Tmquarantina.zip klasörünün içindeki tmquarantina klasörünü C:/ kök dizinine attın mı?mobile security yi kurdum, falan o karantind listesinde mark all falan yok. Sadece help var. Yardım.
Rompatcher uygulamasını çalıştır ve open4all yamasını aktif et, artık x-ploreile görebilirsin...ya bende C:\sys var ama bin dosyası yok ayarlardan kutucukları da işaretledim ama bin dosyası yok ne yapmam lazım
Tmquarantina.zip klasörünün içindeki tmquarantina klasörünü C:/ kök dizinine attın mı?
Tekrar kontrol et, dikkat et zip olarak değil içindeki klasörü klasör olarak atacaksın...
yine olmazsa mesaj at..
- - - Eklendi - - -
Rompatcher uygulamasını çalıştır ve open4all yamasını aktif et, artık x-ploreile görebilirsin...
aktif olmuyor ki add to auto diyor ok işareti çıkıyor
installserver dosyasını telefonun işletim sistemine göre atıyorsun...arkadaşım e71 l
Instal server listesinde yok ama başarılı sonuc alan lıstesinde var hangi ınstal serveri ındırmeliyim
Telefonum e71 tesekkurler
Open4all yamasına dokunduğun zaman, yanındaki mavi ikon yeşil olmuyor mu?
hayır kırmızı oluyor
Biryerlerde hata yapmış olmalısın...
3 kere yaptım ama bidaha deneyeyim o zaman

Hayırlı Olsun...3 kere yaptım ama bidaha deneyeyim o zaman
- - - Eklendi - - -
oh bee sonunda oldu sağol kardeşim![]()
yüklemeye çalıştığın programla alakalı bir sorundur..arkadaş ben tlf hekledim ama bu sefrde proram yüklerken "bu yerleşik bileşendir" diy bir yazı çıkıyor bilgisi olan varmı![]()
X-plore ayarlara girip üstteki tüm kutucukları işaretle, ayrıca rompatcher uygulamasını çalıştır ve open4all yamasını aktif et,arkadaşlar c nin içindeki sys dosyası boş ne yapmalıyım bin klasörü boş acil yardım edinn kaç gündür yapamıyorum((
Ben C: sürücüsüne hiçbir işlem yapamıyorum. Depolama yeri yazma korumalı diyor. (Belle-Refresh N8)
Bu hatayı ilk defa duyuyorum...Şöyle dene birde.Ben C: sürücüsüne hiçbir işlem yapamıyorum. Depolama yeri yazma korumalı diyor. (Belle-Refresh N8)
abi dünden beri uğraşıyorum şu quarentine denen klasör bi türlü c'de gözükmüyo yada rar. uzantılı gösteriyo
bide şu mobile security programı yukluyo ama acmıyo telefon
benim telefonun nokia 603 belle flaş attım telefona ama mobile security yüklerlerken aldığım hata yüklenemiyor yerkeleşik bilşen hatası . bunu bir çözümü varmıdır ? lütfen bir cevap