Symbian Foundation Theme for 5800/C5-03/N97/X6 - Tavsiye -

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Symbian Foundation Theme for 5800/C5-03/N97/X6 - Tavsiye -
Şahane bir temadır arkadaşlar herkese tavsiyemdir. Resimler kendi telefonumdandır.

Tepkiler: MEHMET ÇİFTÇİ, dust6167, junior_ta ve 2 diğerleri

-efşan

Üye
heyyttt teşekkürler kardeşim acayip tatlı bi tema

Tepkiler: PureFood

'Patron

Üye
İsmet guzelmiş gerçekten.Bütün iconları değiştiriyormu? ovi mağaza,haritalar,ramblow,xplore vs ?

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
İsmet guzelmiş gerçekten.Bütün iconları değiştiriyormu? ovi mağaza,haritalar,ramblow,xplore vs ?

Malesef hayır . Çoğu değişiyor ama. Ovi değişmiyor. Menüden Oviyi kaldırdım. Sırıtıyor yoksa . Ama mutlaka telefonunda bulundurmalısın.

Hacılar tema budur c5-03 ümü aldığımdan beri bu temayı kullanıyorum (attım tabiki aldığımdan bir hafta sonra kurdum ) ve hala kullanmaya devam ediyorum neyi denediysem bunun yerini tutmadı evladım gibi [çok duygulandım aman Allah ım bunlar gözyaşı mı?] Teşekkürler

Tepkiler: PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi

Güzel duygular yaşamışsın hacı tema da güzeldir gerçekten bende uzun bi süre kullandım

tema boyutundan belli, yok denecek kadar 3 üncü parti ikon zayıf,siz bu tür temayı beğeniyor musunuz? sizin için yapabilirim. tabiki ben 400 adet 3 üncü parti ikon eklerim olmazsa olmaz, daha fazlasında tema şişer

*PoweR+

Üye
tema boyutundan belli, yok denecek kadar 3 üncü parti ikon zayıf,siz bu tür temayı beğeniyor musunuz? sizin için yapabilirim. tabiki ben 400 adet 3 üncü parti ikon eklerim olmazsa olmaz, daha fazlasında tema şişer
3.parti nasıl oluyor "neon pro" bazı yerleri mavi bu temayı istiyorum senden tüm programların ikonu değişsin süper bise olsun yapabilirmisin

3.parti nasıl oluyor "neon pro" bazı yerleri mavi bu temayı istiyorum senden tüm programların ikonu değişsin süper bise olsun yapabilirmisin
telefonumu tamire verdim app uid viewer var mı? uid kodu gönder bende sanırım eklemedim 3 party programa tanıtmadan o ikona boş yer acamadan degişmez uid dogru olmalı

----------Eklendi @ 20:39:55 ---------- Yazıldı @ 20:06:58 ----------

wallpaperı koca googlede bulmadım bulan haber versin

*PoweR+

Üye
RESİM: http://3.bp.blogspot.com/-6hELH3eLFlI/TlDp4XK-9zI/AAAAAAAABHQ/B_PxVilZDb4/s640/neon+theme.jpg TEMA LİNKİ: http://tesla.plunder.com/x/$sioLGgPsLEgcN6ggDBf5mPJ0q3cqaqcC/6a20a2b344/Neonpro.zip uid felan uğraştırma beni bu temayı süper yapabilirmisin

acele etme ok? ve test etmeden tema çok iyi değildir bilirsin...symbian foundation bir wallpaper biliyormusun bulamadım tema bitti gibi

PureFood

Üye
    Konu Sahibi

temayı ben yayınladım teknik işine karışmam editlemek sana kalmış kardeş

çok güzel bi tema teşekürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...