yavuz580
Üye

---------- Eklendi @ 17:10:24 ---------- Yazıldı @ 17:01:08 ----------
X-Plore Programı calışmıyo bende fp1 yükledim neden acaba ?

telefonu tekrar flas atıp yaptım ılgılendıgın ıcın tesekkurmederımtelefonu bilgisayara depo modunda bağla yani modu değiştirmek için ayarlar bağlantılara gir oradan varsayılanı depolama modu yap.üstüne basılı tutuyodun sanırım
yüz kere farklı farklı yöntem denedim başarılı olamadım xplore tm quarentine dosyasını başlı başına alamıyorum çekemiyorum komple programla beraber kopyalayabiliyorum mobil security quarantine list tamamen boş görünüyo benim telefon da mi sorun var anlamadım e51 s60 v3 9.2 100.34.20 . Programların çoğu sertifika hatası diyo sorun çözülürse sevinirim pek ümidim kalmadı belki sakin kafayla soft format çektikten sonra tekrar yükler denemeye çalışırım teşekkürler...
arkadaşlar mobile security programını yüklüyorum.restarta hayır diyorum.başka bişey çıkıyor lisansla ilgili.hayır dedigim zaman program kapanıyor.yardım lütfen x7 belle
rom patcherdan installserver ve openforall ı etkinleştirdinmi.eğer etkinleştirdin ve hala olmadıysa birde 1. Sayfada ek te verdiğim installserver 1.7 yi deneyin.olmazsa format çekip tekrar deneyebilirsiniz.çoğu kişi bu şekilde sorunlarını halledip telefonlarını hacklediler
---------- Eklendi @ 19:00:46 ---------- Yazıldı @ 18:58:37 ----------
bu sorunu ilk defa sizde duydum cfw kullanıyorsanız ondan olabilir

admin format attıktan sonra çok kolay oldu şu anda istediğim programı kabul ediyor telefonum teşekkürler 

cok tsk pc yi acinca deniyecem
---------- Eklendi @ 21:19:17 ---------- Yazıldı @ 20:16:31 ----------
ya mobile security yi yukleyip Quarantine diyince no data diyo bide x-plore la bile sys gozukuyor ama bin gozukmuy
Çok teşekkür ederimadmin format attıktan sonra çok kolay oldu şu anda istediğim programı kabul ediyor telefonum teşekkürler
![]()
Tamam kardeş yaptım sayende teşekkürlerimi sunarım sana ama bir şey sormak istiyorum. Ben şimdi bu yüklediğim Rom patcher+ RDM adlı uygulamayı silebilir miyim ?