Symbian Hack için En Kolay Yöntem (S^3/Anna/Belle/s60v5/s60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

eren3546

eren3546

Üye
eline saglık o kadar konu var en iyisi bu sayende N8 heckledim..

nato41

nato41

Üye
olmuyor yaa =(( herşey doğru ama hack gerçekleşmedi bana biri flash konusunda yardım etsin lütfn başka çare yok

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
nato41

nato41

Üye
Kardeşim msn ile yardım edebilirim yada buradan.
buradan olursa sevinirim

- - - Eklendi - - -

O zaman CFW atın, eğer bu yöntemler sonuçsuz kalmış ise.
http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...c7-kurulum-resimli-yazili-anlatim-580985.html
Burada Flash atmayı göstermiş, orada yazanları uygulayın ve S^3 CFW - Modifiye FW Bölümü buradanda CFW indirin size en uygununu.
artık başım döndü ya alglayamıyorum bunları 2buçuk saattir bilgsayara telefona bakmaktan fenalık geldi =(

şirinler1990

Üye
iphone görünümlü Qverty klavye programı lazım bir türlü bulamadım bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi tel c6-01 belle refresh

54 paTR10

54 paTR10

Üye
symbian belle fp1 yuklu telimde ama C:\\sys\bin klasoru yok bu klasoru nasil bulabilirim yardimci olursaniz sevinirim

Emrgncy

Emrgncy

Üye
symbian belle fp1 yuklu telimde ama C:\\sys\bin klasoru yok bu klasoru nasil bulabilirim yardimci olursaniz sevinirim

Öncelikle telefonuna x-plore yüklemelisin, eğer yüklü ise x-plore ayarlara gir ve üstteki tüm kutucukları işaretle, daha sonra rompatcherı çalıştır ve open4all yamasını aktif et.

Artık x-plore ile c/sys/bin klasörünü görebilirsin..

54 paTR10

54 paTR10

Üye
Öncelikle telefonuna x-plore yüklemelisin, eğer yüklü ise x-plore ayarlara gir ve üstteki tüm kutucukları işaretle, daha sonra rompatcherı çalıştır ve open4all yamasını aktif et.Artık x-plore ile c/sys/bin klasörünü görebilirsin..
Onlari yaptim ama yine gorunmuyor. Rompatcheri ve mobilesecurityi acarken c/sys/bin dosyasi olmadigi icin hata veriyor. Bu dosya eklenebilirmi?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Onlari yaptim ama yine gorunmuyor. Rompatcheri ve mobilesecurityi acarken c/sys/bin dosyasi olmadigi icin hata veriyor. Bu dosya eklenebilirmi?

Farklı sürüm x-plore ile dene, bin klasörünü kendin oluşturamazsın...

hafay

Üye
karantina listesinde hiç bişey yok restore edemedim bide sys nin içinde bin klasör u yok

Emrgncy

Emrgncy

Üye
karantina listesinde hiç bişey yok restore edemedim bide sys nin içinde bin klasör u yok

Daha önce başka bir konudan restore yaptıysan onun için görünmüyor olabilir...

Bin klasörünü görmek için x-plore ayarlara girip üstteki tüm kutucukları işaretle, sonra rompatcherı çalıştırp open4all yamasını aktif et.

Artık x-plore ile c/sys/bin klasörünü görebilirsin...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
rompatcher yamalarını aktif ettikten sonra restart yaptın mı?

x4nq.raL1

x4nq.raL1

Üye
1. Ekteki "SymbianHack"rar dosyası içerisinden çıkan "tmquarantine" klasörünü X-Plore yardımıyla zipten herhangi bir yere çıkartın ve onu C sürücünüzün kök klasörüne atın.Zip halinde değilde klasör olarak atın.(C:\tmquarantine\ )

KÖK DOSYA DERKEN C'e Mİ DİREK ATICAZ ? olmuyor cunkı Hack . c6-01

- - - Eklendi - - -

Hallettim saol =)

- - - Eklendi - - -

8. RomPatcher'ı yüklendikten sonra açın ve ordaki patchleri üstüne tıklayıp uygulayın:
- Open4all tüm klasörlere erişim için
- Installserver unsigned uygulamaları yüklemek için

Open4all - cıkmadı ? dosyalara erısım yok ? nasıl hallederım ?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
1. Ekteki "SymbianHack"rar dosyası içerisinden çıkan "tmquarantine" klasörünü X-Plore yardımıyla zipten herhangi bir yere çıkartın ve onu C sürücünüzün kök klasörüne atın.Zip halinde değilde klasör olarak atın.(C:\tmquarantine\ )

KÖK DOSYA DERKEN C'e Mİ DİREK ATICAZ ? olmuyor cunkı Hack . c6-01

- - - Eklendi - - -

Hallettim saol =)

- - - Eklendi - - -

8. RomPatcher'ı yüklendikten sonra açın ve ordaki patchleri üstüne tıklayıp uygulayın:
- Open4all tüm klasörlere erişim için
- Installserver unsigned uygulamaları yüklemek için

Open4all - cıkmadı ? dosyalara erısım yok ? nasıl hallederım ?

C kök dizinini kontrol et patches diye klasör olması gerek ve içindede iki adet patch olacak open4all.rmp ve installserver.rmp diye...

- - - Eklendi - - -

yaptim olmadi hatta sonra bu hack yontemi olmadi norton ilede denedim bu dosya olmadigi icin hacklenmiyor

bin klasörüne x-plore ile bakıyorsun değil mi?

Farklı bir sürüm x-plore denedin mi?

54 paTR10

54 paTR10

Üye
C kök dizinini kontrol et patches diye klasör olması gerek ve içindede iki adet patch olacak open4all.rmp ve installserver.rmp diye...- - - Eklendi - - -bin klasörüne x-plore ile bakıyorsun değil mi?Farklı bir sürüm x-plore denedin mi?
1.58 versiyon x plore ile denedim y browser , filebrowser,activefile ilede de denedim hic birinde gorunmuyo

ugr.shnn

Üye
herşeyi sıra sıra açıklamalara göre yaptım fakat unsigned uygulama yüklemeye çalıştım ve sertifika hatası aldım . herşeyi düzgün yaptıgıma eminim . yardımcı olursnız sevinirim . teşekkürler..

Emrgncy

Emrgncy

Üye
herşeyi sıra sıra açıklamalara göre yaptım fakat unsigned uygulama yüklemeye çalıştım ve sertifika hatası aldım . herşeyi düzgün yaptıgıma eminim . yardımcı olursnız sevinirim . teşekkürler..

Telefon modelini belirtirmisin.

Ayrıca C/sys/bin klasörüne telefonuna uygun install dosyası attın mı?

bloody95

Üye
son adıma geldim rom pacheri açınca open4all la instalserver yok acil yardımmmmm!!!!

- - - Eklendi - - -

c7 hacklendi tşkr :)

- - - Eklendi - - -

sys bine attım install serveri ama kurmuo unsigned sys bin açılıo

- - - Eklendi - - -

tmm ınstalserver 1.7 ile halloldu... :)

• Beğen
Tepkiler: uribaju

Üst Alt