Symbian Hack için En Kolay Yöntem (S^3/Anna/Belle/s60v5/s60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

yavuz580

yavuz580

Üye
:tşk:

---------- Eklendi @ 17:10:24 ---------- Yazıldı @ 17:01:08 ----------

X-Plore Programı calışmıyo bende fp1 yükledim neden acaba ?

mirzasinan

mirzasinan

Üye
telefonu bilgisayara depo modunda bağla yani modu değiştirmek için ayarlar bağlantılara gir oradan varsayılanı depolama modu yap.üstüne basılı tutuyodun sanırım
telefonu tekrar flas atıp yaptım ılgılendıgın ıcın tesekkurmederım

42237

Üye
yüz kere farklı farklı yöntem denedim başarılı olamadım xplore tm quarentine dosyasını başlı başına alamıyorum çekemiyorum komple programla beraber kopyalayabiliyorum mobil security quarantine list tamamen boş görünüyo benim telefon da mi sorun var anlamadım e51 s60 v3 9.2 100.34.20 . Programların çoğu sertifika hatası diyo sorun çözülürse sevinirim pek ümidim kalmadı belki sakin kafayla soft format çektikten sonra tekrar yükler denemeye çalışırım teşekkürler...

savarona22

savarona22

Üye
arkadaşlar mobile security programını yüklüyorum.restarta hayır diyorum.başka bişey çıkıyor lisansla ilgili.hayır dedigim zaman program kapanıyor.yardım lütfen x7 belle

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
yüz kere farklı farklı yöntem denedim başarılı olamadım xplore tm quarentine dosyasını başlı başına alamıyorum çekemiyorum komple programla beraber kopyalayabiliyorum mobil security quarantine list tamamen boş görünüyo benim telefon da mi sorun var anlamadım e51 s60 v3 9.2 100.34.20 . Programların çoğu sertifika hatası diyo sorun çözülürse sevinirim pek ümidim kalmadı belki sakin kafayla soft format çektikten sonra tekrar yükler denemeye çalışırım teşekkürler...

rom patcherdan installserver ve openforall ı etkinleştirdinmi.eğer etkinleştirdin ve hala olmadıysa birde 1. Sayfada ek te verdiğim installserver 1.7 yi deneyin.olmazsa format çekip tekrar deneyebilirsiniz.çoğu kişi bu şekilde sorunlarını halledip telefonlarını hacklediler

---------- Eklendi @ 19:00:46 ---------- Yazıldı @ 18:58:37 ----------

arkadaşlar mobile security programını yüklüyorum.restarta hayır diyorum.başka bişey çıkıyor lisansla ilgili.hayır dedigim zaman program kapanıyor.yardım lütfen x7 belle

bu sorunu ilk defa sizde duydum cfw kullanıyorsanız ondan olabilir

gmkanca

gmkanca

Üye
cok tsk pc yi acinca deniyecem

---------- Eklendi @ 21:19:17 ---------- Yazıldı @ 20:16:31 ----------

ya mobile security yi yukleyip Quarantine diyince no data diyo bide x-plore la bile sys gozukuyor ama bin gozukmuy

42237

Üye
rom patcherdan installserver ve openforall ı etkinleştirdinmi.eğer etkinleştirdin ve hala olmadıysa birde 1. Sayfada ek te verdiğim installserver 1.7 yi deneyin.olmazsa format çekip tekrar deneyebilirsiniz.çoğu kişi bu şekilde sorunlarını halledip telefonlarını hacklediler

---------- Eklendi @ 19:00:46 ---------- Yazıldı @ 18:58:37 ----------

bu sorunu ilk defa sizde duydum cfw kullanıyorsanız ondan olabilir

Çok teşekkür ederim :):) admin format attıktan sonra çok kolay oldu şu anda istediğim programı kabul ediyor telefonum teşekkürler :):)

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
cok tsk pc yi acinca deniyecem

---------- Eklendi @ 21:19:17 ---------- Yazıldı @ 20:16:31 ----------

ya mobile security yi yukleyip Quarantine diyince no data diyo bide x-plore la bile sys gozukuyor ama bin gozukmuy

no data diyorsa tmquarantina klasörünü atmamış olabilirsin onu birdaha c ye at klasör halinde ana dizine at.
Bin gözükmüyorsa Xplore ayarlarını 1. Saydada belirttiğim gibi ayarla ve openforallı etkinleştir

---------- Eklendi @ 15:24:53 ---------- Yazıldı @ 15:22:41 ----------

Çok teşekkür ederim :):) admin format attıktan sonra çok kolay oldu şu anda istediğim programı kabul ediyor telefonum teşekkürler :):)

rica ederim

jamesbre

Üye
teşekkürler n8imi sonunda sizin yönteminizle hackledim başarılı :)

lance.lot

lance.lot

Üye
Tamam kardeş yaptım sayende teşekkürlerimi sunarım sana ama bir şey sormak istiyorum. Ben şimdi bu yüklediğim Rom patcher+ RDM adlı uygulamayı silebilir miyim ?

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
Tamam kardeş yaptım sayende teşekkürlerimi sunarım sana ama bir şey sormak istiyorum. Ben şimdi bu yüklediğim Rom patcher+ RDM adlı uygulamayı silebilir miyim ?

rica ederim rom patcher kalsın

lance.lot

lance.lot

Üye
Peki silersem ne olur hack gider mi ?

---------- Eklendi @ 11:38:19 ---------- Yazıldı @ 11:35:52 ----------

Kardeşim bana bi tane sertifikasız dosya verir misin teli az önce hackledimde bi kaç tane dosyada denedim açtı birde sen verir misin sertifikasız dosya ?

jnr_star

Üye
rom patcheri açtığımda \sys\bin\Patcher*.LDD not found yazıyor ne yapmalıyım ben

aslel

Üye
kardeş bunun resimli anlatımı yokmu

maklube

Üye
bin klasorune atamiyorum open4all patchi yok

mustafac

Üye
701i geçen ay anlattığınız gibi hackledim süper çalıştı ama fp1 güncellemesi yaptıktan sonra etkisiz sertifika sorunu ses yükseltme felan gitti yani aktif olmuyor sorun nasıl çözülür acaba

yunus1936

Üye
kardeş ben n8 orjinal belle kullanıyorum dediğin şekilde yaptım sertifika sorunu kalmadı ama sorun yaşadım Ovi mağazasında bir türlü açılmıyor tekrar yüklememe rahman acaba yardımcı olsan

xabi2867

Üye
5800 da "Seçeneklere gidin ve Quarantine list'e tıklayın.Seçeneklere tıklayıp Mark All'ı seçin" adımını uyguluyorum ama mark all yaısı çıkmıyor. ekran bom boş hiçbir şey yok.. ne yapmalıyım?

Üst Alt