Symbian Hack için En Kolay Yöntem (S^3/Anna/Belle/s60v5/s60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

sezerasker

Üye
arkadaşım bende şu an için N8 Belle de denedim sonuç süper yani oldu çok teşekkür ederim ellerine sağlık adamım :D:D

jjj23

Üye
arkadaşlar n8 belle cihazıda hacklenirmi? Ve telefon hacklendikten sonra kolay virüs bulaşıyormuş,virüs bulaşmaması için ne yapmalıyız?,virüs bulaşırsa telefon hiçe mi çıkar? yoksa yeni bir işletim sistemi yüklenip eskisi gibi çalışırmı? beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim,teşekkürler.

renovatio033

Üye
süpersin gardaş; nokia 500 sorunsuz hacklendi ;)

doquqan2

Üye
Yahu ne desem azdır Allah sana ne istiyorsan versin ellerin klavyen dert görmeesin....Çok çok çok teşekkür ederim ....Şu an nasıl mutlu olduğumu anlatamam oldu ....

5800v60

Üye
tşkrler kardeşim sağol ya.603 ü çok kolay hackledim.işini iyi yapmışsın helal olsun.başarılar.

paladin53966

paladin53966

Üye
c:/sys/bin klasörü yok kardeş c:/sys var onun içine atmayı deniorum bu installserver ı ama hata verio nasıl yapıcam ?

---------- Eklendi @ 17:28:56 ---------- Yazıldı @ 17:16:41 ----------

sorun halloldu ! :D

burakx_01180

burakx_01180

Üye
emegine saglık kardeş

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar n8 belle cihazıda hacklenirmi? Ve telefon hacklendikten sonra kolay virüs bulaşıyormuş,virüs bulaşmaması için ne yapmalıyız?,virüs bulaşırsa telefon hiçe mi çıkar? yoksa yeni bir işletim sistemi yüklenip eskisi gibi çalışırmı? beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim,teşekkürler.
hacklenir hemde sorunsuz virüs falan girmez ben tüm nokia telefonlarımı hackli kullandım 1 kere virüs girmedi telefonlara

alcnn

alcnn

Üye
ya haclanıp hacklanmedgini nasıl anayacagız arkadaşlar :hmmm

bluesad

Üye
paylaşim için ne kadar teşekkür etsem azdir. Elin kolun dert görmesin. çok sağol ayrica n95 için uyguladim sonuç mükemmel.

huseyinballi

Üye
Kardeşim eyvallah süpersin o kadar uğraştım ama senin yöntemle işi çözdüm eline koluna beynine sağlık :))

hugoKJ

Üye
x plore bende güncelleştirme hatası veriyor ya :@
o olmadanda olmuyor işte

alper_7

Üye
hackli olup olmadığını nerden anlayacağız arkadaşlar?

MaskelikatiL

Üye
Kardeşim Anlatılabilecek En Güzel Seviyede anlatmışsın Yüreğine Sağlık Telefonum hacklendi 5800 Xm Hayırlı Forumlar. :)

herdurur

Üye
kardeşim günlerdir arıyorum valla allah senden razı olsun telefon Nokia C5-03 Uygulama başarılı ndrive kurabildim çok ciddiyim teşekkürler allah razı olsun

kutayvar

Üye
üstad link yok dosyaları indiremiyorum

adreste sadece bu çıkıyor

zaza00

Üye
garanti kapsamından çıkarmı hack yapsam???

Üst Alt