Kardeş çok özür dilerim. Yanlış pakedi atmışım.. Sonuç Başarılı.. Çok ama Çok teşekkür ederim.
Arkadaşlar tmmquarantine dosyasını silip, rompatcher uygulamasını kaldırdıktan sonra soft format atarsam telefon hacksiz haline geri döner mi?
Şu anda deniyorum bir 15 dakika sonra haber veririmönemli değil
---------- Eklendi @ 10:23:50 ---------- Yazıldı @ 10:22:48 ----------
olabilir denemek lazım

SymbianHack.rar dosyası açılmıyor telefonda
sys klasörünün içinde bin klasörü yok deliricem yaaa
installserverS3 teki installserver'i attınız değilmi? Çünkü installserverS3 uyumluluk listesinde 500'de var.dediğni yaptım gne yok ?
---------- Eklendi @ 19:23:54 ---------- Yazıldı @ 19:19:59 ----------
ve nokia 500 için patch paylşrmısın bu patch lar uyumlu dğilki
uribaju
dediklerinin hepsini yaptım dostum hatta rompache actıgımda su yazı cıkıyor (sys\bin\patcher*.LDD not found) ilk sayfada dediklrinin tamamını yaptım sys klasorune ben eklemeye valıstım oda olmadı sadece su hatayı yaptım mobil securi ilk yukledim yeniden baslat dedim sonra*#7379# soft format attım bir saat bekledi nokıa yazıdı bende rerset attım
---------- Eklendi @ 14:54:45 ---------- Yazıldı @ 14:53:08 ----------
[/COLOR]
X-plore programına girip ayarlardan dili Türkçe olarak ayarlayıp (Menu>Tools>Configuration>Language bölümüne gelip oradaki yana geçiş tuşuna basarak Türkçe dilini bulup seçin.) "Gizli dosyaları göster","Rom diskleri göster","Ram diskleri göster" ve "Sistem dosyalarını/klasörlerini göster" seçeneklerine basmanız gerekecek.
---------- Eklendi @ 23:13:47 ---------- Yazıldı @ 23:10:41 ----------
[/COLOR]
sys\bin\patcher*.LDD not found hatasına bakılırsa C/sys/bin içerisinde installserver bulamadığından(uyumsuz olduğundan da olabilir) program açılmıyor gibi gözüküyor telefonunuz n8 galiba hangi installserver klasörü içerisindeki installserver dosyasını telefonunuza attınız?
bir de kendin oluşturmayı dene bakalım olacak mı ? olmazsa telefonu mass storede pc'ye bağlayıp oradan yapmayı dene belki pc'de gözükür sys/bin klasörü?evet telefonum n8 daha öncede 3 defa hack yaptım belleyi pro 1 den tekra yukledim eskisi telefonu kastıgı icin installserverS3 c\sys\bin klasörüne atmaya çalışıtırum ama bin klasörü yok işte o yüzden atamıyorum hack nası yapıldıgını biliyorum yani onda sıkıntı yok sys\bin klasörünü nasıl ekleyebilirim
bir de kendin oluşturmayı dene bakalım olacak mı ? olmazsa telefonu mass storede pc'ye bağlayıp oradan yapmayı dene belki pc'de gözükür sys/bin klasörü?
telefonu bilgisayara depo modunda bağla yani modu değiştirmek için ayarlar bağlantılara gir oradan varsayılanı depolama modu yap.üstüne basılı tutuyodun sanırımx plore ile denedim olmadı mass store nedir nerden bulabilirim
c klasörü gözükmüyo depolama modunda amatelefonu bilgisayara depo modunda bağla yani modu değiştirmek için ayarlar bağlantılara gir oradan varsayılanı depolama modu yap.üstüne basılı tutuyodun sanırım