Symbian Hack için En Kolay Yöntem (S^3/Anna/Belle/s60v5/s60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar belle refresh kullanıpta bu yöntemle hackleyebilen varsa buradan beni bilgilendirsin

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
  • Beğen
Tepkiler: uribaju
uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
Install Server RP+ v1.7 yama ile hack sorunsuzca oldu, telefon C7.

sağol bilgilendirdğin için bir arkadaş da 1.7 ile belle refreshi hacklediğini yazmıştı ama kesin bilgi değildi şimdi kesin oldu :good:

semih nuri

Üye
'uribaju' kardeşim ellerine sağlık süper olmuş teşekkürler.

captan0631

Üye
ınstalserver 1.7 i nerye atıoruz ordan symbia 3 instalni indriomuyuz yoksa bunu 1.7 ymi atıoruz sadece

Emrgncy

Emrgncy

Üye
ınstalserver 1.7 i nerye atıoruz ordan symbia 3 instalni indriomuyuz yoksa bunu 1.7 ymi atıoruz sadece

s^3 için olan installserver.exe dosyasını C/sys/bin klasörüne,
instalserver 1.7 dosyasını C/patches klasörüne at. Telefonu restart yap ve rompatcherı çalıştırıp içindeki üç yamayıda aktif et...

ByMeho

ByMeho

Üye
Arkadaşlar lütfen yardımcı olabilirmisiniz tüm yorumları okudum ama gene de pek işim yürümedi:

Telefon N8
hepsini kuruyorum ama mobile security de Quarantine list 'de hiçbişey yok no data yazıyor onu da geçtikten sonra, RomPatcheri açınca direk bir uyarı yazısı çıkıyor:
C:/sys/bin/Patcher*.ldd Not Found diyor
yani anlayacağınız x-plore de de installer i kopyalamaya çalıştığım da sys dosyasına gitmiyor çünkü bin dosyası yok

yardımınızı bekliyorum şuan

ksk_1912

Üye
C6-01 Belle Refresh sonuç olumlu teşekkürler...

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar lütfen yardımcı olabilirmisiniz tüm yorumları okudum ama gene de pek işim yürümedi:

Telefon N8
hepsini kuruyorum ama mobile security de Quarantine list 'de hiçbişey yok no data yazıyor onu da geçtikten sonra, RomPatcheri açınca direk bir uyarı yazısı çıkıyor:
C:/sys/bin/Patcher*.ldd Not Found diyor
yani anlayacağınız x-plore de de installer i kopyalamaya çalıştığım da sys dosyasına gitmiyor çünkü bin dosyası yok

yardımınızı bekliyorum şuan

N8 cihazınızda şuan hangi versiyon mevcut Belle mi yoksa Belle Refresh mi, eğer Belle Refresh ise "installserver.exe" dosyasını C/sys/bin klasörüne attıktan sonra "[MaxiCep] Install Server RP+ v1.7.rmp" dosyasını C/patches klasörüne atın telefonu kapatıp açın ve rompatcher da bu sefer 3 seçenek olacak üçünüde aktif edin yine olumsuz sonuç alırsanız telefonunuza Hard Format atıp tekrar deneyin...

serinaga

serinaga

Üye
Uribaju kardeş merhaba, öncelikle konu süper bir şekilde anlatılmış, daha iyisi olamazdı, bu nedenle öncelikle teşekkür ederim. Şimdi gelelim benim meseleye, benim teli flash atarken hackli core dosyası ile flashlamıştım. Bugüne kadar tüm signed ve unsigned uygulamaları sorunsuzca yükledim, lâkin hiç private klasörüne bakmamıştım, ihtiyaçta olmamıştı. Konuyu inceleyince tüm sürücülerdeki private klasörünün içerisinde hiç bir şey görünmüyor. Sanki open4all yaması yok gibi. Acaba diyorum bu işlemleri bendemi yapsam, zira dediğim gibi tele her uygulamayı yüklüyorum, hackli olmasa yüklenmez. Aklıma tek şey geliyor core içine sadece installserver yaması atılmış galiba ??? Yinede hacklesem mi acaba ...

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
Uribaju kardeş merhaba, öncelikle konu süper bir şekilde anlatılmış, daha iyisi olamazdı, bu nedenle öncelikle teşekkür ederim. Şimdi gelelim benim meseleye, benim teli flash atarken hackli core dosyası ile flashlamıştım. Bugüne kadar tüm signed ve unsigned uygulamaları sorunsuzca yükledim, lâkin hiç private klasörüne bakmamıştım, ihtiyaçta olmamıştı. Konuyu inceleyince tüm sürücülerdeki private klasörünün içerisinde hiç bir şey görünmüyor. Sanki open4all yaması yok gibi. Acaba diyorum bu işlemleri bendemi yapsam, zira dediğim gibi tele her uygulamayı yüklüyorum, hackli olmasa yüklenmez. Aklıma tek şey geliyor core içine sadece installserver yaması atılmış galiba ??? Yinede hacklesem mi acaba ...

teşekkür ederim kardeşim elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.bence sende hack var.yani private klasörünü görememe nedenin x-plore ayarlarında, gizli klasörleri göster,ram rom göster seçeneklerini etkinleştirmemiş olmandan kaynaklanıyor diye düşünüyorum eğer bunlar etkin olduğu halde durum aynıysa bence sadece installserver 1.7 yi rompatcherin kurulu oldugu dizinden patches klasörünü bularak içerisine kopyala sonra rom patcherı açıp onu aktif et openforall yaması yoksa eğer onu da bulup aynı klasöre at ve programdan uygula ve bunları oto'ya al.umarım işe yarar olmazsa yaz tekrar farklı yollar deneriz

serinaga

serinaga

Üye
teşekkür ederim kardeşim elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.bence sende hack var.yani private klasörünü görememe nedenin x-plore ayarlarında, gizli klasörleri göster,ram rom göster seçeneklerini etkinleştirmemiş olmandan kaynaklanıyor diye düşünüyorum eğer bunlar etkin olduğu halde durum aynıysa bence sadece installserver 1.7 yi rompatcherin kurulu oldugu dizinden patches klasörünü bularak içerisine kopyala sonra rom patcherı açıp onu aktif et openforall yaması yoksa eğer onu da bulup aynı klasöre at ve programdan uygula ve bunları oto'ya al.umarım işe yarar olmazsa yaz tekrar farklı yollar deneriz

Xplore ayarlarını kontrol ettim, hatta silip senin verdiğini yükledim. Ama maalesef olmadı. Dediğini yapmaya çalışacağım, sonucu yazarım buraya

emrah05

Üye
telefonun hacklandigini nereden bilecegiz bir resim eklermisin hacklenmeden önce ve hacklendikten sonra

- - - Eklendi - - -

Hack yaptım ama telefonumun hacklenip hacklenmediğini nasıl anlayabilirim?: Forumdan herhangi bir unsigned olan uygulama veya oyun yükleyerek hack işleminin gerçekleştirilip gerçekleştirilmediğini kolayca anlayabilirsiniz.
Telefonumu hackledim.Hacki sadece gerektiği zamanlar nasıl kullanabilirim? :
Dosyalar bölümünde de varolan Rom Patcher uygulamasına girip openforall ve installserver yamalarını etkisizleştirdiğiniz zaman yani Kırmızı (X) yaptığınızda telefonunuzu hacksizmiş gibi kullanabilirsiniz.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
telefonun hacklandigini nereden bilecegiz bir resim eklermisin hacklenmeden önce ve hacklendikten sonra

- - - Eklendi - - -

Hack yaptım ama telefonumun hacklenip hacklenmediğini nasıl anlayabilirim?: Forumdan herhangi bir unsigned olan uygulama veya oyun yükleyerek hack işleminin gerçekleştirilip gerçekleştirilmediğini kolayca anlayabilirsiniz.
Telefonumu hackledim.Hacki sadece gerektiği zamanlar nasıl kullanabilirim? :
Dosyalar bölümünde de varolan Rom Patcher uygulamasına girip openforall ve installserver yamalarını etkisizleştirdiğiniz zaman yani Kırmızı (X) yaptığınızda telefonunuzu hacksizmiş gibi kullanabilirsiniz.

Rompatcher programını çalıştırıp içindeki yamalara dokunarak aktif (yeşil) olmasını sağla, şimdide daha önceden yüklerken sertifika hatası aldığın bir uygulamayı yüklemeyi dene yüklenirsen hack işlemi başarılıdır.

0386

Üye
butun hepsini yapmama rağmen olmadı neden boyle oldu soylermisiniz..???????????????????

Emrgncy

Emrgncy

Üye
butun hepsini yapmama rağmen olmadı neden boyle oldu soylermisiniz..???????????????????

C/sys/bin klasörüne telefonuna uygun installserver dosyasını attın mı?

Ayrıca telefonun belle veya belle refresh ise C/patches klasörüne install server RP+ 1.7.rmp dosyasınıda atman gerekli...

V1TR10L

Üye
x-plore için süresi geçmiş sertifika diyor ne yapmalıyız?

0386

Üye

Ayrıca telefonun belle veya belle refresh ise C/patches klasörüne install server RP+ 1.7.rmp dosyasınıda atman gerekli...
ewet attım telım belle refresh onu atmadım atınca olur mu ??

- - - Eklendi - - -

Emrgncy

Emrgncy

Üye

- - - Eklendi - - -

Evet

C/patches klasörüne installserver RP v1.7.rmp dosyasını atıp telefonu restart yap ve rompatcher'ı çalıştır,
Rompatcherda artık üç yama görünecek, üçünüde aktif yapıp unsigned olan bir uygulama yüklemeyi dene...

Saburov

Üye
Arkadaşım bu dediğin dosyaları nereden bulacağız. Sabahtan beri arıyorum bulamadım.

installserver dosyası ve rp v1.7 dosyası !!! Lütfen yardım edin.

bir de ayrıca başka bir sitede üç tane idd dosyası vermişler bunları "uda.fpsx” sys/bin içine atmamız söyleniyor. Hangisini yapacağımı şaşırdım. Niye kimse detaylı anlatmıyor aptala anlatır gibi.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Arkadaşım bu dediğin dosyaları nereden bulacağız. Sabahtan beri arıyorum bulamadım.

installserver dosyası ve rp v1.7 dosyası !!! Lütfen yardım edin.

bir de ayrıca başka bir sitede üç tane idd dosyası vermişler bunları "uda.fpsx” sys/bin içine atmamız söyleniyor. Hangisini yapacağımı şaşırdım. Niye kimse detaylı anlatmıyor aptala anlatır gibi.

Link'i tıkla içinde 1.7.zip dosyası var o dosyanın içindeki yamayı C/patches klasörüne at,
Eğer C/sys/bin klasörüne install dosyası atmadıysan diğer klasördeki install server.exe dosyasınıda c/sys/bin klasörüne atıp telefonu restart yap ve rompatcherı çalıştır. içindeki tüm yamaları aktif hale getirip unsigned olan bir uygulama yükle...

Üst Alt