Symbian Hack için En Kolay Yöntem (S^3/Anna/Belle/s60v5/s60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

53laz53

Üye
Eywallah dostum sağ olasın. :) maxicep'in en kral üyesi sensin URİBAJU hiç sıkılmadan sorularımı tek tek cevapladığın için.
İlk defa yapanlar için zor daha önceden tecrübesi olanlar için çok kolay bir hack yöntemi. :)

Son küçük bir soru daha ramblow u falan silsem uygulama çalışır yine değil mi ? :)

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
Eywallah dostum sağ olasın. :) maxicep'in en kral üyesi sensin URİBAJU hiç sıkılmadan sorularımı tek tek cevapladığın için.
İlk defa yapanlar için zor daha önceden tecrübesi olanlar için çok kolay bir hack yöntemi. :)

Son küçük bir soru daha ramblow u falan silsem uygulama çalışır yine değil mi ? :)

yapabildiğine sevindim ram blow? Rom patcher demek istedin herhalde bence silmesen daha iyi olur farklı patchler yükleyebilmen için gerekebilir.

53laz53

Üye
yapabildiğine sevindim ram blow? Rom patcher demek istedin herhalde bence silmesen daha iyi olur farklı patchler yükleyebilmen için gerekebilir.

Rompatcher ve x-plore bunlar.

----------Eklendi @ 20:18:32 ---------- Yazıldı @ 19:56:02 ----------

Quarantine bunu silmemde bir sakınca var mı ?

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
Rompatcher ve x-plore bunlar.

----------Eklendi @ 20:18:32 ---------- Yazıldı @ 19:56:02 ----------

Quarantine bunu silmemde bir sakınca var mı ?
rom patcherı ve quarantineyi silme,xploreyi istersen silebilirsin

----------Eklendi @ 20:21:53 ---------- Yazıldı @ 20:16:54 ----------

[FONT=""][COLOR=""][SIZE=""]

nokia c6 01 belle

bir arkadaş yapamamıştı adımları tekrar uyguladı ve yapabildi dikkatlice yapın installserveri c>sys içine DEĞİL c>sys>bin klasörü içine atın ve yeniden başlatın

necati45

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]
rom patcherı ve quarantineyi silme,xploreyi istersen silebilirsin

----------Eklendi @ 20:21:53 ---------- Yazıldı @ 20:16:54 ----------

bir arkadaş yapamamıştı adımları tekrar uyguladı ve yapabildi dikkatlice yapın installserveri c>sys içine DEĞİL c>sys>bin klasörü içine atın ve yeniden başlatın

bütün direktifleri adım adım yaptım.en baştan itibaren virüs prog yükledim karantina yaptım sildim rom prog yükledim autorom yaptım installserverS3 bin'in içine attım tel kapadım açtım SONUÇ AYNI Sertifika hatası. lütfen yardım[/SIZE][/COLOR]

necati45

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]

bütün direktifleri adım adım yaptım.en baştan itibaren virüs prog yükledim karantina yaptım sildim rom prog yükledim autorom yaptım installserverS3 bin'in içine attım tel kapadım açtım SONUÇ AYNI Sertifika hatası. lütfen yardım

imzalı dosyalarıda yüklemek istediğimde güvenilmeyen dosya diyor yani belleye hiçbir şey yüklenmiyor[/SIZE][/COLOR]

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""]

bütün direktifleri adım adım yaptım.en baştan itibaren virüs prog yükledim karantina yaptım sildim rom prog yükledim autorom yaptım installserverS3 bin'in içine attım tel kapadım açtım SONUÇ AYNI Sertifika hatası. lütfen yardım

imzalı dosyalarıda yüklemek istediğimde güvenilmeyen dosya diyor yani belleye hiçbir şey yüklenmiyor[/SIZE][/COLOR]

güvenilmeyen dese bile devam et

sercanx1

Üye
bende bellede adım adım hepsini yaptım ıkı defa denedım teli formatadım tekrar denedim sabahtan beri ugrasıyorum olmuyo en sonunda hiç bir uygulama yuklememeye basladı format attım sonra tekrar denedim olması sys dosyasının içine bi dosya koyun demişsinis sys dosyasını en sonunda bos gosterdı gorunurluk ayarlarımı yapmama ragmen

xxcondaxx

Üye
hay senden allah razı olsun halladdim n85 saygılar kardeşim

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
bende bellede adım adım hepsini yaptım ıkı defa denedım teli formatadım tekrar denedim sabahtan beri ugrasıyorum olmuyo en sonunda hiç bir uygulama yuklememeye basladı format attım sonra tekrar denedim olması sys dosyasının içine bi dosya koyun demişsinis sys dosyasını en sonunda bos gosterdı gorunurluk ayarlarımı yapmama ragmen

rom patcherdan open4all ı etkinleştir sonra bak bin klasörü gözükecek mi?

RaFi_4115

RaFi_4115

Üye
Kardeşim çok saolasın çok güzel anlatmışın bitek pacth klasürünü bulun demişin o klasör ne kalasör nerde bulamadım anlamadım ama diğer yöntemle nokıa 701 imi hackladim çok saolasın...Valla çok aradım çok denedim ama senin yöntem 10 numara emeğine sağlık ellerine sağlık....

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim çok saolasın çok güzel anlatmışın bitek pacth klasürünü bulun demişin o klasör ne kalasör nerde bulamadım anlamadım ama diğer yöntemle nokıa 701 imi hackladim çok saolasın...Valla çok aradım çok denedim ama senin yöntem 10 numara emeğine sağlık ellerine sağlık....

o, yöntem işe yaramazsa yapacağınız en son ki seçenek zaten ;)

aLeRoz

Üye
kardeş artık sertifika hatası demiyor ama yükleme yarıda kesiliyor.
nfs shift hd yüklerken hata verdi. (c6-01'den saygılarla)

sercanx1

Üye
gozuktu oldu kardeş sorunsuz haclendı Allah razı olsun

----------Eklendi @ 13:04:56 ---------- Yazıldı @ 12:49:43 ----------

rom patcherdan open4all ı etkinleştir sonra bak bin klasörü gözükecek mi?

birsey rica edicem senden mail olarak donebilir misin bana [email protected]

abdullah_arsl

abdullah_arsl

Üye
Öncelikle çok teşekkür ederim böyle bir paylaşım için N81 de denedim oldu.

necati45

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]kardeşim senden ALLAH razı olsun.tel belle yaptığından beri hack olmuyordu.sayende Ezan prog. yükledim teşekkürler.[/SIZE][/COLOR]

Chn PKR

Chn PKR

Üye
X-plore'yi kurarken bir sürü izin istiyo zararlı olabilir felan diyo şebekeyi kullabilir arama yapabilir felan diyo ne yapmam lazım kursam mı ?

Üst Alt