OttomaN TigeR
Üye
5. Uygulamadan çıkın ve uygulama yöneticisinden Symantec Symbian Hack'i kaldırın. buna da baktım 1kb bi uygulama onu diyor dimi
- - - Eklendi - - -
ben anlatılanları bi kağıta yazayım başlayım yapamazsam tlfnu bozarsam yardmcı olurmusun
bişey sorcam yazdı programları baştan kursam illa sıraylamı kurulcak tlfna
olurum tabi telefon bozulmaz korkma
bişey sorcam yazdı programları baştan kursam illa sıraylamı kurulcak tlfna
Merhaba,
Öncelikle emeğiniz için teşekkür ederim.
1. madde yazan işlemi gerçekleştirebilmek için X-Plore programı ile işlem yapmak gerekiyor ama yüklemek istediğimde süresi geçersiz sertifika diye bir hata alıyorum. Bunun için bir çözüm var mı?
Not: Cihazım E6 Belle Refresh v111.140.0058
Dediğiniz şekilde ayarlıydı. Birkaç deneme daha yaptım olmayınca internetten X-Plore versiyonlarına bakarak farklı bir versiyon indirdim (x-plore_s60_3rd_1_58) . Bu versiyon yüklendi ve hack işlemini başarıyla tamamladım.
Ayarlardan yükleme ayarlarına gir ve Yazılım yüklemeyi 'Tümü', Çevrim içi sertifika kontrolünü 'Kapalı' olarak değiştir.
Tekrar yüklemeyi dene...
Dediğiniz şekilde ayarlıydı. Birkaç deneme daha yaptım olmayınca internetten X-Plore versiyonlarına bakarak farklı bir versiyon indirdim (x-plore_s60_3rd_1_58) . Bu versiyon yüklendi ve hack işlemini başarıyla tamamladım.
Teşekkürler..
rom patch daki iki şıkta yeşil yanıyor. overlock indirdim ugnised yükledim olmadı. Gvenilmeyen sağlayıcı falan diyor bi yardım etseniz. c6-01 . Bİe abiim telefın bu bir kaçgündür kafayı yemiş. klavyede yazıyı yazıyom,cümleyi bidirdikten snra ekranda yavaş yavaş yazıyor. sotun nedir acaba? Bende overlockla işlemciyi biraz hızlandıratım dedim oda aolmadı zaten
tamam olduğ saol tşderim . bide overlock tam kurdum ama hiçbir yerde yok nereye kurmuş bilmiyom
1.sayfadakini aynen kopyalıyorum bunu dene istersenkardeşim bende C:/sys var ama /bin yok ? nereye atacagım ? formatladım teli. Yani hackleme işlemini yine deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?