Symbian for TR FİNAL [01.04.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
hocam çok güzel bi cfw olmş ellerine sağlık da bu mesaj baloncuklarının arka planını nasıl siyah renk yaparm ben?

Bu konu hakkında bir bilgim yok dostum ama siyah olan bir mod var elimde. Birdaha ki güncellemede onu yapacağım.

- - - Eklendi - - -

Hocam; geçen gün Nokia suite güncelleme var dedi. güncelleyince senkranizasyon yapamaz oldum. USB ayarını nokia suite yapmama rağmen "USB ayarını nokia suite yap" uyarısı veriyor ve senkronizasyon yapmıyor. Nokia suite eski sürüme nasıl dönebilirim. (Kullandığım sürüm nokia suite 3.6.36, Cihaz yazılımı 111.040.1511)

Dostum büyük ihtimal eski telefon kalıntıların dolayı yapmıştır. Flash atmadan önce telefonuna Hard Format atıp hafıza kartını biçimlendirdin mi?

sonbirvakit

sonbirvakit

Üye
Bu konu hakkında bir bilgim yok dostum ama siyah olan bir mod var elimde. Birdaha ki güncellemede onu yapacağım.

- - - Eklendi - - -

Dostum büyük ihtimal eski telefon kalıntıların dolayı yapmıştır. Flash atmadan önce telefonuna Hard Format atıp hafıza kartını biçimlendirdin mi?

kardeş işine karışmak gibi olmasın ama ferzan 22nin paylaştığı baloncuklar çok güzel onları yaparsan süper olur diye düşünüyorum bi de rof2 rof3 core hangisine modu yapsam bu baloncuklar değişir. Daha önce denedim olmadı da

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi

kardeş işine karışmak gibi olmasın ama ferzan 22nin paylaştığı baloncuklar çok güzel onları yaparsan süper olur diye düşünüyorum bi de rof2 rof3 core hangisine modu yapsam bu baloncuklar değişir. Daha önce denedim olmadı da

Kardeşim zaten onları kullanıcam. :) ROFS2 ye atman gerekiyor..

jakobs21

Üye
ya şöyle bi sorun var güç tasarrufuna alıyorum bi süre sonra telefona res attığımda telefon acıldıktan sonra güç tasarufu kapatılsınmı diyo hayırdiyorum ama kendiliğinden güç tasarrufunu kapıyo

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
ya şöyle bi sorun var güç tasarrufuna alıyorum bi süre sonra telefona res attığımda telefon acıldıktan sonra güç tasarufu kapatılsınmı diyo hayırdiyorum ama kendiliğinden güç tasarrufunu kapıyo

Hmmm bu hatayı ben almadım dostum. Acaba telefonuna hard format atıp hafıza kartını biçimlendirdin mi?

sonbirvakit

sonbirvakit

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

ışte onu yapmadım sıkıntı ordadr büyük ihtimalle. Hard formatta atmıyor hafıza kartini da biçimlendirmyrm hatta hafıza kartı bile takmıyorm. Teşekkürler sağolsn

nihat özvariş

nihat özvariş

Üye
(Tuş Kilidi Titreşimi Kaldırıldı) keşke bu modu titreşimli olsaydı eline sağlık teşekürler
cok güzel olmuş hic kimsenin cwf sini kolAy kolay beyenmem sadece maxicep de senin yazılımını beyendim
ufak bi ricam var
(Tuş Kilidi Titreşimi Kaldırıldı) keşke bu modu titreşimli olsaydı bide menüde uygulamalara isim verme bide locuk tuş kilidin iconu menüde olsa süper olur şuan inmeye başlıyor yazılımın kulanim detaylarını sana bildiririm şimdiden teşekürle

sana zamet cıkartılan veya kaybolan bırogramları YAYINLAYABİLİRMİSİN

ÖRENK VİDEYO EDİTÖR RESİM DÜZELİYİCİ SİS VEYA DOSYA HALİNDE BEKLİYORUZ

mert41994

mert41994

Üye
şahane olmuş dostum eline sağlık hafıza kartı biçimlendirmeyi unutmuşum ama sorun çıkmadı :)

• Beğen
Tepkiler: bjkmert45

Plesk234

Üye
Kardeş Hard Format attımda Duvar Kağtlar gitti rica Etsem Duvar Kağıtların Linkini Özelden Verebilirmisin??

jakobs21

Üye
ya telefona hard format atıp kartı biçimlendirmeme rağmen tarayıcı donuyo bataryayı çıkarıptakmak zorunda kalıyorum ya bi çözüm bulun şuna

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ya telefona hard format atıp kartı biçimlendirmeme rağmen tarayıcı donuyo bataryayı çıkarıptakmak zorunda kalıyorum ya bi çözüm bulun şuna

ona çözümü nokianın bulması lazım refreshte sorun var.

• Beğen
Tepkiler: bjkmert45

jakobs21

Üye
kartı biçiplendirip tele hard atıp ondan sonra format atmama rağmen telefonu yeniden başlattıktan sonra güç tasarruf modu kendiliğinden kapanıyo yardım edin

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
kartı biçiplendirip tele hard atıp ondan sonra format atmama rağmen telefonu yeniden başlattıktan sonra güç tasarruf modu kendiliğinden kapanıyo yardım edin

Dostum 1-2 haftaya son güncellemeyi yayınlıycam onda bu şekilde bi sorun yok. Denedim bizzat kendim.

Süleyman

Süleyman

Üye
bu bellede tuşların simgelerini değiştirebiliyorsunuz.
Peki işlevlerini değiştirebiliyor musunuz?
Mesele ev ekranındaki menü tuşu yerine rehber koyulabilir mi?

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
bu bellede tuşların simgelerini değiştirebiliyorsunuz.
Peki işlevlerini değiştirebiliyor musunuz?
Mesele ev ekranındaki menü tuşu yerine rehber koyulabilir mi?

Sanırım oluyor dostum ama ilgilenmedim o konuyla pek açıkçası bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Süleyman

jakobs21

Üye
yayonlayacağın güncellemede tarayıcı sorununu düzelttinmi bide neden son güncelleme dedin

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
yayonlayacağın güncellemede tarayıcı sorununu düzelttinmi bide neden son güncelleme dedin

Tarayıcı problemi Symbian Belle Refresh ten dostum yani benim uyguladıgım modlardan değil. Son güncelleme olucak çünkü ben hep sorunsuz bir yazılım için uğraştım ve güncellemede Nokia nın yazılımındaki sorunlar dışında başka bir problem yok. FP2 Lite sürümü çıkartırsa eğer nokia onun üzerinden devam ederim. Ama belle Refresh için son güncelleme olacak. :)

tarxhn

tarxhn

Üye
sağlık olsun

AngvanLee

AngvanLee

Üye
2 problem buldum

1. Foto editör yok. Ayrı bi uygulamayla tekrar eskisi gibi yapabilir miyim ?
2. Güç tasarrufu otomatik kapanıyor

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
Foto editörü ben kaldırdım dostum. Orijinal udayı atarak geri getirebilirsin.

Güç tasarrufunu da yeni güncellemede çözülmüş olarak yayınlıycam.

Üst Alt