Symbian Hack için En Kolay Yöntem (S^3/Anna/Belle/s60v5/s60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

Emrgncy

Emrgncy

Üye
ınstall servers paketinden çıkanı c/sys/bin attım rom patcherda görmüyor ? not: installserver RP+v1.7.rmp değil
C:/sys/bin klasörüne S^3 ler için olan installserver.exe dosyasını atacaksın ve telefonu yeniden başlatacaksın, installserver RP+v1.7.rmp dosyasını C:/patches konumuna atacaksın...

Rompatcher uygulamasını başlattığın zaman 3 adet yama görünecek, üçünüde aktif edince hack işleminin tamam olması gerekir

- - - Eklendi - - -

C:/sys/bin konumuna attığın Rompatcherda görünmez zaten, patches klasörüne attığın görünür..

• Beğen
Tepkiler: alibyr1

alibyr1

Üye
Teşekkürler.
Yalnız bu 9. maddede bir yanlışlık var galiba.Bu dosyayı c/sys/bin dosyasının içine attığımızda Rompatcher da gözükmüyor. C nin altındaki patchers klasörüne atmak gerekiyor. Bende burada baya takıldım.

9 - Alt taraftaki "KLASÖRÜN İÇİNDEKİ INSTALLSERVER MODELLERİ" başlıklı yazıya bakın ve telefonunuza uygun olan installserver dosyasını eklenmiş dosyalarda verilen "[MaxiCep] Installservers Paketi.zip" içerisinden bularak, yine eklenmiş dosyalarda verilen "[MaxiCep] X-plore BELLE FP1 (Signed).sisx" yardımıyla telefonunuzunC:\sys\bin klasörüne atın.RomPatcher'ı açın Install Server yazan patchin üstüne dokunup uygulayın ve tekrar patchin üstüne gelip seçenek(options) deyip auto patch yapın.Yani şu şekilde olacak;

- - - Eklendi - - -

Bu hack olayını yaptıkan sonra ovi suitten güncelle falan yapabiliyor muyuz?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Teşekkürler.
Yalnız bu 9. maddede bir yanlışlık var galiba.Bu dosyayı c/sys/bin dosyasının içine attığımızda Rompatcher da gözükmüyor. C nin altındaki patchers klasörüne atmak gerekiyor. Bende burada baya takıldım.

9 - Alt taraftaki "KLASÖRÜN İÇİNDEKİ INSTALLSERVER MODELLERİ" başlıklı yazıya bakın ve telefonunuza uygun olan installserver dosyasını eklenmiş dosyalarda verilen "[MaxiCep] Installservers Paketi.zip" içerisinden bularak, yine eklenmiş dosyalarda verilen "[MaxiCep] X-plore BELLE FP1 (Signed).sisx" yardımıyla telefonunuzunC:\sys\bin klasörüne atın.RomPatcher'ı açın Install Server yazan patchin üstüne dokunup uygulayın ve tekrar patchin üstüne gelip seçenek(options) deyip auto patch yapın.Yani şu şekilde olacak;

O dosya rompatcherda görünmeyecek zaten..

rompatcherda görünecek olan İnstallserverRP+v1.7.rmp dosyası, onu da C:/patches klasörüne atacaksın

• Beğen
Tepkiler: alibyr1

alibyr1

Üye
Sizin yazdıklarınızı okuyunca bende öyle yaptım zaten. Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
sado826

sado826

Üye
hidayet saol yaa şimdi anlaşıldı ;)

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy

alibyr1

Üye
Bu hack olayından sonra ovi suitte güncelleme yapabiliyor muyuz?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Bu hack olayından sonra ovi suitte güncelleme yapabiliyor muyuz?
Evet...
ama güncelleme yapmadan önce telefona soft format atman, yapacağın güncellemenin daha sağlıklı olmasını sağlar. O zamanda hack iptal olur tabi...

Montagues

Montagues

Üye
Peki biz kullanmak istediğimiz efektleri nereye atcaz kardeşim, buna dair bi ibare göremedim :O

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Peki biz kullanmak istediğimiz efektleri nereye atcaz kardeşim, buna dair bi ibare göremedim :O
Efect derken

- - - Eklendi - - -

Eğer kastettiğin Rompatcher yamaları ise, kullanmak istediğin yamayı C:/patches klasörüne atacaksın.

Yok tema efektinden bahsediyorsan onu tema efekti konularına bakacaksın...

- - - Eklendi - - -

Tema efekti ile ilgili bu konuya bakabilirsin.. http://www.maxicep.com/s-3-sistem-m...i-anlatim-guncelleme-03-09-2012-a-576972.html

Montagues

Montagues

Üye

Yok tema efektinden bahsediyorsan onu tema efekti konularına bakacaksın...

Tema efekti ile ilgili bu konuya bakabilirsin.. http://www.maxicep.com/s-3-sistem-m...i-anlatim-guncelleme-03-09-2012-a-576972.html

Şimdi şöyle söyliyim, ben 3-4 ay öncede sizin bu başlıktan C7 telefonumu hackledim ve gayette güzel oldu. Zaten hack sebebimde belirttiğiniz gibi tema efectleri içindi. Yalnız son zamanlarda telefonda istemedğim şeyler oldu, wifi bağlantısında kitlenmeler, kapanıp açılmalar vs. Hackle ilgisi olduğunu düşünmüyordum zaten, telefonu komple temizlemek istedim ve önce soft sonra hard formatla ilk günkü haline getirdim, iyide oldu. Haliyle memnun olduğum hacki de yeniden yapmak için buraya tekrar geldim. Lâkin efectin yolunu oluşturamıyoruz bu sefer..
Yerleşik Bileşen hatası isminde bir sorunla karşılaşıyorum efect yolu verirken. Verdiğiniz linkte de buna dair bir cevap yok. Acaba diyorum atılcak bir yer varda biz mi bilmiyoruz? Yoksa sizin hackte herşey yerinde yine, bazı arkadaşlara tlfnunuz fp2 olmuş demişsiniz, bizimki fp1 galiba bilmiyorum ama belle reflesh..

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Şimdi şöyle söyliyim, ben 3-4 ay öncede sizin bu başlıktan C7 telefonumu hackledim ve gayette güzel oldu. Zaten hack sebebimde belirttiğiniz gibi tema efectleri içindi. Yalnız son zamanlarda telefonda istemedğim şeyler oldu, wifi bağlantısında kitlenmeler, kapanıp açılmalar vs. Hackle ilgisi olduğunu düşünmüyordum zaten, telefonu komple temizlemek istedim ve önce soft sonra hard formatla ilk günkü haline getirdim, iyide oldu. Haliyle memnun olduğum hacki de yeniden yapmak için buraya tekrar geldim. Lâkin efectin yolunu oluşturamıyoruz bu sefer..
Yerleşik Bileşen hatası isminde bir sorunla karşılaşıyorum efect yolu verirken. Verdiğiniz linkte de buna dair bir cevap yok. Acaba diyorum atılcak bir yer varda biz mi bilmiyoruz? Yoksa sizin hackte herşey yerinde yine, bazı arkadaşlara tlfnunuz fp2 olmuş demişsiniz, bizimki fp1 galiba bilmiyorum ama belle reflesh..
fp2 ye güncellenenler daha hack dosyalarını yüklerken yerleşik bileşen hatası alıyorlar, ama senin mesajdan anladığım sen telefonu hackledin fakat tema efektini oluşturamıyorsun...
Tema efekti ile ilgili pek bir bilgim yok, o konu ile ilgili sorunlarını üst mesajda verdiğim konuya mesaj yazarak cevap bulabilirsin..

Montagues

Montagues

Üye
Teşkl kardeşim, kolay gelsin..

bygecekusu

Üye
teşekkürler :)

- - - Eklendi - - -

teşekkürler :)

cuneytsarac

cuneytsarac

Üye
daha basit olanı yokmu ben bundan hiç bişey anlamadım cok karısık

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
daha basit olanı yokmu ben bundan hiç bişey anlamadım cok karısık

tam tersi karışık değil daha ayrıntılı anlattığım için sana öyle gözüküyordur muhtemelen ;)
zaten biraz anlıyorsan bu işlerden 11 adımda hacki bitirirsin

SkyLeonardoq

Üye
Cant Open file dior sys ye atmıyor

Üst Alt