Symbian Hack için En Kolay Yöntem (S^3/Anna/Belle/s60v5/s60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

by_savcı

Üye
arkadaşım çok sağol bu 3 deneyişim sonunda oldu ilk ikisinde dikkatli okumamışım:)

• Beğen
Tepkiler: uribaju

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım çok sağol bu 3 deneyişim sonunda oldu ilk ikisinde dikkatli okumamışım:)
ne demek :rica: elimden geleni yapıyorum konuyu sık sık güncelliyorum hata yapmanıza neden olacak tüm ayrıntıları konuya eklemeye çalışıyorum siz yeterki dikkatli okuyun :) anlamadığınız yerleri de burada sorun.olduki ben cevaplayamazsam illaki cevaplayan çıkar merak etmeyin.

beyazzehir

Üye
nokia 700 de başarılı sonuç aldım bilginize

• Beğen
silivriserdar

silivriserdar

Üye
Sonunda oldu Ya baya uğraştım ama değdi. Arkadaşlar telefonum nokia c6 01 belle yeni son sürüm ve konuda geçen söylenenleri Aynen yaptım telefonu kapat aç o kadar oldu. Rom patcher içinde 3 tane yeşil ışık yanacak sonra telefon artık hackli Daha önce bende nokia n95 8 gb vardı ondan farklı olarak bu telefonda 3 tane yeşil ışık yanacak rom patcher içinde ona dikkat edin. Teşekkürler kardeş eline sağlık emeğine sağlık.

• Beğen
tufless

tufless

Üye
Arkadaşım mobile secury yüklenmiyor ? hata veriyor neden

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Arkadaşım mobile secury yüklenmiyor ? hata veriyor neden

Daha en baştan tosladın duvara :ehe

yükleme ayarlarını kontrol et, yazılım yüklemeyi 'tümü', Çevrim içi sert. Kontrolünü 'kapalı' olarak seç....

dertlii111

Üye
önemli bir soru soracam
Eklenmiş dosyalardaki "SymbianHack" rar dosyasını indirin.İçerisinden çıkan "tmquarantine" klasörünü eklenmiş dosyalarda verilen "[MaxiCep] X-plore BELLE FP1 (Signed).sisx" yardımıyla zipten herhangi bir yere çıkartın ve onu C sürücünüzün kök klasörüne atın.Zip halinde değilde klasör olarak atın.
demişsinde ben bu tmquarantine dosyasını telefonun hafıza kartından direk olarak atsam hiç bir saat telefonda çıkarmaya uğraşmasam olmaz mı?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
önemli bir soru soracam
Eklenmiş dosyalardaki "SymbianHack" rar dosyasını indirin.İçerisinden çıkan "tmquarantine" klasörünü eklenmiş dosyalarda verilen "[MaxiCep] X-plore BELLE FP1 (Signed).sisx" yardımıyla zipten herhangi bir yere çıkartın ve onu C sürücünüzün kök klasörüne atın.Zip halinde değilde klasör olarak atın.
demişsinde ben bu tmquarantine dosyasını telefonun hafıza kartından direk olarak atsam hiç bir saat telefonda çıkarmaya uğraşmasam olmaz mı?

Klasör olarak C:/ kök dizine at da, nasıl yaparsan yap... :D

tufless

tufless

Üye
Zaten öyle :) ama olmuyo :D bileşen hatası falan diyo :) ya bn ne zaman niyet etsem olmuyo arakadaş !

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Zaten öyle :) ama olmuyo :D bileşen hatası falan diyo :) ya bn ne zaman niyet etsem olmuyo arakadaş !

Telefonunda herhangi bir antivirüs uygulaması yüklü ise öncelikle onu kaldır.

Ayrıca telefonun orjinal yazılım mı ?

tufless

tufless

Üye
Hiç bir antivirüs yok , evet suitteen yükledim

hackkral

Üye
krdş 5.admda restore yprkn tlfn kpndı ve hala sorn dvm edyr bi kç dkkada bir donp kpnyr tlfn c503 acil cvp bklyrm

- - - Eklendi - - -

cevap vereck biri yok mu ?

- - - Eklendi - - -

az evvel burdaydınız yaw ne oldu nereye gittiniz şu karantinadaki dosyaları silsem kökten gider mi tel?

- - - Eklendi - - -

neyse soft format attm oldu çok şükür

yumrukcu

Üye
?denilen herşeyi yaptımda şimdi olup olmadığını nasıl anlayabilirim

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi

yumrukcu

Üye
peki bu hack yapmak için indirdiğim dosyaları silsem ne olur ?

yumrukcu

Üye
ya şımdı unsıgned buldum bıtane yukledım sertıfıka sorunu falan vermedı hiç yüklendi sorunsuz programın üstüne tıkladım sonra açılmadı program hack yapamamışmıyım yanı

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
ya şımdı unsıgned buldum bıtane yukledım sertıfıka sorunu falan vermedı hiç yüklendi sorunsuz programın üstüne tıkladım sonra açılmadı program hack yapamamışmıyım yanı

hayır sorunsuz yüklendiyse hackte sorun yoktur senin sorun qt bileşenli bir programsa qt bileşeni eksikliği olabilir yada yüklediğin program uyumsuzdur.veya baska bir sebep... Ama sen başka unsigned uygulama daha yükle garantiye al

salkin

salkin

Üye
yeni 13. güncelleme belle de dahili bileşen hatası veriyor hiç bir antivirüs de yuklu degil ve hiç bir zaman da yuklenmedı

- - - Eklendi - - -

yeni 13. güncelleme belle de dahili bileşen hatası veriyor hiç bir antivirüs de yuklu degil ve hiç bir zaman da yuklenmedı

Üst Alt