bjkmert45
Üye
sözlüğü kaldırmışsın kullananlar napcak
![]()
Dostum açıkçası Google Translate ten bile kötüydü. O yuzden kaldırdım ve gerçekten çok fazla telefon hafızası yiyor. Kullanmak isteyenler ek olarak daha iyilerinden kurabilirler.
sözlüğü kaldırmışsın kullananlar napcak
![]()
batarya modunu kaldırdın sanırım ekolayzer moduna yani beats ayarlarına gerek yok bence duzenleme modu yeterli
Batarya modu CPU-GPU-OYUN performansıyla dosğru orantılı zaten dostum. Onlara göre batarya ömrüde uzayıp kısalıyor..
bilgi için teşekkürler çıksın hemen flashlıycam

Usta phoneix den yazılıı yüklerken yazılımı sıfırla diyecekmiyiz
Usta phoneix den yazılıı yüklerken yazılımı sıfırla diyecekmiyiz
Oradan istediğiniz seçeneği seçeblirsiniz? Ama yazılım sıfırla ile daha sağlıklı kurulur. Onu seçmenizde fayda var.
sözlüğü nasıl yükleyebiliriz bidaha
dostum bu sefer bir hal hatır soralımygs nasıl geçti inşallah gönlüne göre olmuştur Allah hayırlısını nasip etsin inşallah
cwf çalışmalarında da yardım etsin
![]()
Vallaha güzel diyelim. Hayırlısı sonucu beklıycez. Bugün yarın CFW ye başlarım bitirince test aşaması sonrada yayınlamak kalıcak. Bu sefer ki güzel olacak eminim. 
Sözlüğü rofs-2 içinde onu ayırmaya çalışıyorum dosyalarını bulmaya çalışıyorum bulunca paketliycem zaten dostum..
- - - Eklendi - - -
Çok teşekkürler kardeşim.Vallaha güzel diyelim. Hayırlısı sonucu beklıycez. Bugün yarın CFW ye başlarım bitirince test aşaması sonrada yayınlamak kalıcak. Bu sefer ki güzel olacak eminim.
![]()

arkadaşlar güncelleme bilgileri düzeltildi. özellikle sistem başliğina iyi bakin (kirmizi yaziya)![]()
cfw yi güncelledinmi? yoksa yeni gelecek cfw içinmi bilgiler düzenlendi sadece?

o dahamı guzel olcak