Symbian for TR FİNAL [01.04.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

CABBAR

CABBAR

Üye
Sanırım ıngilizce Dili koymuşun hay Allah razı olsun :op: Bende konu açmayı düşünüyordum ıngilizce Dili nasıl yüklerim diye

AngvanLee

AngvanLee

Üye
Şimdiye kadar senin yaptığın tüm cfw leri kullandım bununda güzel olduğunu tahmin ediyorum eline sağlık. Tam istediğim gibi cfwler yapıyorsun sade ve güzel.. :)

- - - Eklendi - - -

dokunmatiği biraz yavaş olmuş galiba

- - - Eklendi - - -

o klasör müydü :ah medya ve araçların klasör olduğunu anlamıştım da interneti klasör zannetmiyordum :D kayıp bulundu tamamdır sorun yok :oke:

Whatsapp bendede yüklü değil. :/

• Beğen
Tepkiler: bjkmert45
bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
Şimdiye kadar senin yaptığın tüm cfw leri kullandım bununda güzel olduğunu tahmin ediyorum eline sağlık. Tam istediğim gibi cfwler yapıyorsun sade ve güzel.. :)

- - - Eklendi - - -

dokunmatiği biraz yavaş olmuş galiba

- - - Eklendi - - -

Whatsapp bendede yüklü değil. :/

Yorumların için teşekkür ederim dostum. Dokunmatik te ne gibi sorun var anlamadım açarsan sevinirim. :) Whatsapp ta yüklü olarak gelmeyecek sen yüklemelisin. Yüklediğinde Menü de internet klasörünün içine gelecektir.

AngvanLee

AngvanLee

Üye
Dokunmatik önceden bastıgım gibi açılıyordu şimdi çok azda olsa geç açılıyor. :) Ama bi zararı olmaz heralde :)

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
Dokunmatik önceden bastıgım gibi açılıyordu şimdi çok azda olsa geç açılıyor. :) Ama bi zararı olmaz heralde :)

Yuklediğin uygulamalar arkaplanda açık uygulamalar fark eder kardeşim. :)

ense123

Üye
evet bu güncellenmende atamadım bi türlü

ense123

Üye
onu da denedim kardeşim ama ne yaptıysam olmadı hatta farklı bir sistemde xp de denedim tel test modunda kalıyor sonra hata veriyor

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi

faysal26

Üye
İlk güncellemede efektler yüklenince hiç sıkıntım olmuyodu ama diğerlerinde misal ekran normal ekrandan yatay ekrana geçerken yüklediğim efektli değilde.kendi normal haliyle geçiyo bunun bir yolu varmı yoksa güncellemelerden dolayımı diye merak ettim yardımcı olursun umarım :)

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
İlk güncellemede efektler yüklenince hiç sıkıntım olmuyodu ama diğerlerinde misal ekran normal ekrandan yatay ekrana geçerken yüklediğim efektli değilde.kendi normal haliyle geçiyo bunun bir yolu varmı yoksa güncellemelerden dolayımı diye merak ettim yardımcı olursun umarım :)

Vallaha dostum onun nedeni ni gerçekten bilmiyorum. Yardım edemeyeceğim kusura bakma.

• Beğen
Tepkiler: faysal26
qLaMoR

qLaMoR

Üye
kardeş ben öbüründede bundada aynı sorunla karşılaşıyorum bu hafıza kartı şifresi istiyor yaav

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ben öbüründede bundada aynı sorunla karşılaşıyorum bu hafıza kartı şifresi istiyor yaav

dostum hafıza kartına daha önceden şifre koydun mu? eğer koyduysan biçimlendir ve o şekilde tekrar bir dene.

Üst Alt