Emrgncy
Üye
Cant Open file dior sys ye atmıyor
x-plore ile atacaksın... Atması lazım..Cant Open file dior sys ye atmıyor
x-plore ile atacaksın... Atması lazım..tmquarantina.zip klasörünü C:/ kök dizinine ya atmamışsındır yada zip dosyası olarak atmışsındır.bende karantina list boş
- - - Eklendi - - -
belle refresh kullanıyorum
tekrar kontrol et veya tekrardan atyooo dosya olarak attım ve de c ye attım
C:/sys/bin klasörüne telefonuna uygun installserver.exe dosyası attın mı?hepsını duzgun yaptım daha öncede hack yapmıştım ama sys\bın\patcher .ldd not found hatası alıyorum
nerde yanlş yaptım ki
x-plore ile seçeneklerden bul'u seç ve dosya arama de, zip içindeki instal dosyasının ismini bire bir uzantısıyla beraber yaz ve C:/ kök dizininde arat...Hocam iyi günler hack yönteminde Install Server RP+ v1.7 bunu patches dosyasına atın demişsiniz ben ilk zip.dosyasından masaüstüne ordan e:ye sonra xplore ile c:ye atıyordum. Bu dosyayı yanlışlıkla taşı yapıp bir yere taşıdım ama bulamıyorum taşıdığım yeri . Nasıl düzeltebilirim?
arama bu şekilde ve artı olarak x-plore'de arama yaparken baş tarafa " * " işareti ardından " . " işareti ve dosyanın uzantısını yazarsanız daha kolay bulunabilir.Örnek olarak şu şekilde ---> *.rmp
x-plore ile seçeneklerden bul'u seç ve dosya arama de, zip içindeki instal dosyasının ismini bire bir uzantısıyla beraber yaz ve C:/ kök dizininde arat...
Diğer hack konusundan Norton ile hacklemeyi denedin mi?mobıl securıty kuruldu baslatırken general error hatası aldım uygulama duzgun acılmıor quarrantıne lıste tıkladım zaman programdan atıyor. kaldırmaya calısıorm uygulama kaldırılıor dıyor ama 2 3 saat gecıor yıne uygulama kalkdırlamıyor. hıc bır seklde hack yapamıyorm refresh yaptıkdan sonra ne oldu bu lanet telefona yemın edıyorm en son kırıcam. rehresh den once hacklıydı telefon nerden refreshledık sunu ya
Toplam 11 adım yazmışsın kardeş ama ben 8.adıma kadar yaptım bu şekildede hacklenmiş oluyor zaten . İstediğim programları yüklüyorum sağolasın
- - - Eklendi - - -
İlk 8 adımı yaptım ve istediğim programları yükleyebiliyorum.Geriye kalan işlemleri yapmama gerek varmı ?
N95 i sayende hacklemiş oldum . Birazdan N8 Belle Refrsh e aynı işlemleri yapacağım ama dediğim gibi ilk 8 işlemi yaptım ve oldu gerisini yapmama gerek varmı aklıma takıldı ?
Diğer hack konusundan Norton ile hacklemeyi denedin mi?
butun yontemlerı denedım denemedıgım 1 tane bıle kalmadı sımdı cwf atmayı dusunuormda nası yapcamı bılmedım ıcın bı konuda yardım ıstedm cvb beklıorm
Zor bir tarafı uğraşırsan yaparsın...valla bu yazılanları uygulamak istiyorum yeniliğe cok ihtiyacım var ama kapasitem yetmiyor![]()