hakan_710
Üye
701 de belle yüklü ve belle de denemedim. keşke önce tüm adımları yaptıktan sonra yorum yapsaydın. yapanların çoğunda çalıştı yapamıyosan bu senin sorunundur elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum herkese ama nedense kimse yorum yapmaya gerek görmüyo.. uslubunu düzelttirsen yardımcı olabilirim yoksa benden buraya kadar! (sadece senin için geçerli bu)ya ben 701 e söylediğin şekilde yaptım herşey tamam rompatcher de yüklü autoda yapıyorum ama yinede sertifika hatası veriyor bunun sebebi nedir acaba yardım ltfn
----------Eklendi @ 10:51:37 ---------- Yazıldı @ 10:09:47 ----------
ben bunların hiçbirisini yapmadan direk linkte verdiğin rompatcher i yükledim çalıştı ama sertifika hatası veriyor bence linkte verdiğin boş bir program sertifika hatası veriyor yine
benm konuyu denerseniz mutlaka olacak ayrıca konudan oldu vaya olmadı diye yazarsanız arkadaşlarımıza yardımınız dokunurbi deneyim c6 yenı aldım muhakkak olacaktır teşekkurler
elbette sonucu yazarım denediğimde ben yeni aldım telefonu biraz acemilik yaşarım tabikide
----------Eklendi @ 14:12:02 ---------- Yazıldı @ 13:55:49 ----------
olmadı dostum Quarantine list içerisi boş çıkıyor dediklerini harfien yaptım daha önceki telefonum 5800 da kolaylıkla olmuştu yinede tşekkürler
hangi konudan yaptınız?hallettim dostum eline koluna sağlık zahmet oldu teşekkürler
C7 bellede deneyen varmı illa hackli uda ilemi flashlayacaz telefonu
kendi konundan devam et istersenhangi konudan yaptınız?
C7 Anna orjinal CF sorunsuz . . .
Saolasın dostum
----
Bir şey soracam tüm işlemleri tamamladıktan sonra room patcher ı silebilirmiyiz ? Yoksa sürekli kalması mı lazım ?
hacklendi ok çok sağol aga
biryerde hata yapmış olmalısınız c6-01 telefonu olan başka arkadaşlarda sonuç olumluelbette sonucu yazarım denediğimde ben yeni aldım telefonu biraz acemilik yaşarım tabikide
----------Eklendi @ 14:12:02 ---------- Yazıldı @ 13:55:49 ----------
olmadı dostum Quarantine list içerisi boş çıkıyor dediklerini harfien yaptım daha önceki telefonum 5800 da kolaylıkla olmuştu yinede tşekkürler
Teğmen kardeş kusura bakma öyle söylediğim için ama gerçekten çalışmadı söylediklerini harfiyen yerine getirdim ama sertifika hatası verdi. sonra verdiğin karantina dosyalarını denemeden yapayım dedim rompatcher direk yüklendi ama yine işlev görmüyor direk yüklediğim rompather dosyasınıda telefona hard format çektikten sonra yükledim verdiğin hac programı olmadan yükledi gözden geçirip tekra yardımcı olursan sevinirim çünkü çok ihtiycım var
ya lınk acılmıyor bıdaha yukleyebılırmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?