Symbian for TR FİNAL [01.04.2013]

Anil-D

Üye
vay be

Tepkiler: bjkmert45

Anil-D

Üye
ben ne olmuşum haberim yok bu goreve layik gorundugum icin teşekurler

asi6868

Üye
web browserde artık donma sorunu kalktımı ağbi kalktıysa ömür boyu bunu kullanırım...
hatasız bir cwf olur umarım reis... sabırsızlıkla bekliyoruz kardeşim keşke bugün atsann

SenyorMD

Üye
karde erken çıkma gibi bi durum olamaz mı çok fena gözüküyo

Konu Sahibi
web browserde artık donma sorunu kalktımı ağbi kalktıysa ömür boyu bunu kullanırım...
hatasız bir cwf olur umarım reis... sabırsızlıkla bekliyoruz kardeşim keşke bugün atsann

Evet kardeşim o sorunda tamamen kalktı, bu klavyeyi kapatmadan tıkladıgında da başka yerlere tıklıyordu o sorunda kalktı ortadan. Yazılım bitti ama test ediyorum hatası varsa duzeltmek için. yuzden tarihinden önce yayınlanmayacaktır.

- - - Eklendi - - -

karde erken çıkma gibi bi durum olamaz mı çok fena gözüküyo

Sorunları çözmem zamanla alakalı kardeşim sorunsuz olsun istiyorum, o yuzden erken çıkma gibi bir durum yok.

SenyorMD

Üye
Tamam kardes bekliyorum....

tarxhn

Üye
mert sabırsızlıkla bekliyorum. umarım tum beklentileri kapsar.

browser sorunlarını tamamen dùzeltmene sevindim helal olsun nokıa bile düzeltememişti , eline sağlık

Konu Sahibi
browser sorunlarını tamamen dùzeltmene sevindim helal olsun nokıa bile düzeltememişti , eline sağlık

Tek başıma yapmadım açıkçası kardeşim. Emre.koç arkadaş dosyaları ayırdı bende sorunları düzelttim sadece. Teşekkürler

OPC

Üye
Ellerine sağlık Mert merakla bekliyoruz