symbian en son virüs tipi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vedat533

vedat533

Üye
    Konu Sahibi
symbian en son virüs tipi
arkadaşlar 7610 kullanıcısıyım çeşitli virüsler gördüm sildim ama ben ömrü hayatımda böyle bişey dfaahada görmedim öyle bi virüs ki h kartındaki tüm bilgileri 5 sn yede yok ediyor ve daha 2 saat önce bi kaç oyun uygulama ve müzik indirdikten sonra teli açmamla birlikte h.kartındaki herşey gitti lanet olsun:@:aglabütün birikim yok oldu **** dahada içimden tele bişe atmak gelmio lütfen bu virüs tipini bilen ve nasıl korunacağım hakkında bilgisi olan biri yardım etsın virüs system dosyasına bile bulaşmıyor nerde olursa olsun aktif ve tel açılır açılma devreye giriyor arkadaşlar sakın aldırmazlık yapmayın çok önemli bi konuuuuuuuuu yardım için hemen harekete geçelim vee anladığım kadarıyla sadece symbian işletim systemine sahip tellerde bu sorun oluşuyo java systemlerde bu virüs ne hikmetse çalışmıo dediğim gibi system dosyasında olmasada tel açılır açılmaz aktif ben teli açtığımda direk uygulamaları yüklemek için dosya yöneticisine girdim faka tel tıkandı ordan çıktım fexplolere gircektim(kısayoldan)birden karşıma ajanda geldi şaşırdım bi kaç kere h.kartını söküp taktım hep aynı sorun oldu sonra sinirlenip bi i.cafaye gittim h.kartını taktım ikiidane dosya vardı kartta biri"[" die ***** bi dosya diğeri"s" die bi dosya birinin boyutu şaçma ama 1gb ttı(zaten benim kart hafıza 1gb)şok oldum bide standart klasörler images ile other vardı ama diğerleri silinmişti dona kaldım bütün diğer dosyalar yok olmuş aynı olay daha öncede olmuştu ama dosyalar bu kadar hızlı silinmemişti 1 saat virüslü açıkken bile anca iki resim veee yükleme dosyaları falan gitmişti arkadaşlar özellikle symbian tel kullanıcıları LÜTFENNNNNNNNNNNNN BUUUUUU OLAYIIIIIIII ARAŞTIRALIM SİZİNDE BAŞINIZA GELECEK ÇÜNKİ:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:@:@:@:@:@:@:@

emre_kalay

emre_kalay

Üye
vala tele format at kartı flan biçimlendir kart takılı deyilken de tel hafızasını vs seyleri siliyosa mecbur flahş attırcaksın kartı biçimlerdirceksin bide kartı her pc sokma

By_LOST

By_LOST

Üye
arkadaşlar 7610 kullanıcısıyım çeşitli virüsler gördüm sildim ama ben ömrü hayatımda böyle bişey dfaahada görmedim öyle bi virüs ki h kartındaki tüm bilgileri 5 sn yede yok ediyor ve daha 2 saat önce bi kaç oyun uygulama ve müzik indirdikten sonra teli açmamla birlikte h.kartındaki herşey gitti lanet olsun:@:aglabütün birikim yok oldu **** dahada içimden tele bişe atmak gelmio lütfen bu virüs tipini bilen ve nasıl korunacağım hakkında bilgisi olan biri yardım etsın virüs system dosyasına bile bulaşmıyor nerde olursa olsun aktif ve tel açılır açılma devreye giriyor arkadaşlar sakın aldırmazlık yapmayın çok önemli bi konuuuuuuuuu yardım için hemen harekete geçelim vee anladığım kadarıyla sadece symbian işletim systemine sahip tellerde bu sorun oluşuyo java systemlerde bu virüs ne hikmetse çalışmıo dediğim gibi system dosyasında olmasada tel açılır açılmaz aktif ben teli açtığımda direk uygulamaları yüklemek için dosya yöneticisine girdim faka tel tıkandı ordan çıktım fexplolere gircektim(kısayoldan)birden karşıma ajanda geldi şaşırdım bi kaç kere h.kartını söküp taktım hep aynı sorun oldu sonra sinirlenip bi i.cafaye gittim h.kartını taktım ikiidane dosya vardı kartta biri"[" die ***** bi dosya diğeri"s" die bi dosya birinin boyutu şaçma ama 1gb ttı(zaten benim kart hafıza 1gb)şok oldum bide standart klasörler images ile other vardı ama diğerleri silinmişti dona kaldım bütün diğer dosyalar yok olmuş aynı olay daha öncede olmuştu ama dosyalar bu kadar hızlı silinmemişti 1 saat virüslü açıkken bile anca iki resim veee yükleme dosyaları falan gitmişti arkadaşlar özellikle symbian tel kullanıcıları LÜTFENNNNNNNNNNNNN BUUUUUU OLAYIIIIIIII ARAŞTIRALIM SİZİNDE BAŞINIZA GELECEK ÇÜNKİ:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:@:@:@:@:@:@:@

Kardeş Önce Çihaza Format At *#7370# Bunu Yaparak Sonra Önce Pc De Havıza Kartını Biçimledir
Sonra Çihaz Taktığında Haviza Kart Bozuk Diycek Sakın Sakın OLcan Sonra Çihaz Haviza Kartını Biçimlendir Onda Sonra Cihazi Kapat 1,2 Dk Sonra Aç

Ve Onda Sonra Havıza Kartına

BitDefender Anti-Virüs v2.01 Türkçe | (NoRapid) |

Bunu Veya

Bilgisayardaki PaNDa SeCuRiTY şimdi S60 DA

2.Anti Virüs Programı Kullan Çihaz Ozaman Rahatlar Artı Program Hem Çihaz Hemde Haviza Kartına Yükle Benım Başımad Aynısı Geldı Araştırdım En Son Cağre Bunlar Yaptım Artı Senın Pc De Virus Varsa Oda Sıkıntı Yapar Malum Virüsle Sadece Nokia Cihazlar Gelir Ya Haviza Kartında Ya Veri Alıp Veri Vermekten Yada Bluetooth Yoluyla

Not:Bu İşlemler Yaparken Sakın Ve Dikkatli Olmalısın Saygılar Kolay Gelsin...

vedat533

vedat533

Üye
    Konu Sahibi
arkiler saolunda silmekle ilgili problem yok ta korunma yolları lzm ben kapersky kullanıom aceba o program varken kart okkuyucudan bişi atsam yine bu olay olurmu virüsü silebiliom korunmak önemli yani bilgiler gidio sonuçta:agla:agla:@

burhanbal

Üye
telefonda virüs programı şarttttt

vedat533

vedat533

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben h.kartını kullandiğim i.cafeciye sordum sana deep freez bulaştı dedi yaw bu deep freez den nası korunacaz
:hmmm

celilcemre

celilcemre

Üye
teşe3kkürler

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
Bilmiyorum ama s60 larda hakkaten hangi virüs programı en etkin ?? bilen varsa söylesin

vedat533

vedat533

Üye
    Konu Sahibi
söliim tabikide kaspersky ama deep free ze çare yok hafıza kartı okuyucularla alış veriş tehlikeli bance cebinde anti virüs vasa en güzeli blootoh bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt