Symbian Hack için En Kolay Yöntem (S^3/Anna/Belle/s60v5/s60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

Kayahan14

Kayahan14

Üye
kardeşim allah razi olsun haftalarca uğraştim ama şimdi senin sayende oldu 2 dkda allah razi olsun ellerin dert görmesin saol

• Beğen
Tepkiler: lemale ve uribaju

zeranix

zeranix

Üye
eyvallah kardeş sayende bu sorundan kurtuldum Allah senden razı olsun :oke:

• Beğen
Tepkiler: uribaju
Forza_BıyıK

Forza_BıyıK

Üye
Symbian Hack.rar dosyası içindeki Mobile security programı telefona kurulmuyor.. 'Dosya Yüklenemiyor. Bu yerleşik bir bileşen' yazıyor.. Anlamadım. FP2 kullanıyorum bu yüzden olabilir mi ? Hacklemeyi çok istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.. Tel: 603 FP2 bu arada..

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Symbian Hack.rar dosyası içindeki Mobile security programı telefona kurulmuyor.. 'Dosya Yüklenemiyor. Bu yerleşik bir bileşen' yazıyor.. Anlamadım. FP2 kullanıyorum bu yüzden olabilir mi ? Hacklemeyi çok istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.. Tel: 603 FP2 bu arada..

Fp2 güncellemesi olan telefonlar, artık bu konudan hacklenmiyor..

Fp2 leri hacklemek için http://www.maxicep.com/symbian-3-sistem-modifikasyon/nokia-belle-fp2-hacklendi-resimli-707339.html

lemale

lemale

Üye
cok teşekkür ederim E6 refresh sonunda hack lendi :)biraz ilgisi olanlar için mükemmel anlatım olmuş

mashan

mashan

Üye
mobile scurty yi kurdum qarantinedeki dosyalara unmark all de dim sırayla kurulması gereken programları kurdum pachleri auto (3ad) ve programdan çıktım herhangi bir sis dosyasını indirip kurdum yerleşik bileşen hatası dedi :s

06Beyto

Üye
Quarantine list'e girdim mark al yoktu .Şeçeneklerde restore at all da yoktu ne yapmalıyım...

-aa-

Üye
sagol kardeşim

kykenan

Üye
Eline emegine saglik allah razi olsun on numara oldu tesekkur ederim

571kasva

571kasva

Üye
uzun uğraşı sonucu Allaha şükür oldu emeğin için tskler kardes

şirinler1990

Üye
Nokia mağazadan uygulama yüklerken sistem hatası veriyor. Yardım edecek biri var mi şimdi den teşekkürler. Tlf c601 belle refresh

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Nokia mağazadan uygulama yüklerken sistem hatası veriyor. Yardım edecek biri var mi şimdi den teşekkürler. Tlf c601 belle refresh

O hatayı hackledikten sonra mı almaya başladın?

hackle alakalı olduğunu düşünüyorsan Rompatcher yamalarını pasifleştir birde öyle dene...

Yoksa S^3 bölümüne sorununla ilgili konu aç, arkadaşlar yardımcı olurlar.

şirinler1990

Üye
hacksiz hiç denemedim rompatch pasiflestirdim gene aynı

adar77

Üye
emeğine sağlık n8-00 symbian bellede başarlı :)

artar

artar

Üye
teşekkürler n8 BELLE HACKLENDİ

hackermenxx

hackermenxx

Üye
mobile sectury antivirüs programımını yüklediğimde hata veriyor "yüklenemiyor. Bu yerleşik bir bileşen" diyor. Napmalıyım acaba yardım lütfen.telefonum belle 603

Emrgncy

Emrgncy

Üye
mobile sectury antivirüs programımını yüklediğimde hata veriyor "yüklenemiyor. Bu yerleşik bir bileşen" diyor. Napmalıyım acaba yardım lütfen.telefonum belle 603

Nick'i hackermen koymuşsun ama basit bir hack işlemini başaramamışsın...

Şaka şaka :ehe

Sanırım telefonun Fp2 ye güncellenmiş o yüzden olmuyordur..

Sen BU KONUDAN hackleyeceksin...

hackermenxx

hackermenxx

Üye

Nick'i hackermen koymuşsun ama basit bir hack işlemini başaramamışsın...

Şaka şaka :ehe

Sanırım telefonun Fp2 ye güncellenmiş o yüzden olmuyordur..

Sen BU KONUDAN hackleyeceksin...

haklısın valla sizin gibi üstadların yanında biz çırak bile kalamımıyoruz npalım :D teşekkürler kardeşim

Üst Alt