Symbian Hack için En Kolay Yöntem (S^3/Anna/Belle/s60v5/s60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

cugurel

Üye
Arkadaşlar tmmquarantine dosyasını silip, rompatcher uygulamasını kaldırdıktan sonra soft format atarsam telefon hacksiz haline geri döner mi?

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş çok özür dilerim. Yanlış pakedi atmışım.. Sonuç Başarılı.. Çok ama Çok teşekkür ederim.

önemli değil ;)

---------- Eklendi @ 10:23:50 ---------- Yazıldı @ 10:22:48 ----------

Arkadaşlar tmmquarantine dosyasını silip, rompatcher uygulamasını kaldırdıktan sonra soft format atarsam telefon hacksiz haline geri döner mi?

olabilir denemek lazım

kutok

Üye
bi yapamadım adam gibi anlatsan

Makifo

Üye
Hocam Green Farm İçinde Bir Save Dosyası Bulabilir Miyiz ? Yada Dizini Nerdedir Altın Hilesi Kullanmak İstiyorumda Yardımcı Olur Musunuz ?

kutok

Üye
adamın cevabımı 12 ye kadar bekledim :dover::off:

NOT: Telefon C5-03 100 kere denemişimdir...

yunuq58

yunuq58

Üye
bnde rom patcher a grdğmde not found hatası alıyorum bnm telefma uygun patch bulun lütfen artk şu hacki ypmk istyrm telim nokia 500 :(

---------- Eklendi @ 22:02:58 ---------- Yazıldı @ 21:58:56 ----------

ve patch ları etknlşmyo çarpı işareti çıkıyo yardmmm :(

ghost2074

ghost2074

Üye
SymbianHack.rar dosyası açılmıyor telefonda

mirzasinan

mirzasinan

Üye
sys klasörünün içinde bin klasörü yok deliricem yaaa

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
SymbianHack.rar dosyası açılmıyor telefonda

bu program yardımıyla açabilirsiniz veya x-plore ile
http://www.maxicep.com/maxipda-turkce-uygulamalar/maxipda-winrar-pro-v1-02-0-s60v3-s-1-s-3-unsigned-turkce-maxipda-2-623372.html#post4578034

---------- Eklendi @ 14:54:45 ---------- Yazıldı @ 14:53:08 ----------

sys klasörünün içinde bin klasörü yok deliricem yaaa

X-plore programına girip ayarlardan dili Türkçe olarak ayarlayıp (Menu>Tools>Configuration>Language bölümüne gelip oradaki yana geçiş tuşuna basarak Türkçe dilini bulup seçin.) "Gizli dosyaları göster","Rom diskleri göster","Ram diskleri göster" ve "Sistem dosyalarını/klasörlerini göster" seçeneklerine basmanız gerekecek.

mirzasinan

mirzasinan

Üye
uribaju
dediklerinin hepsini yaptım dostum hatta rompache actıgımda su yazı cıkıyor (sys\bin\patcher*.LDD not found) ilk sayfada dediklrinin tamamını yaptım sys klasorune ben eklemeye valıstım oda olmadı sadece su hatayı yaptım mobil securi ilk yukledim yeniden baslat dedim sonra*#7379# soft format attım bir saat bekledi nokıa yazıdı bende rerset attım

[/COLOR]

X-plore programına girip ayarlardan dili Türkçe olarak ayarlayıp (Menu>Tools>Configuration>Language bölümüne gelip oradaki yana geçiş tuşuna basarak Türkçe dilini bulup seçin.) "Gizli dosyaları göster","Rom diskleri göster","Ram diskleri göster" ve "Sistem dosyalarını/klasörlerini göster" seçeneklerine basmanız gerekecek.[/QUOTE]

yunuq58

yunuq58

Üye
dediğni yaptım gne yok ?

---------- Eklendi @ 19:23:54 ---------- Yazıldı @ 19:19:59 ----------

ve nokia 500 için patch paylşrmısın bu patch lar uyumlu dğilki

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
dediğni yaptım gne yok ?

---------- Eklendi @ 19:23:54 ---------- Yazıldı @ 19:19:59 ----------

ve nokia 500 için patch paylşrmısın bu patch lar uyumlu dğilki
installserverS3 teki installserver'i attınız değilmi? Çünkü installserverS3 uyumluluk listesinde 500'de var.
eğer onu atıp da yine de olmamışsa ekte verdiğim şu patchi patch klasörüne atıp aktifleştirmeyi deneyin

[MaxiCep] Install Server RP+ v1.5.zip

---------- Eklendi @ 23:13:47 ---------- Yazıldı @ 23:10:41 ----------

uribaju
dediklerinin hepsini yaptım dostum hatta rompache actıgımda su yazı cıkıyor (sys\bin\patcher*.LDD not found) ilk sayfada dediklrinin tamamını yaptım sys klasorune ben eklemeye valıstım oda olmadı sadece su hatayı yaptım mobil securi ilk yukledim yeniden baslat dedim sonra*#7379# soft format attım bir saat bekledi nokıa yazıdı bende rerset attım

[/COLOR]

X-plore programına girip ayarlardan dili Türkçe olarak ayarlayıp (Menu>Tools>Configuration>Language bölümüne gelip oradaki yana geçiş tuşuna basarak Türkçe dilini bulup seçin.) "Gizli dosyaları göster","Rom diskleri göster","Ram diskleri göster" ve "Sistem dosyalarını/klasörlerini göster" seçeneklerine basmanız gerekecek.

sys\bin\patcher*.LDD not found hatasına bakılırsa C/sys/bin içerisinde installserver bulamadığından(uyumsuz olduğundan da olabilir) program açılmıyor gibi gözüküyor telefonunuz n8 galiba hangi installserver klasörü içerisindeki installserver dosyasını telefonunuza attınız?

mirzasinan

mirzasinan

Üye
---------- Eklendi @ 23:13:47 ---------- Yazıldı @ 23:10:41 ----------

[/COLOR]

sys\bin\patcher*.LDD not found hatasına bakılırsa C/sys/bin içerisinde installserver bulamadığından(uyumsuz olduğundan da olabilir) program açılmıyor gibi gözüküyor telefonunuz n8 galiba hangi installserver klasörü içerisindeki installserver dosyasını telefonunuza attınız?

evet telefonum n8 daha öncede 3 defa hack yaptım belleyi pro 1 den tekra yukledim eskisi telefonu kastıgı icin installserverS3 c\sys\bin klasörüne atmaya çalışıtırum ama bin klasörü yok işte o yüzden atamıyorum hack nası yapıldıgını biliyorum yani onda sıkıntı yok sys\bin klasörünü nasıl ekleyebilirim

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
evet telefonum n8 daha öncede 3 defa hack yaptım belleyi pro 1 den tekra yukledim eskisi telefonu kastıgı icin installserverS3 c\sys\bin klasörüne atmaya çalışıtırum ama bin klasörü yok işte o yüzden atamıyorum hack nası yapıldıgını biliyorum yani onda sıkıntı yok sys\bin klasörünü nasıl ekleyebilirim
bir de kendin oluşturmayı dene bakalım olacak mı ? olmazsa telefonu mass storede pc'ye bağlayıp oradan yapmayı dene belki pc'de gözükür sys/bin klasörü?

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
yardımlarınız için ççooooooooooooooook teşekkür edrim :)

mirzasinan

mirzasinan

Üye
bir de kendin oluşturmayı dene bakalım olacak mı ? olmazsa telefonu mass storede pc'ye bağlayıp oradan yapmayı dene belki pc'de gözükür sys/bin klasörü?

x plore ile denedim olmadı mass store nedir nerden bulabilirim

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
x plore ile denedim olmadı mass store nedir nerden bulabilirim
telefonu bilgisayara depo modunda bağla yani modu değiştirmek için ayarlar bağlantılara gir oradan varsayılanı depolama modu yap.üstüne basılı tutuyodun sanırım

mirzasinan

mirzasinan

Üye
telefonu bilgisayara depo modunda bağla yani modu değiştirmek için ayarlar bağlantılara gir oradan varsayılanı depolama modu yap.üstüne basılı tutuyodun sanırım
c klasörü gözükmüyo depolama modunda ama

kutok

Üye
bende yapamadım msn den anlatırmısın ?

not tel : C5-03

Üst Alt