kardeş mobile security i yüklemeye çalışıyorum yerleşik bileşen hatası veriyor ne yapmalıyım nokia 808 belle fp2
kardeş mobile security i yüklemeye çalışıyorum yerleşik bileşen hatası veriyor ne yapmalıyım nokia 808 belle fp2
x-plore ayarlara gir ve üssteki tüm kutucukları işaretle, sonra rompatcher uygulamasını çalıştırıp open4all yamasını aktif et. artık x-plore ile C:/sys/bin klasörünü görebilirsin...c/ sys/ bin klasörü yokkı yenı klasörde açamıyorum böle bi dosyalarda görünmü 8. uygulamya kadar geldım belle refresh sistem c7
mobil securityi yüklenmiyo bu yerleşik bir bileşke diyor yardım lütfen
nokia suiteden sürümü yeniden yükle dersem hack kalkıyo mu??
kardeşim.dediğini aynen yaptım.ama rompatchera girdiğimde /sys/bin/Patcher.LDD Not found! Diyor.x-plorerdan baktığımda bin dosyasını bulamadım.kendim yapmaya çalıştım yine olmadı.
yok 3 saattir deniyorum yapamadım herşeyi adım adım 2 kere yapıyorum sertifika hatası diyo hala çarpıcam duvara sonunda
edit: telefon e6
C:/sys/bin ve C:/patches klasörlerine gerekli dosyaları atıyor musun?
C:/patches klasörüne installserverRP+v1.7.rmp yamasını atıp, rompatcherdan da o yamayı aktif ettin mi?atıyorum atıyorumda olmuyo bi türlü hatta roompatcher de ses hackı da var o oluyo ama sertifika olmuyo bi türlü c /sys/bin e/sys bin c/pathes e hepsini atıyorum xploredede atılmıs gözüküyo sertifika hatası veriyo
nokia suiteden yazılımı yenşden yükle dedim. hack kalkmadı. bir de hemen indirdi. ve 2 dk da yükledi, hiç birşeyim silinmedi. sanki ueniden başlattım. gibi format gibi değil. yazılımı yeniden yükleyip hacki nasıl kaldırabilirim ??? ACİLLLLLL