Symbian Hack için En Kolay Yöntem (S^3/Anna/Belle/s60v5/s60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

gokaycan

Üye
n8 belle başarılı. Teşekkürler.

Crazy_Mehmet60

Crazy_Mehmet60

Üye
Çok Teşekkürler Kaç Yıldır Bu Dertten Muzdariptim :oke:

salur38078

salur38078

Üye
nokia 5228 de mobile security programı açılmıyo yüklenirken de telefon kapatılsın mı diye sormadı silmek istedim silemedim programı lütfen biri yardım etsin

ELEFSANE

Üye
N8 Belle Sorunsuz çalışıyor
Bilader tüm yazdıklarını uyguladım ama ilk ikisinde de hata aldım.
Tekrar ettim anlatılanları sonuç yine hüsran umutsuz bir şekilde üçüncü anlatımı yapmaya çalıştım ve telefonumu hakledim.
Anlatımına ve emeğine sağlık.
Bana ne faydası olur hacklesem mi hacklemesem mi diye düşünürken hackledim gitti.
Teşekkürler.

Bu işlemi bitirdikten sonra kurduğumuz programları silsek yada taşısak ne olur ?
hack işlemi iptal mi olur.

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
N8 Belle Sorunsuz çalışıyor
Bilader tüm yazdıklarını uyguladım ama ilk ikisinde de hata aldım.
Tekrar ettim anlatılanları sonuç yine hüsran umutsuz bir şekilde üçüncü anlatımı yapmaya çalıştım ve telefonumu hakledim.
Anlatımına ve emeğine sağlık.
Bana ne faydası olur hacklesem mi hacklemesem mi diye düşünürken hackledim gitti.
Teşekkürler.

Bu işlemi bitirdikten sonra kurduğumuz programları silsek yada taşısak ne olur ?
hack işlemi iptal mi olur.

tam bilemiyorum silmesen daha iyi olur ama sorun çıkartırsa sil.3.anlatım derken nereyi kastettiniz?

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
ben e 7 de denedim, olmadi ya

avci59

Üye
Quarantine list' açtım fakat no data diyor nasıl yapcağız

Bellatricc

Bellatricc

Üye
mobile secruty kurdum telefon donuyor ya kapayıp acıyorum biraz gectikten sonra gene donuyo ?????????????????????

yasarr35

Üye
C7 Belle başarılı :)

knight97

knight97

Üye
Kardeş çok sağol valla bayağıdır arıyodum sonunda buldum Telefonum başarılı bir şekilde hacklendi. Nokia 5228-v51.1.002 :))

ahmettt1903

Üye
Ustam iyi güzel de telefonu hackledikten sonra geri orjinal haline çevirebilir miyiz? sıkıntı falan olur mu?

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
Ustam iyi güzel de telefonu hackledikten sonra geri orjinal haline çevirebilir miyiz? sıkıntı falan olur mu?

çevirebilirsin zaten format atınca eski haline döner ama bana sorarsan hackin zararı yok

sedef melih

Üye
n8 sorunsuz oldu tesekkurler kardes butun dosyalar c ye kurdum sorunsuz calisiyor

nosferattu

Üye
yaw bu dosyayı nasıl rardan çıkarıcam anlamadım telim n8 yardım edin.

furkan081994

Üye
çok teşekkürler aylardır yapamıyordum sağolun

Üst Alt