Symbian for TR FİNAL [01.04.2013]

jakobs21

Üye
ya yeniden başlatı nsl kaldrabilirm

Konu Sahibi
ya yeniden başlatı nsl kaldrabilirm

Kardeşim kaldırmak biraz sıkıntı yaratabilir. Kaldırıp sana ona göre link vereyim diyeceğim. Ama telefonunda problemlere yol açabilir. Çünkü bu CFW de uda ve core boyutları maximum da. Yani aynı randa olmalılar. O yüzden yapıp telefonunu riske atamam. En güzeli güncellemeyi beklemen.

hbwolf

Üye

yeni güncelleme ne zaman gelecek kardeşim aklında bir tarih var mı ?

ogezen

Üye
Sağolasın toprağım eline sağlık yaptıgın cfw çok güzel bi önceki gibi Kamera ayarlarlarını keşke oldugu gibi bıraksaydın çünkü bi resim çekiyorum 5 mb çok yer kaplıyor başka herhangi birproblem yok kardeşim sağolasın

Konu Sahibi
yeni güncelleme ne zaman gelecek kardeşim aklında bir tarih var mı ?

Şu anlık bir taih yok kardeşim.

- - - Eklendi - - -

Fotoğraf kalıtesıne önem verdiğim için kardeşim yüksek ayarladım onu.

CABBAR

Üye
Indirmiştim yükleyecektim güncellemeni bekleyeyim ustam eline sağlık

Konu Sahibi
1 Haftaya BOMBA gibi bir güncellemeyle geliyorum MAXİCEP AİLESİ.

Konu Sahibi
Fotoğraf koyarım 1-2 günde dostlar.

- - - Eklendi - - -

Fotoğrafları yüklemeye başladım arkadaşlar. Sizleri fazla merakta bırakmak istemedim.

- - - Eklendi - - -

Fotoğraf koyarım 1-2 günde dostlar.

- - - Eklendi - - -

Fotoğrafları yüklemeye başladım arkadaşlar. Sizleri fazla merakta bırakmak istemedim.

GÖRSELLER HAZIR ARKADAŞLAR.

clerk

Üye
Değerli Ustam hazırladığın CWF yi kullanıyorum eline sağlık teşekkürler (Nokia C6-01) Ancak bir eksikliğin giderilmesi amacı ile dikkatini çekmek istedim. Galeriden fotografı direk sosyal kullanım ağına (facebook - twitter vs.) atamıyoruz. İlgilenirsen kendi adıma ve kullanıcıların adına teşekkür ederim şimdiden....

arka planda calisan ugyulamalari kapatsaydin keske...))zahmet etmissin,tesekkurler)

vahcet12

Üye
Ustam öncelikle ellerine kollarına sağlık çok güzel görünüyor. Fakat bir sorum olacak gene maxicep ten buldum hangi konuydu hatırlamıyorum ama bir flash attım. Her şey çok güzelde şu menü geçişleri falan animasyonlu olmuş ve bende telefonu hızlı kullanmayı seven bir kişiyim yani bastığımda animasyon falan çıkmayacak tak girecek bu flash ta animasyon olacak mı? Birde ayriyeten batarya simgesini yeşil yapabilme gibi bir imkanımız varmıdır?

Konu Sahibi

Onu programlarla halletmelisin dostum, aynı sorunu maalesef bende yaşıyorum ama programlarla çözüm bulabilirsin ancak.

- - - Eklendi - - -

arka planda calisan ugyulamalari kapatsaydin keske...))zahmet etmissin,tesekkurler)

Arkaplanda çalışan uygulamalar normalde kapalı zaten kardeşim sadece orada açık olduğunu gösteren simgeler fark edilsin diye ben açıp çektim. Normalde kapalı.

- - - Eklendi - - -

Onu ayarlar/temalar/seçenekler/tema efektleri ni kapatarak yapabilirsin kardeşim. Ben kendimde tema efekti çok severim, seven arkadaşlarda var. kaldıramazdım. Ama sorununu bu şekilde halledebilirsin.

bjkmert senin sayende telefonu haftada bir flaşlıyorum valla iyi cwfler yapıyon

faysal26

Üye
Yeni güncellemeyi sabırsızlıkla beklemedeyim gelsin hemen kurcam ellerine sağlık

hbwolf

Üye
bekliyoruz usta ellerine sağlık ama bir sorum olacak bluetooth ile veri alma sorunu çözüldü mu?