Symbian for TR FİNAL [01.04.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

MaxipmaN

Üye
rica ederim dostum orjinal kulaklıkta sdediğim ses sorunu yok yani equlaizer kalsın bence :) bilgisayar kulaklığından az geliyodu :ehe

bir de sıs halinde kintik kaydırma modu kursam sorun yaratır mı?

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim dostum orjinal kulaklıkta sdediğim ses sorunu yok yani equlaizer kalsın bence :) bilgisayar kulaklığından az geliyodu :ehe

bir de sıs halinde kintik kaydırma modu kursam sorun yaratır mı?

Hayır srun olmaz kardeşim.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
cihazda nasıl sorun olabilir önceden format atabiliyorken şimdi atamamamın nedeni cihazın bozuk olduğundan zannetmiyorum ben

Anlamadığım şu başkalarında da hiçbir problem yok bende daha bu sürümü bugün tekrar attım ama sorunsuz. İlginç. :hmmm Yardım bölümüne bir konu aç istersen.

Liveshade

Liveshade

Üye
şu cwf yi nasıl atıcam telefona biriniz yardm etsin :

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
mert senden bukadar sade olmayan kendi özel arşivindeki programları kullanarak yapacağın güzel bir cwf bekliyoruz !!!

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
mert senden bukadar sade olmayan kendi özel arşivindeki programları kullanarak yapacağın güzel bir cwf bekliyoruz !!!

Gelecek kardeşim gelecek amadaha sonra sabır diyorum sadece az birazcık daha sabır. :)

faysal26

Üye
Yeni güncellemende yeniden başlat olursa birde açılış kapanış resimleri nokianın kendi değilde değişik bir sitilde biraz fantastik diyelim olursa süper olur batarya göstergeside renkli birde :) beklemedeyiz.

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
Yeni güncellemende yeniden başlat olursa birde açılış kapanış resimleri nokianın kendi değilde değişik bir sitilde biraz fantastik diyelim olursa süper olur batarya göstergeside renkli birde :) beklemedeyiz.

Bunları göz önünde bulunduracağım kardeşim. Ama güncellemeye daha var. Yani en azından 24 Mart'tan bir 2 hafta sonra falan çıkartırım diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: faysal26

faysal26

Üye

Bunları göz önünde bulunduracağım kardeşim. Ama güncellemeye daha var. Yani en azından 24 Mart'tan bir 2 hafta sonra falan çıkartırım diye düşünüyorum.

Telefon modifiyeli oldumu daha bir renkli oluyo :)

ugurum45

Üye
Abi mükemmel olmuş .Sana ne kadar teşekkür etsem azdır süper olmuş.Daha yenice yükledim stabil çalışıyor sorun yok:) Başarılarının devamını dilerim :)

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
Abi mükemmel olmuş .Sana ne kadar teşekkür etsem azdır süper olmuş.Daha yenice yükledim stabil çalışıyor sorun yok:) Başarılarının devamını dilerim :)

Teşekkürler kardeşim. Güle güle kullan. :)

grosmall

grosmall

Üye
arkadaşlar benimde paylaşmak istediğim bazı mod ve uygulamalar var fakat nasıl link haline getireceğimi bilmiyorum yardımcı olursanız paylaşırım

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar benimde paylaşmak istediğim bazı mod ve uygulamalar var fakat nasıl link haline getireceğimi bilmiyorum yardımcı olursanız paylaşırım

Mediafire sitesini girip uye ol kardeşim. Oradan upload edebilirsin.

Üst Alt