Symbian for TR FİNAL [01.04.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Plesk234

Üye
ha evet foto çözünürlüğü 3 ,4 olsun yeter.kamera ağır oluor ondan.

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
hadi yine iyisiniz. Kiramadim sizler. Yazilim bitti birazdan linkleri upload'a başlaticam. :)

Plesk234

Üye
eyw.ustam canımsın :D

karasahinemre

Üye
sysapp ı kaldır yazılımdan seste sıkıntı yaratıyor

Genc wair

Üye
cooook tesekkurler kardesim,Allah senden ve yardimci arkadaslarindan razi olsun,1000 defa tesekkurler)

• Beğen
Tepkiler: bjkmert45
bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
cooook tesekkurler kardesim,Allah senden ve yardimci arkadaslarindan razi olsun,1000 defa tesekkurler)

Kendim internetten buldugum kadarıyla qt leri çıkardım dostum. Umarım olmuştur. Tam olarak ne işe yaradıgını bilmiyorum. Bak istersen olmuşsa haber et bana. :)

Genc wair

Üye
telefona hard format atdim,flash islerini tamamlayince mutlaka haber vericem,kardes

• Beğen

Genc wair

Üye
qt silinmemis :(

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
Dostum üzgünüm. Onu kaldırmayı bilen pek kimse yok o yüzden maalesef o konuda yardımcı olamayacağım. :(

Genc wair

Üye
(( bende sunun qt olmayanin istiyordum(( olsun kardes,yene de zahmet cekissin,tesekkurler)

• Beğen
tempestshine

tempestshine

Üye
Widgetlar şahane olmuş.

• Beğen

karete kazım

Üye
Hard format nedir :) birde önce flash yapıp dosyayı tele mi atıyoruz ??

- - - Eklendi - - -

bu olayın en önemli avantajını sorsam ne dersiniz ?

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
Hard format nedir :) birde önce flash yapıp dosyayı tele mi atıyoruz ??

- - - Eklendi - - -

bu olayın en önemli avantajını sorsam ne dersiniz ?

Usta öncelikle sen çok yanlış gelmişsin. :) Şimdi flash dediğimiz olay telefonun yazılımını baştan kurmak oluyor. Benim ve diğer arkadaşlar yazılımları modlayıp daha hızlı ve stabil hale getiiyoruz ve bu şekilde forum sitelerinde sunuyoruz. Sizler gibi arkadaşlarda bunlardan faydalanıp kendi telefonlarına yüklüyorlar. Olay bu. Bu işin avantaj kısmı da telefonunu kasmadan, hızlı bir şekilde, görselliği daha ön planda ve tabiki batarya süresindeki artışlar sağlayarak kullanıyorsun. Eğer bu yazılımı kurmak istersen konu başlığının altında var nasıl yükleyeceğin oradan bak. Olmaz ise elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım. İyi Akşamlar. :)

- - - Eklendi - - -

Widgetlar şahane olmuş.

Senin konularından aldım abi :)

karete kazım

Üye
eyw usta bi deneyeyim :D

Üst Alt