası yok ne yapmam lazım
Rompatcher uygulamasını çalıştır ve open4all yamasını aktif et, artık x-ploreile görebilirsin...

hakayo123

Üye

Tmquarantina.zip klasörünün içindeki tmquarantina klasörünü C:/ kök dizinine attın mı?

Tekrar kontrol et, dikkat et zip olarak değil içindeki klasörü klasör olarak atacaksın...

yine olmazsa mesaj at..

- - - Eklendi - - -

Rompatcher uygulamasını çalıştır ve open4all yamasını aktif et, artık x-ploreile görebilirsin...

aktif olmuyor ki add to auto diyor ok işareti çıkıyor

rengvan

Üye
arkadaşım e71 l
Instal server listesinde yok ama başarılı sonuc alan lıstesinde var hangi ınstal serveri ındırmeliyim
Telefonum e71 tesekkurler

Emrgncy

Emrgncy

Üye
arkadaşım e71 l
Instal server listesinde yok ama başarılı sonuc alan lıstesinde var hangi ınstal serveri ındırmeliyim
Telefonum e71 tesekkurler
installserver dosyasını telefonun işletim sistemine göre atıyorsun...
e71 in işletim sistemi symbian 9.2,
9.2 lere uygun olan install dosyasını C:/sys/bin konumuna atıp telefonu restart yap..

kkk karakuş

Üye
arkadaş ben tlf hekledim ama bu sefrde proram yüklerken "bu yerleşik bileşendir" diy bir yazı çıkıyor bilgisi olan varmı ;)

tatar_c_altı

Üye
arkadaşlar c nin içindeki sys dosyası boş ne yapmalıyım bin klasörü boş acil yardım edinn kaç gündür yapamıyorum :(((

Emrgncy

Emrgncy

Üye
arkadaşlar c nin içindeki sys dosyası boş ne yapmalıyım bin klasörü boş acil yardım edinn kaç gündür yapamıyorum :(((
X-plore ayarlara girip üstteki tüm kutucukları işaretle, ayrıca rompatcher uygulamasını çalıştır ve open4all yamasını aktif et,
Artık x-plore ile C:/sys/bin klasörünü görebilirsin...

ahmet_asd

Üye
Ben C: sürücüsüne hiçbir işlem yapamıyorum. Depolama yeri yazma korumalı diyor. (Belle-Refresh N8)

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Ben C: sürücüsüne hiçbir işlem yapamıyorum. Depolama yeri yazma korumalı diyor. (Belle-Refresh N8)
:hmmm Bu hatayı ilk defa duyuyorum...
C:/ sürücüsündeki işlemleri x-plore ile yapıyorsun değil mi?

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
Şöyle dene birde.
Telefonu pc'ye de depolama modunda bağla (mass store) sonra kopyalıcak mı bak

gnmkbn

Üye
abi dünden beri uğraşıyorum şu quarentine denen klasör bi türlü c'de gözükmüyo yada rar. uzantılı gösteriyo
bide şu mobile security programı yukluyo ama acmıyo telefon

dust61

dust61

Üye
benim telefonun nokia 603 belle flaş attım telefona ama mobile security yüklerlerken aldığım hata yüklenemiyor yerkeleşik bilşen hatası . bunu bir çözümü varmıdır ? lütfen bir cevap

Emrgncy

Emrgncy

Üye
abi dünden beri uğraşıyorum şu quarentine denen klasör bi türlü c'de gözükmüyo yada rar. uzantılı gösteriyo
bide şu mobile security programı yukluyo ama acmıyo telefon

x-plore ile tmquarantina.zip dosyasını aç ve içindeki klasörü klasör olarak C:/ kök dizinine at...

mobilsecurity açılmıyorsa telefonu restart yap tekrar dene...

- - - Eklendi - - -

benim telefonun nokia 603 belle flaş attım telefona ama mobile security yüklerlerken aldığım hata yüklenemiyor yerkeleşik bilşen hatası . bunu bir çözümü varmıdır ? lütfen bir cevap

Seni bu konuya alalım Kardeş TIKLA...

Üst Alt