Kardeşim msn ile yardım edebilirim yada buradan.olmuyor yaa =(( herşey doğru ama hack gerçekleşmedi bana biri flash konusunda yardım etsin lütfn başka çare yok
olmuyor yaa =(( herşey doğru ama hack gerçekleşmedi bana biri flash konusunda yardım etsin lütfn başka çare yok
buradan olursa sevinirimKardeşim msn ile yardım edebilirim yada buradan.
artık başım döndü ya alglayamıyorum bunları 2buçuk saattir bilgsayara telefona bakmaktan fenalık geldi =(O zaman CFW atın, eğer bu yöntemler sonuçsuz kalmış ise.
http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...c7-kurulum-resimli-yazili-anlatim-580985.html
Burada Flash atmayı göstermiş, orada yazanları uygulayın ve S^3 CFW - Modifiye FW Bölümü buradanda CFW indirin size en uygununu.
symbian belle fp1 yuklu telimde ama C:\\sys\bin klasoru yok bu klasoru nasil bulabilirim yardimci olursaniz sevinirim
Onlari yaptim ama yine gorunmuyor. Rompatcheri ve mobilesecurityi acarken c/sys/bin dosyasi olmadigi icin hata veriyor. Bu dosya eklenebilirmi?Öncelikle telefonuna x-plore yüklemelisin, eğer yüklü ise x-plore ayarlara gir ve üstteki tüm kutucukları işaretle, daha sonra rompatcherı çalıştır ve open4all yamasını aktif et.Artık x-plore ile c/sys/bin klasörünü görebilirsin..
Onlari yaptim ama yine gorunmuyor. Rompatcheri ve mobilesecurityi acarken c/sys/bin dosyasi olmadigi icin hata veriyor. Bu dosya eklenebilirmi?
karantina listesinde hiç bişey yok restore edemedim bide sys nin içinde bin klasör u yok
rompatcher yamalarını aktif ettikten sonra restart yaptın mı?Onlari yaptim ama yine gorunmuyor. Rompatcheri ve mobilesecurityi acarken c/sys/bin dosyasi olmadigi icin hata veriyor. Bu dosya eklenebilirmi?
yaptim olmadi hatta sonra bu hack yontemi olmadi norton ilede denedim bu dosya olmadigi icin hacklenmiyorrompatcher yamalarını aktif ettikten sonra restart yaptın mı?
1. Ekteki "SymbianHack"rar dosyası içerisinden çıkan "tmquarantine" klasörünü X-Plore yardımıyla zipten herhangi bir yere çıkartın ve onu C sürücünüzün kök klasörüne atın.Zip halinde değilde klasör olarak atın.(C:\tmquarantine\ )
KÖK DOSYA DERKEN C'e Mİ DİREK ATICAZ ? olmuyor cunkı Hack . c6-01
- - - Eklendi - - -
Hallettim saol =)
- - - Eklendi - - -
8. RomPatcher'ı yüklendikten sonra açın ve ordaki patchleri üstüne tıklayıp uygulayın:
- Open4all tüm klasörlere erişim için
- Installserver unsigned uygulamaları yüklemek için
Open4all - cıkmadı ? dosyalara erısım yok ? nasıl hallederım ?
yaptim olmadi hatta sonra bu hack yontemi olmadi norton ilede denedim bu dosya olmadigi icin hacklenmiyor
1.58 versiyon x plore ile denedim y browser , filebrowser,activefile ilede de denedim hic birinde gorunmuyoC kök dizinini kontrol et patches diye klasör olması gerek ve içindede iki adet patch olacak open4all.rmp ve installserver.rmp diye...- - - Eklendi - - -bin klasörüne x-plore ile bakıyorsun değil mi?Farklı bir sürüm x-plore denedin mi?
herşeyi sıra sıra açıklamalara göre yaptım fakat unsigned uygulama yüklemeye çalıştım ve sertifika hatası aldım . herşeyi düzgün yaptıgıma eminim . yardımcı olursnız sevinirim . teşekkürler..