Symbian Hack için En Kolay Yöntem (S^3/Anna/Belle/s60v5/s60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

osmanaslan1060

osmanaslan1060

Üye
kardeş mobile security i yüklemeye çalışıyorum yerleşik bileşen hatası veriyor ne yapmalıyım nokia 808 belle fp2

Emrgncy

Emrgncy

Üye
kardeş mobile security i yüklemeye çalışıyorum yerleşik bileşen hatası veriyor ne yapmalıyım nokia 808 belle fp2

Arkadaşım Fp2ler bu konudan hack olmaz, üst konuda fp2 lere özel hack yöntemi var ona bak istersen...

alimmm78

Üye
mobile secruity yüklemede yeniden başlat dedim bişey olur mu??

- - - Eklendi - - -

hackleyince programlarıma birşey olmuyor demi??
rehberimde arkadaşlar gitmiyo

- - - Eklendi - - -

ACİL

asigsasi

asigsasi

Üye
birşey olmaz korkma ne rehberin gider ne de uygulamaların telefonu hackledikten sonra daha stabil kullanabilirsin unsigned uygulamaları yükler hatta modifiye yapabilir sin

tayfun14

tayfun14

Üye
c/ sys/ bin klasörü yokkı yenı klasörde açamıyorum böle bi dosyalarda görünmü 8. uygulamya kadar geldım belle refresh sistem c7

Emrgncy

Emrgncy

Üye
c/ sys/ bin klasörü yokkı yenı klasörde açamıyorum böle bi dosyalarda görünmü 8. uygulamya kadar geldım belle refresh sistem c7
x-plore ayarlara gir ve üssteki tüm kutucukları işaretle, sonra rompatcher uygulamasını çalıştırıp open4all yamasını aktif et. artık x-plore ile C:/sys/bin klasörünü görebilirsin...

hasanert

Üye
mobil securityi yüklenmiyo bu yerleşik bir bileşke diyor yardım lütfen

alimmm78

Üye
nokia suiteden sürümü yeniden yükle dersem hack kalkıyo mu??

ferat_1127

Üye
kardeşim.dediğini aynen yaptım.ama rompatchera girdiğimde /sys/bin/Patcher.LDD Not found! Diyor.x-plorerdan baktığımda bin dosyasını bulamadım.kendim yapmaya çalıştım yine olmadı.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
mobil securityi yüklenmiyo bu yerleşik bir bileşke diyor yardım lütfen

Telefonun Fp2 ye güncellenmiş, üst konudan Fp2 ler için açılmış konuya bak...

- - - Eklendi - - -

nokia suiteden sürümü yeniden yükle dersem hack kalkıyo mu??

Evet hack kalkar...

- - - Eklendi - - -

kardeşim.dediğini aynen yaptım.ama rompatchera girdiğimde /sys/bin/Patcher.LDD Not found! Diyor.x-plorerdan baktığımda bin dosyasını bulamadım.kendim yapmaya çalıştım yine olmadı.

C:/sys/bin klasörünü görebilmek için x-plore un ayarlara gir ve üstteki tüm kutucukları işaretle birde öyle bak...

uur350

Üye
yok 3 saattir deniyorum yapamadım herşeyi adım adım 2 kere yapıyorum sertifika hatası diyo hala çarpıcam duvara sonunda

edit: telefon e6

lastrevltion

Üye
Çok teşekkürler. İlk denediğimde yapamamışım. Tekrar denedim ve bir adımı atadığımı farkettim.

• Beğen
Tepkiler: uribaju
Emrgncy

Emrgncy

Üye
yok 3 saattir deniyorum yapamadım herşeyi adım adım 2 kere yapıyorum sertifika hatası diyo hala çarpıcam duvara sonunda

edit: telefon e6

C:/sys/bin ve C:/patches klasörlerine gerekli dosyaları atıyor musun?

uur350

Üye

C:/sys/bin ve C:/patches klasörlerine gerekli dosyaları atıyor musun?

atıyorum atıyorumda olmuyo bi türlü hatta roompatcher de ses hackı da var o oluyo ama sertifika olmuyo bi türlü c /sys/bin e/sys bin c/pathes e hepsini atıyorum xploredede atılmıs gözüküyo sertifika hatası veriyo

Emrgncy

Emrgncy

Üye
atıyorum atıyorumda olmuyo bi türlü hatta roompatcher de ses hackı da var o oluyo ama sertifika olmuyo bi türlü c /sys/bin e/sys bin c/pathes e hepsini atıyorum xploredede atılmıs gözüküyo sertifika hatası veriyo
C:/patches klasörüne installserverRP+v1.7.rmp yamasını atıp, rompatcherdan da o yamayı aktif ettin mi?

alimmm78

Üye
nokia suiteden yazılımı yenşden yükle dedim. hack kalkmadı. bir de hemen indirdi. ve 2 dk da yükledi, hiç birşeyim silinmedi. sanki ueniden başlattım. gibi format gibi değil. yazılımı yeniden yükleyip hacki nasıl kaldırabilirim ??? ACİLLLLLL

uur350

Üye
tamam çözdüm emergny kardes çaban için sağol bu format belle refresh için geçerli değilmiş başka konuda refreshe göre yaptım oldu

Emrgncy

Emrgncy

Üye
nokia suiteden yazılımı yenşden yükle dedim. hack kalkmadı. bir de hemen indirdi. ve 2 dk da yükledi, hiç birşeyim silinmedi. sanki ueniden başlattım. gibi format gibi değil. yazılımı yeniden yükleyip hacki nasıl kaldırabilirim ??? ACİLLLLLL

Arkadaşım yazılımı tekrar yüklemeden önce telefona bir soft format atsaydın hem hack kalkardı, hem de sistemi artık dosyalardan temizlemiş olurdun...

hakayo123

Üye
ya bende C:\sys var ama bin dosyası yok ayarlardan kutucukları da işaretledim ama bin dosyası yok ne yapmam lazım

Üst Alt