Kardeşim ROFS-2/private/10282BC4 içindeki rules yazan klasörü sil. Kaydet tekrar flash la geri açılacaktır. Ama şarjı gerçekten çok fazla yiyor haberin olsun.
çok başarılı bir mod olduğu resimlerden ortada şahane bir görsellik var şunu bir de C7 için yapsak olmaz mı hocam ben her konuda yardımcı denek vs.. olurum
çok başarılı bir mod olduğu resimlerden ortada şahane bir görsellik var şunu bir de C7 için yapsak olmaz mı hocam ben her konuda yardımcı denek vs.. olurum
hepsini denedim zaten de çabuk sıkılan biriyim görselliğe çok önem veriyorum bu mod da görsel olarak çok güzel ses yüksetlmede gömülüymüş şahane işte tam aradğım gibi
hepsini denedim zaten de çabuk sıkılan biriyim görselliğe çok önem veriyorum bu mod da görsel olarak çok güzel ses yüksetlmede gömülüymüş şahane işte tam aradğım gibi
Telefona Hard Format atıp tekrar flashla kardeşim. Mutlaka bi hata olmuştur. Çünkü 1 buçuk haftadır kullanıyorum daha kendim bir hataya rastlamadım. Olsa mutlaka düzeltidim. Ki en çok kullanılan yerlerden biri. Mutlaka gözümden kaçmazdı.
mesaj oturumlarına giricen mesajlardan atıyo ana menüde takılmalar devam ediyo yeni mesaj geldiğinde o oturumlarda olan hatadan dolayı okumak zor oluyo mesajlara girip gelen kutusuna gitmek gerekiyo :S üzgünüm sorunlar var
mesaj oturumlarına giricen mesajlardan atıyo ana menüde takılmalar devam ediyo yeni mesaj geldiğinde o oturumlarda olan hatadan dolayı okumak zor oluyo mesajlara girip gelen kutusuna gitmek gerekiyo :S üzgünüm sorunlar var
Yazılımı kurmadan önce telefona Hard Format atıp, hafıza kartını biçimlendirdin mi kardeşim.? Eğer söylediğin hatalar varsa şu an kendimde kullanıyorum 2 haftadan beri mutlaka fark ederdim. Ve zaten hatası olsa 10.10.2012 de yayınlacakken yazılımı 15.10.2012 ye aldım geç yayınlamazdım. Şu anda kendimde kullanıyorum bir problem yok. Eğer başka problemi olan arkadaşlar varsa mutlaka belirtsinler. Ona göre bir yol bulalım. Yinede yorumların için teşekkür ederim.
şimdilik mesajlarda problem yokta Camera Lover Pack v1.01 programını kurdugunda kamerada sorun yaşanıyor. sorun olan arkadaşlar gerekli programı silince sorun ortadan kalkıyor.
şimdilik mesajlarda problem yokta Camera Lover Pack v1.01 programını kurdugunda kamerada sorun yaşanıyor. sorun olan arkadaşlar gerekli programı silince sorun ortadan kalkıyor.
tmm buyuk ihtimal programdan gecen başka arkadasın cwf sini yuklediğimde yine aynısını yapmıştı. o zaman program aklıma gelmemişti.yine aynı sorun olunca denedim gerçektende düzelti kamera
ya dostum birsey sorucam bu tel.ilk acıldıgında hani rengarenk bi similasyon cıkyor ya onun ismi nedir onu silmek istiyorum hosuma gitmedi de yardımcı ourssan sevinirim...