AIS
Üye
Şimdi o zaman ben ubuntu kurum ve ram 2 gb gta 4 kurum açar mı?donanım az çünkü gerek yok işletim sistemi az donanım harcıyor düşün lubuntunun harcadığı sistemler w8 aynı sistem gereksinimi mi
Şimdi o zaman ben ubuntu kurum ve ram 2 gb gta 4 kurum açar mı?donanım az çünkü gerek yok işletim sistemi az donanım harcıyor düşün lubuntunun harcadığı sistemler w8 aynı sistem gereksinimi mi
açabilir ama gta 4 ubuntuya çıkmadı bnmki sade benzetme ve bn lubuntu kurup eski pcnin kastırdığı oyunları sorunsuz oynadığımı bilirimŞimdi o zaman ben ubuntu kurum ve ram 2 gb gta 4 kurum açar mı?

Bende onu diyorum işte android aslında nexusa aid. Diğer telefonlar çöp. Sony ve nexus. İşletim sisteminin hatası yok. Üreticilerin hatası var. Samsung tizen çıkaracak bakarız ona.açabilir ama gta 4 ubuntuya çıkmadı bnmki sade benzetme ve bn lubuntu kurup eski pcnin kastırdığı oyunları sorunsuz oynadığımı bilirim![]()
Ufo gören cahil köylü roma tema dedin ya daha tartısmaya gerek yok kernelede apk dersin senve rom sade tema gibi birşey ona bakarsan iphone 2g bile ios7 kullanılıyor![]()
whitedoor ile o da rom ile aynı şey
Aynen ya facebookada oyun derUfo gören cahil köylü roma tema dedin ya daha tartısmaya gerek yok kernelede apk dersin sen

rom yükleyince görünüşten başka ne değişiyor söylesene ne değişiyorsa emin ol whitedoor da aynısını yapıyorUfo gören cahil köylü roma tema dedin ya daha tartısmaya gerek yok kernelede apk dersin sen
Windows xp ile Windows 7 aynı mı?rom yükleyince görünüşten başka ne değişiyor söylesene ne değişiyorsa emin ol whitedoor da aynısını yapıyor
tema da rom da sade görünüşü değiştiriyo yani fark ?Aynen ya facebookada oyun der![]()
Arkadasım daha romun ne oldugunu bilmiyorsun bana link attırma ac oku bakalım ne degişiyormuş yalnız tema degişse insanlar bunla uğraşmaz launcher kurardı emin ol düşün birazrom yükleyince görünüşten başka ne değişiyor söylesene ne değişiyorsa emin ol whitedoor da aynısını yapıyor
Yukarıda dediğim gibi Windows xp ile Windows 7 aynı mı?tema da rom da sade görünüşü değiştiriyo yani fark ?
xpye skin pack yüklersen benzerler yani romla aynı şeyi yaparsınWindows xp ile Windows 7 aynı mı?
bn rom görünüşten başka ne değiştiriyor dedim 4.4 teki gta yı galaxy gio da açabiliyor musun hayırWindows xp ile Windows 7 aynı mı?
Cahillikte zirvaye ulaştın el salla sen xp ye ikon pack at kullan en basitinden bak bakalım xp wpa2 desteklio mu daha nete bağlanamazsın konusuosun hala nese dediğim. Gibi ömrümde cahil insanı yenemedim sizle tastısmaya girmek istemiyorumxpye skin pack yüklersen benzerler yani romla aynı şeyi yaparsın![]()
Gta oynaman için donanım lazımxpye skin pack yüklersen benzerler yani romla aynı şeyi yaparsın
bn rom görünüşten başka ne değiştiriyor dedim 4.4 teki gta yı galaxy gio da açabiliyor musun hayır![]()
bikaç yeni özellikte geliyor biliyorum ama onu whitedoor da yapıyo dedimArkadasım daha romun ne oldugunu bilmiyorsun bana link attırma ac oku bakalım ne degişiyormuş yalnız tema degişse insanlar bunla uğraşmaz launcher kurardı emin ol düşün biraz
donanım yoksa neden w7 kuruyorsun xp devamGta oynaman için donanım lazım
merak etme o da varSen demekki oyun oynuyorsun galiba. Git playstation 4 yada 3 al oyna
Ben oyun oynamam fazla. Hiç oynamam. Ben bilgisayarı uygulama ve ya performans olsun diye Windows 7 kuruyorum.bikaç yeni özellikte geliyor biliyorum ama onu whitedoor da yapıyo dedim
donanım yoksa neden w7 kuruyorsun xp devam
ama xp daha az sistem gereksinimi istediğinden daha çok performans verir yani sade görünüş için kuruyorsunBen oyun oynamam fazla. Hiç oynamam. Ben bilgisayarı uygulama ve ya performans olsun diye Windows 7 kuruyorum.
tmm siz daha iyi biliyorsunuz