Symbian Hack için En Kolay Yöntem (S^3/Anna/Belle/s60v5/s60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

yaren_dede

yaren_dede

Üye
:tşk:

yokartk

Üye
E52 de basarılı oldu cok teşekkurler

vrdrsbnm

Üye
mobile security yukledim seceneklerden quarantine listi sectigimde no data diyor. Ne yapmaliyim

- - - Eklendi - - -

Installserver icin verdiginiz listede e63 yok ne yapmaliyim ?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
mobile security yukledim seceneklerden quarantine listi sectigimde no data diyor. Ne yapmaliyim

- - - Eklendi - - -

Installserver icin verdiginiz listede e63 yok ne yapmaliyim ?

tmquarantina klasörünü klasör olarak C kök dizinine atınca çıkması lazım restore edilecek yamalar.

Dikkat et klasör olarak atacaksın, zip olarak değil...

Ayrıca e63 ün işletim sistemine uygun install dosyasını at C/sys/bin klasörüne..

e63 ün işletim sistemi 9.2, install patch dosyasından 9.2 olanın içindeki installserver.exe dosyasını atacaksın C/sys/bin klasörüne...

roonny_1984

Üye
ya daha detaylı anlatsanız ben birşey anlamadım x ploreyi yükledim ingilizce bana link verseniz türkçe olarak yüklesem oradan bu işlemi yapsam c6 var bende nokia

Emrgncy

Emrgncy

Üye
ya daha detaylı anlatsanız ben birşey anlamadım x ploreyi yükledim ingilizce bana link verseniz türkçe olarak yüklesem oradan bu işlemi yapsam c6 var bende nokia

x-plore u türkçe yapmak için kurduğun x-plore dan sırayla menu / tools / configuration seçeneklerini tıkla ve açılan sayfada aşağı doğru in.

Language yazan yerdeki english yazısının sağ tarafındaki ok işaretine dil türkish yazana kadar tıkla ve x-plore türkçe olsun..

Daha sonra hack işlemine devam edebilirsin...

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi

ah bir de tam olarak okusanız çözümler hep var orda.xplore yi türkçeleştirme de var hatta

xqz5

Üye
YAF herşey doğru herşey yerinde bin dosyasını filan görüyorum açtım yaptım vs hala0sertifika hatası alıyorum. Security i sildim kaldırmadım kaldırılacak miydi. En son 1.5 yazan şeyi de denedim bir tek 1.7 yazan şeyi yapmadım. Ama hala olmadı. Rompatchlrn hepsi etkin girdim baktım. C klasörunde ilk verilen dosya var. Sys nin içine atılacak şey atıldı. Security kurulup istenilenler yapıldı. Daha ne yapmamız gerekiyor anlamadım. Hala olmadıysa flash atın filan demişsiniz olmayacaksa niye yaptık anlamadim. Nerede hata yaptım acaba. X plore ile istenilen şeyleri DE eksiksiz yaptım. Ama olmadı olmadı olmadı. .

- - - Eklendi - - -

mobil security de mark all yaptıktan sonra ki aşamada ki restore all .. Diye seçenek çıkmıyor . Birtek restore diye birşey çıkıyor onlara tıklayınca da birşeyler yazıyor Tamam deyince dosyalar siliniyo ne yapmam gerekiyor. Baktim bir eksik orası.

- - - Eklendi - - -

rom patchrn etrafı sarı ve yeşil renkle çevirili şu security ile olan bölümü yazdığım sıkıntıyı açıklarsaniz sevinirim. Mark all dan sonra restore all vs yazmıyo. Ve de telefondan kaldırmadım hala security i yardımcı olun lütfen başka eksikl yok eminim :)

- - - Eklendi - - -

restore ye tıklayınca tek tek siliyo dosyaları silinmesi mi gerekiyo ve sonra kaldırılması mi gerekiyo security programının buna cevap verin başka sorun yok.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
YAF herşey doğru herşey yerinde bin dosyasını filan görüyorum açtım yaptım vs hala0sertifika hatası alıyorum. Security i sildim kaldırmadım kaldırılacak miydi. En son 1.5 yazan şeyi de denedim bir tek 1.7 yazan şeyi yapmadım. Ama hala olmadı. Rompatchlrn hepsi etkin girdim baktım. C klasörunde ilk verilen dosya var. Sys nin içine atılacak şey atıldı. Security kurulup istenilenler yapıldı. Daha ne yapmamız gerekiyor anlamadım. Hala olmadıysa flash atın filan demişsiniz olmayacaksa niye yaptık anlamadim. Nerede hata yaptım acaba. X plore ile istenilen şeyleri DE eksiksiz yaptım. Ama olmadı olmadı olmadı. .

- - - Eklendi - - -

mobil security de mark all yaptıktan sonra ki aşamada ki restore all .. Diye seçenek çıkmıyor . Birtek restore diye birşey çıkıyor onlara tıklayınca da birşeyler yazıyor Tamam deyince dosyalar siliniyo ne yapmam gerekiyor. Baktim bir eksik orası.

- - - Eklendi - - -

rom patchrn etrafı sarı ve yeşil renkle çevirili şu security ile olan bölümü yazdığım sıkıntıyı açıklarsaniz sevinirim. Mark all dan sonra restore all vs yazmıyo. Ve de telefondan kaldırmadım hala security i yardımcı olun lütfen başka eksikl yok eminim :)

- - - Eklendi - - -

restore ye tıklayınca tek tek siliyo dosyaları silinmesi mi gerekiyo ve sonra kaldırılması mi gerekiyo security programının buna cevap verin başka sorun yok.

Restore diyince yamalar ekrandan kaybolacak ister tek tek yap ister mark all diyip hepsini işaretle öyle yap,
Yalnız bu işlemi yapmadan önce rompatcher'ı kaldır.

Rompatcher'ı bu işlemden sonra kurman gerekiyor....

xqz5

Üye
telefon şarj bitince kaldırdım programları :-) öyle yapmıştım sanırım ama. Security i restore ettikten sonra kaldıracak miyiz komple telefondan ?

- - - Eklendi - - -

telefon şarj bitince kaldırdım programları :-) restöyle atmaya başlamıştı çünkü tel. Bunları yapmıştım sanırım ama. Security i restore ettikten sonra kaldıracak miyiz komple telefondan ?

- - - Eklendi - - -

dediğin gibi en son rompatch i kuruyorum açtığımda içi boş cikti. Sondaki 1.5 yazan klasördeki şeyi attım patch dosyasının içine ise yaramadı. O belgeler niye çıkmıyor. Symbianhack dosyasını tekrar indirip kurdum rompatch i yine olmadı boş çıkıyor içi. Ben bunu beceremeyecem bu gidişle. O dosyaları nereden bulacam ben yahu. Ve de dediğim gibi security i kurup restore ettikten sonra komple kaldıracak miyiz tel den yazdığım problemlere açıklık getirirseniz sevinirim sonra yine deneyeyim. Yapamayınca deli oluyorum tel i kıracağımp az kaldı. Bu arada tel nokia 700.

şirinler1990

Üye
slm arkadaşlar ben hack yaparken yanlışlıkla installerserver.exe ve open4all dosyalarını sildim tel c6-01 atan olursa sevinirim şimdiden teşekkürler

Emrgncy

Emrgncy

Üye
telefon şarj bitince kaldırdım programları :-) öyle yapmıştım sanırım ama. Security i restore ettikten sonra kaldıracak miyiz komple telefondan ?

- - - Eklendi - - -

telefon şarj bitince kaldırdım programları :-) restöyle atmaya başlamıştı çünkü tel. Bunları yapmıştım sanırım ama. Security i restore ettikten sonra kaldıracak miyiz komple telefondan ?

- - - Eklendi - - -

dediğin gibi en son rompatch i kuruyorum açtığımda içi boş cikti. Sondaki 1.5 yazan klasördeki şeyi attım patch dosyasının içine ise yaramadı. O belgeler niye çıkmıyor. Symbianhack dosyasını tekrar indirip kurdum rompatch i yine olmadı boş çıkıyor içi. Ben bunu beceremeyecem bu gidişle. O dosyaları nereden bulacam ben yahu. Ve de dediğim gibi security i kurup restore ettikten sonra komple kaldıracak miyiz tel den yazdığım problemlere açıklık getirirseniz sevinirim sonra yine deneyeyim. Yapamayınca deli oluyorum tel i kıracağımp az kaldı. Bu arada tel nokia 700.

içindeki yamaları restore yaptıktan sonra Mobil securityi kaldıracaksın sadece...

C kök dizininde patches diye klasör olacak, içinde yamalar varmı?
installserver.rmp
open4all.rmp diye

- - - Eklendi - - -

slm arkadaşlar ben hack yaparken yanlışlıkla installerserver.exe ve open4all dosyalarını sildim tel c6-01 atan olursa sevinirim şimdiden teşekkürler

Verdiğim link'i tıkla ve zip dosyasını indir içindeki iki adet yamayı C/ patches klasörüne kopyala ve rompatcher'ı çalıştır.. Artık görmesi lazım..

şirinler1990

Üye
Jin Hao V6 Swift Effect.sis bunu yükledim fakat yerleşik birleşen diye hata veriyor sistem belle refresh hack işlemi yapmadan önce sertifika hatası veriyordu hack yaptıktan sonra yerleşik birleşen diye hata veriyor

şirinler1990

Üye
belle refresh
hack işleminden sonra yerleşik birleşen hatası veriyor yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler

atakan3934

Üye
Helal olsun sonunda işe yaradı Nokia C7 hacklendi İşe yaramıyor diyen arkadaşlar son güncellemeye sahipseniz Symbian^3 belle refresh Install Server v1.7 kurun işe yarıyor

şirinler1990

Üye
belle refresh yerleşik birleşen hatası veriyor server 1.7 kurdum aynı olmuyor yardım ederseniz sevinirim teşekkürler

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

musti0305

Üye
tskkrler teli hackledim sayende. E6 anna

Üst Alt