uribaju
Üye
Bitti mi yani ?
böyle bir dene yüklemeyi yükleyemezsen installserver atıcaz
Bitti mi yani ?
Eywallah dostum sağ olasın.maxicep'in en kral üyesi sensin URİBAJU hiç sıkılmadan sorularımı tek tek cevapladığın için.
İlk defa yapanlar için zor daha önceden tecrübesi olanlar için çok kolay bir hack yöntemi.
Son küçük bir soru daha ramblow u falan silsem uygulama çalışır yine değil mi ?
yapabildiğine sevindim ram blow? Rom patcher demek istedin herhalde bence silmesen daha iyi olur farklı patchler yükleyebilmen için gerekebilir.
telefonun modeli nedir mobilde olduğumdan göremiyorum
rom patcherı ve quarantineyi silme,xploreyi istersen silebilirsinRompatcher ve x-plore bunlar.
----------Eklendi @ 20:18:32 ---------- Yazıldı @ 19:56:02 ----------
Quarantine bunu silmemde bir sakınca var mı ?
[FONT=""][COLOR=""][SIZE=""]
nokia c6 01 belle
rom patcherı ve quarantineyi silme,xploreyi istersen silebilirsin
----------Eklendi @ 20:21:53 ---------- Yazıldı @ 20:16:54 ----------
bir arkadaş yapamamıştı adımları tekrar uyguladı ve yapabildi dikkatlice yapın installserveri c>sys içine DEĞİL c>sys>bin klasörü içine atın ve yeniden başlatın
bütün direktifleri adım adım yaptım.en baştan itibaren virüs prog yükledim karantina yaptım sildim rom prog yükledim autorom yaptım installserverS3 bin'in içine attım tel kapadım açtım SONUÇ AYNI Sertifika hatası. lütfen yardım
imzalı dosyalarıda yüklemek istediğimde güvenilmeyen dosya diyor yani belleye hiçbir şey yüklenmiyor[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=""][SIZE=""][FONT=""][COLOR=""][SIZE=""]
bütün direktifleri adım adım yaptım.en baştan itibaren virüs prog yükledim karantina yaptım sildim rom prog yükledim autorom yaptım installserverS3 bin'in içine attım tel kapadım açtım SONUÇ AYNI Sertifika hatası. lütfen yardım
imzalı dosyalarıda yüklemek istediğimde güvenilmeyen dosya diyor yani belleye hiçbir şey yüklenmiyor[/SIZE][/COLOR]
güvenilmeyen dese bile devam et
güvenilmeyen dese bile devam et
devam et diyorsun da Telefon yüklemiyor bi çözüm yolu yok mu[/SIZE][/COLOR]
bende bellede adım adım hepsini yaptım ıkı defa denedım teli formatadım tekrar denedim sabahtan beri ugrasıyorum olmuyo en sonunda hiç bir uygulama yuklememeye basladı format attım sonra tekrar denedim olması sys dosyasının içine bi dosya koyun demişsinis sys dosyasını en sonunda bos gosterdı gorunurluk ayarlarımı yapmama ragmen
Kardeşim çok saolasın çok güzel anlatmışın bitek pacth klasürünü bulun demişin o klasör ne kalasör nerde bulamadım anlamadım ama diğer yöntemle nokıa 701 imi hackladim çok saolasın...Valla çok aradım çok denedim ama senin yöntem 10 numara emeğine sağlık ellerine sağlık....
rom patcherdan open4all ı etkinleştir sonra bak bin klasörü gözükecek mi?