Symbian Hack için En Kolay Yöntem (S^3/Anna/Belle/s60v5/s60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Dostum işlem sonunda rompatcher ı kaldırırsak sıkıntı olur mu yoksa cihaz hackli kalır mı acil cevap teşekkürler ...

Punish81

Üye
arkadaşlar tompatcher programını kullanmayı bilmiyorum iki şeydede tik işareti geliyor ancak unsigned uygulamalar yüklenmiyor hiç bir içerikte gözükmüyor acil yardım..

nosferattu

Üye
mobile secırity programı nerde nerden yüklüyoruz onu göremedim yardımcı olurmusunuz

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
mobile secırity programı nerde nerden yüklüyoruz onu göremedim yardımcı olurmusunuz

1sayfada yazının altına symbianhack adlı zip dosyasının içinde.gereken tüm dosyalar mevcut denilenleri harfi harfine yapın yeter

BERATPASA

Üye
herkese selam xplore programından sys7bin klosörünü görüyorsak olay tamammı acaba

asdera

asdera

Üye
Cok kardesim ya sonunda hacledik şunu :) nokia n8 belle sorunsuz calıstı

umut1739

Üye
teşekkürler

bulent7097

bulent7097

Üye
Ya arkadaşlar ben önce aynen denilşdiği gibi kurdum oldu gecen ayni işlemi başka arkadaşa uyguladim ondada oldu ama bu sefer benimki bozuldu her programi yüklemedi sonra yeniden denedim ama patcher içindeki dosyalar yok oldu etkinleştirecek dosya yok acillllllllllllll yardim çok alişmiştim lütfen acil cevap verin sevgilrle....

olciay

olciay

Üye
nokia 603 cihazım başarıyla hacklendi emeğinize sağlık

xmahmutx21

Üye
çok çok teşekkürler kardeş :d

kxcxkbey

Üye
bana mobile security lazım düzgün bulamadım

kara_15

Üye
telefonum 5228 sonuç başarılı sertifika derdi bitti paylaşım için teşekkürler

almalibre

Üye

---
Arkadaşlar bazı uygulamalarda SERTİFİKA HATASI veriyor , telefon nokia 603 acaba bir hata mı var belirtirmisiniz

cihan628

cihan628

Üye
beyler herşeyi yapıom rom patcher ı açıom no data yazıo nabcam

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi

---
Arkadaşlar bazı uygulamalarda SERTİFİKA HATASI veriyor , telefon nokia 603 acaba bir hata mı var belirtirmisiniz

603 telefonuna bu hack yönetimini yapıp başarılı sonuç alanlar var bence tekrar deneyin biryerde hata yapmış olabilirsiniz.Telefonunuza uygun olan Installserver dosyasını attınız mı?

---------- Eklendi @ 10:33:42 ---------- Yazıldı @ 10:32:21 ----------

beyler herşeyi yapıom rom patcher ı açıom no data yazıo nabcam
Adımlarda hata yapmışsınız büyük ihtimal

---------- Eklendi @ 10:34:19 ---------- Yazıldı @ 10:33:42 ----------

bana mobile security lazım düzgün bulamadım
1.sayfada ek'de var zaten ;)

stay23

stay23

Üye
C6-01 Belle BAŞARILI. Teşekkürler

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Belle BAŞARISIZ. Yazılanları harfiyen uyguladım. Hem olmadı hemde telefona signed programları bile yükleyemiyorum. Ayrıca telefondan program silmeme bile izin vermiyor.
Program yüklerken: "Dosya Bozuk"
Program silerken: "Kaldırma Başarısız" diyor.

Arkadaş denenmeyen birşeyi denenmiştir diye yazmayın. İnsanları kandırmayın.!

önce sakin ol kimseyi kandırma gibi bir amacımız yok yapan yapıyor.dosya bozuk uyarısı yanlış installserver atmandan kaynaklanıyor olabilir

stay23

stay23

Üye
önce sakin ol kimseyi kandırma gibi bir amacımız yok yapan yapıyor.dosya bozuk uyarısı yanlış installserver atmandan kaynaklanıyor olabilir

Kardeş çok özür dilerim. Yanlış pakedi atmışım.. Sonuç Başarılı.. Çok ama Çok teşekkür ederim.

Üst Alt