Symbian for TR FİNAL [01.04.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

nıcolahı

Üye
Ustad bu versiyon cok güzel c6 telefon kullanan iki arkadaşın telefonuna yükledim bu yazılım gibi c7 icin de var mı aero yapılanması cok güzel bu yazılımın menüden cıkarken veya menüye girerken görünümü cok güzel

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
Ustad bu versiyon cok güzel c6 telefon kullanan iki arkadaşın telefonuna yükledim bu yazılım gibi c7 icin de var mı aero yapılanması cok güzel bu yazılımın menüden cıkarken veya menüye girerken görünümü cok güzel

C7 için yapmadım dostum çünkü C7 telefonum yok. Yapmasam modlar sorunlu çıkar hatalı bir yaılım olur o yuzden çok bulaşmıyorum başka telefonlara.

faysal26

Üye
1 nisandaki güncellemeyide denicem, sanırım bu konu için en iyisi çıkçak şimdiden kolay gelsin :)

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
1 nisandaki güncellemeyide denicem, sanırım bu konu için en iyisi çıkçak şimdiden kolay gelsin :)

Evet öyle olacak dostum hatta şimdiden bir tiyoda vereyim. C hafızasını 540 MB yakın arttırdım. :D

• Beğen
Tepkiler: faysal26
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
dostum bir isteğim olacak haritaların son sürümünü de özel arşivinde varsa paylaşabilirmisin 1nisanda

yesilyol22

yesilyol22

Üye
Biz bunlar için emek verip zaman harcıyoruz beyin patlatıyoruz birisi geliyor ve izinsiz alıyor kendisi yapmış gibi paylaşıyor. Bu uyarımın nedeni bu yüzden. İnsan gibi isteyenden çekincek sakıncak hiçbirşeyim yok. Buyursun alsın. Hee izinsiz alıp paylaşan mıoldu. Hakkım helal değildir.

bjkmert kardeşim senin cwf ler bir kaç sayfada gördüm paylaşım yapılmış.
ama bilgin varmı bilmiyorum

Yavuz__Selim

Yavuz__Selim

Üye
mert canim kardesim ben aydin abinin cfw sini kullaniyorum pederde seninkini kullaniyor peder cok memnun bende aydin abininkinden cok memnunum aslinda seninkini yuklicektimde ben trafikte haritalari cok kullaniyorum o yuzden yuklemedim ama pederede senin cfw yi yukledim o cok mennum peder onun adina tesekkur etmemi soyledi bende boynuma borc kalmasin diye yaziyorum.Allah sendende aydin abidende razi olsun ikinizede cok tesekkur ederim

• Beğen
Tepkiler: bjkmert45
bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
mert canim kardesim ben aydin abinin cfw sini kullaniyorum pederde seninkini kullaniyor peder cok memnun bende aydin abininkinden cok memnunum aslinda seninkini yuklicektimde ben trafikte haritalari cok kullaniyorum o yuzden yuklemedim ama pederede senin cfw yi yukledim o cok mennum peder onun adina tesekkur etmemi soyledi bende boynuma borc kalmasin diye yaziyorum.Allah sendende aydin abidende razi olsun ikinizede cok tesekkur ederim

Rica ederim kardeşim güle güle kullansın selamlar. Haritalardan yana sıkıntınız olmasın. 01.04.2013 güncellemesinde haritaları Ovi Suite den sorunsuz yukleyip kullanabiliyorsunuz. Hatta bende kullanıyorum şu anda sorunsuz bir şekilde. Şu anda tek sıkıntım çözmeye çalıştıgım konu Sosyal Ağlar uygulamasının sorunsuz çalışması onuda yaparsa yazılım final olacak ve sorun kalmayacak. :)

Yavuz__Selim

Yavuz__Selim

Üye
abi onuda kullanmayi versinler fmobi tweetian nelerine yetmiyor :D

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
abi onuda kullanmayi versinler fmobi tweetian nelerine yetmiyor :D

Bence de ben onlarıda kullanmıyorum ama isteyen arkadaşlar vardı. Daha o sorunu çözemedim ama çözmeye çalışıyorum son o kaldı sadece.

harunkoch

harunkoch

Üye
bunu teması nerde unuttum yeerni

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
01.04.2013 güncellemesinin bilgileri ilk sayfada uygulanan modlar içinde mavi ile gösterilmiştir.

Üst Alt