Arkadaslar C6-01'i olup hack yapacak olanlar lùtfen dikkatle dinlesin ben defalarca hack'ledim teli acma kapanma olayi oluyor bunun icin bir test yaptim tekrar tel hack'ledim yalniz dikkat restore yapip (kirmizi)kapama tusuna basin sonra menuye evet-hayir yazisi cikmadan edit yapin security'i delet yapin zaten o esnada yes-no cikiyor sakin ellemeyin programi silmesini bekleyin zaten delet etmesini goreceksiniz,Umarim dùzgun anlatmisimdir.bol sanslar
forumda ki tüm hack leme işlemlerini denedim ama sonuç alamadım yada atladığım oldu diyeceğim ama takip ettiğim kadarıyla hackli uda ile flash atmayıpta diğer yöntemlerle hackleyen birinede rastlamadım
yok kardeşim ben böyle saçmalık görmedim, daha xplore kurulmuyor ki ne yapayım. Onda sertifika hatası veriyor, forumdaki tüm xplore'ları denedim signed yazanları da, yani anlamak mümkün değil.
Biraz hıyarlık yaptı korkuttu beni ama ben de hackledim sorunsuz unsignedler yükleniyor... Tema effektleri için denedim olmadı ama. Acaba bilen arkadaşlar varsa bizi aydınlatır mı tema efekti yükleyebilir miyiz ?