Symbian Hack için En Kolay Yöntem (S^3/Anna/Belle/s60v5/s60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi

artvinli_aykut

Üye
karantina list in içinde hiç bişey yok mark alacağım

rkap

rkap

Üye
emegime sağlık gerçekten güzel paylaşım

cash54

cash54

Üye
arkadaşım ben birşey sormak istiyorum bu yöntemle teli hackledim fakat telefon çok sık reset atıyor dünden beri 4 defa reset atmıştır. bunun nedeni ne yada ne yapabilirim bu durumla ilgili?(E6 telefonum)

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım ben birşey sormak istiyorum bu yöntemle teli hackledim fakat telefon çok sık reset atıyor dünden beri 4 defa reset atmıştır. bunun nedeni ne yada ne yapabilirim bu durumla ilgili?(E6 telefonum)

2. Anti-Virus olan "Mobile Security" programını yükleyin.Telefon kapanıp açılsın mı sorusuna Hayır/No ya basın.

bunu yaptınız mı?

cash54

cash54

Üye
2. Anti-Virus olan "Mobile Security" programını yükleyin.Telefon kapanıp açılsın mı sorusuna Hayır/No ya basın.

bunu yaptınız mı?

evet yaptım onu. rom patch içinded install serverRP+ ile open4all kapadım dünden beri reset atmıyor şimdilik sıkıntı kalmadı gibi ilerde aynısı olursa tekrardan iletirim sağol.

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
evet yaptım onu. rom patch içinded install serverRP+ ile open4all kapadım dünden beri reset atmıyor şimdilik sıkıntı kalmadı gibi ilerde aynısı olursa tekrardan iletirim sağol.

ama onları kapatırsanda hackli kullanamazsın.installserverın hangi versiyonunu attın?

Emrgncy

Emrgncy

Üye

sadece open4all yamasını pasif tutman yeterli

Bystone

Bystone

Üye
Teşekkürler N8 başariyla hackledim..

mustafa altında

Üye
selam. ben hackleme yaparken bir sorunla karşılaşmadım. unsigned programları da yüklüyorum. ama yükledikten sonra bulamıyorum o programları. sorun nerde acaba?

- - - Eklendi - - -

telefonum c7 belle

musti843

musti843

Üye
Ben 5230 u hackledim ama bu hacklemenin zararı var mıdır ? Geriye nasıl döndürülür ? Bilgi verir misin

Emrgncy

Emrgncy

Üye
selam. ben hackleme yaparken bir sorunla karşılaşmadım. unsigned programları da yüklüyorum. ama yükledikten sonra bulamıyorum o programları. sorun nerde acaba?

- - - Eklendi - - -

telefonum c7 belle

Hangi programları yükledin mesela

:hmmm Uygulamalarda olması lazım değilmi

- - - Eklendi - - -

Ben 5230 u hackledim ama bu hacklemenin zararı var mıdır ? Geriye nasıl döndürülür ? Bilgi verir misin

hackledikten sonra telefonunda ters giden birşey yoksa zararı olmaz, Hack iptal için format atarsın.

Herhangi bir sorunda buradan yardımcı oluruz

musti843

musti843

Üye

- - - Eklendi - - -

hackledikten sonra telefonunda ters giden birşey yoksa zararı olmaz, Hack iptal için format atarsın.

Teşekkür ederim bu benim için baya iyi oldu

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Teşekkür ederim bu benim için baya iyi oldu

mustafa altında

Üye
oyun ve uygulamalarda sorun yok. ama widgetleri yükleyemiyorum. yüklesem de görnmüyor.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
oyun ve uygulamalarda sorun yok. ama widgetleri yükleyemiyorum. yüklesem de görnmüyor.

Bazı widgetler uygulamalarda görünmez

Ana ekranda ''Seçenekler/ içeriği düzenle/ içerik ekle'' tıkla ekleyebileceğin widget listesi çıkar, yüklediğin widgetin ismini tıkla tamamdır.

Bir de bazı widgetleri yüklemiyor demişsin, sanırım saat widgeti yüklüyorsun. yüklediğin saat widgeti dijital ise, önce telefonda ki yüklü dijital saat widgetini kaldırmalısın.

yani bir dijital bir de analog saat widgeti yükleyebilirsin

ltfcn01

ltfcn01

Üye
E6-00 Symbian Belle Orjinal Sürüm başarılı . Teşekkürler.

balzevuv

Üye
allah razı olsun yaaa senden n8 belle hacledım sonunda ovi suıte hapsolmustuk kurtuldum artık ovının sacma uygulamalarından cok sagol :alkis

mustafa altında

Üye
Emrgncy112
anasayfada içerik ekle diye bir seçenek yok. widget ekle kısyol ekle falan var.

- - - Eklendi - - -

Emrgncy112

- - - Eklendi - - -

Emrgncy112

Üst Alt