symbian edit grubumuzu oluşturuyoruz...anlıyorsan içeriye gir...

Sponsorlu Bağlantılar

rastbin

Üye
S.a Beyler...Ben OnurBaba Belki editlerimden tanırsınız.Türkçeleştirilmiş java oyunlar arşivindeki oyunların yarısı benım.daha koymama gerek warmı bılmıyorum oyun.Arşiv haricindede tek konu olarakta oyunlarım paylaşılmış.Ben paylaşırsam heralde tekrar yapmış olurum hepsi paylaşılmış çünki:)...Neyse Bende girebilirmiyim ki?..Ayrıca ismimi >>OnurBaba<< olarak değiştirirseniz sevinirim arkadaşlar:)

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
S.a Beyler...Ben OnurBaba Belki editlerimden tanırsınız.Türkçeleştirilmiş java oyunlar arşivindeki oyunların yarısı benım.daha koymama gerek warmı bılmıyorum oyun.Arşiv haricindede tek konu olarakta oyunlarım paylaşılmış.Ben paylaşırsam heralde tekrar yapmış olurum hepsi paylaşılmış çünki:)...Neyse Bende girebilirmiyim ki?..Ayrıca ismimi >>OnurBaba<< olarak değiştirirseniz sevinirim arkadaşlar:)
A.s kardeş öncelikle foruma hoşgeldin >>OnurBaba<< siz oldunuzu anlamamız gerekli çünkü nick taklit edilebilir editlediğiniz ve forumda görmediğiniz 3 çalışmayı eklerseniz iyi olacağı kanaatindeyim elinizde böyle yeni dosyalar varsa tabiki...

rastbin

Üye
Evet var 1 tanesınıde yenı edıtlerım..Su anda uykum geldı yatacamda yarın koyarım.Ayrıca ibrahimselami adlı üye benı yakında tanır yanı onurbaba oldugumu:)..neyse ben yarın oyunları koyarım;)

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Evet var 1 tanesınıde yenı edıtlerım..Su anda uykum geldı yatacamda yarın koyarım.Ayrıca ibrahimselami adlı üye benı yakında tanır yanı onurbaba oldugumu:)..neyse ben yarın oyunları koyarım;)
Aramıza hoşgeldin...;)

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
Güzel iş çıkarmışsınız arkadaşlar tebrikler

fahad33

Üye
s.a bende aranıza katılmak isterdim ama pek fazla zamanım olmuyor açıkçası ..
symbian ***** -,python programalama,java programalam,symbian ve java farketmez türkçeleştirme
yapıyorum , maxpda da olmak güzel diğer arkadaslara hayırlı olsun diorum

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
s.a bende aranıza katılmak isterdim ama pek fazla zamanım olmuyor açıkçası ..
symbian -,python programalama,java programalam,symbian ve java farketmez türkçeleştirme
yapıyorum , maxpda da olmak güzel diğer arkadaslara hayırlı olsun diorum
Aramıza hoşgeldin...;)

Patron.123

Üye
gruba bende katılmak istiyorum

eğer siz izin verirseniz tabi

ramazan12345

ramazan12345

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
eger bize edit yapmış oldugun programları gönderirsen tabki alırız...

dada21

dada21

Üye
Çilekeş kusura bakma 50 mesaj barajına ulaşmadığım için gruba giremedim daha en yakın zamanda girecem

cotanak81

cotanak81

Üye
slm arkadaşlar bende sizlerleyim ama pc olanagım olmadıgından sadece sizlere destekle yetiniyorum maxicep grubuna başarılar dilegiyle .. [email protected]

--------------- Ekleme ---------------

hepinize kolay gelsin

PeSimiSt_61x

PeSimiSt_61x

Üye
arkadaşlar uzun zaman siteye giremem köye gidiyorum belki ara ara girerim kendinize iyi bakın

tolgalatas

tolgalatas

Üye
beyler bende sizlerle olmak istiyorum

Patron.123

Üye
kendim 2 tane editledim ama python deil yolliyimmi

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
aauz

aauz

Üye

kendim için hazırlamıs oldugum bi pro intro bu proda gömülü degil.. ama görüntüsünü verdim gec mi kaldım yoksa

aauz

aauz

Üye
sanırım geciktim hic cevap bile yok :agla

Üst Alt