symbian edit grubumuzu oluşturuyoruz...anlıyorsan içeriye gir...

Sponsorlu Bağlantılar

junnior2

junnior2

Üye
bende bu güzel takımda olmak isterdim ama nete haftada 1 en fazla 2 kez girdiğimden :sn: ve cracktan anlamadığımdan oluşacak güzel takımınızı zayıflatmak istemem ama hexte tüm türkçe karakterlerin koduna sahibim ihtiyacı olana kodlara verebilirim ayrıca BİNPDA dışında 2 exe daha var cebe göre onları vermek isterdim ama mesaja nasıl resim-exe vs. eklenir bilmiyorum o yüzden ekleyemedim size başarılar MAXİPDA cracklarınızı piyasaya bekliyoruz :maxicep:

ramazan12345

ramazan12345

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bende bu güzel takımda olmak isterdim ama nete haftada 1 en fazla 2 kez girdiğimden :sn: ve -tan anlamadığımdan oluşacak güzel takımınızı zayıflatmak istemem ama hexte tüm türkçe karakterlerin koduna sahibim ihtiyacı olana kodlara verebilirim ayrıca BİNPDA dışında 2 exe daha var cebe göre onları vermek isterdim ama mesaja nasıl resim-exe vs. eklenir bilmiyorum o yüzden ekleyemedim size başarılar MAXİPDA -larınızı piyasaya bekliyoruz :maxicep:

saol kardeşim yorumun için teşekkürler

bende de 3 tane exe var

ama bwopda nınkinden yapamıyorum o exe nasıl yapılmış acaba?

qwertycuma

qwertycuma

Üye
Madem ki böyle bir grubmuz var ozamn bana bi yardım edebilirsiniz sisbom la yaptığım sise pythonun exe tasarım prosuyla intro hazırladım ve ekledim ama yüklenirken intro otomatik açılmıyo razaman arkadaşımızn bi python prosunu inceledim fileInfo.txt bi benzerini yaptım exe nin yolunu belirrttim ama gene aynı sonuç yardımcı olacak varsa lütfen:)

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Madem ki böyle bir grubmuz var ozamn bana bi yardım edebilirsiniz sisbom la yaptığım sise pythonun exe tasarım prosuyla intro hazırladım ve ekledim ama yüklenirken intro otomatik açılmıyo razaman arkadaşımızn bi python prosunu inceledim fileInfo.txt bi benzerini yaptım exe nin yolunu belirrttim ama gene aynı sonuç yardımcı olacak varsa lütfen:)
Cepte sisboom pc de ise sistoll bunu yapabiliyor sisboom da yaparken exe üzerine gelip yükleme kaldırma sırasında çalıştırı seç biraz zor ama öğrenince kolay ...

ramazan12345

ramazan12345

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Cepte sisboom pc de ise sistoll bunu yapabiliyor sisboom da yaparken exe üzerine gelip yükleme kaldırma sırasında çalıştırı seç biraz zor ama öğrenince kolay ...

daha geniş bir açıklama yapacak olursam

1- projeni seçip kaydete bas
2- high pack setting'e gel ve o exe dosyasına seçeneklerden ayarlarotomatik aç'ı seç bu kadar...

s60 efsanesi çilekeş babaya selamlar....:oke:

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
daha geniş bir açıklama yapacak olursam

1- projeni seçip kaydete bas
2- high pack setting'e gel ve o exe dosyasına seçeneklerden ayarlarotomatik aç'ı seç bu kadar...

s60 efsanesi çilekeş babaya selamlar....:oke:
:oke::oke::oke::oke:

canimehmet

Üye
Ok.Ama o Benim Sitem İstemiyorsanız Sorun Değil Sonuçta Emek Benim Kendi Reklamımın Olması da Normal Değilmi ?

qwertycuma

qwertycuma

Üye
--------------- Ekleme ---------------

Ok.Ama o Benim Sitem İstemiyorsanız Sorun Değil Sonuçta Emek Benim Kendi Reklamımın Olması da Normal Değilmi ?

senin siten olduğu nerden anlıyıcaz??

FerreT

FerreT

Üye

O halde bi kendi sitenize bide Maxicep sitesi için ayrı ayrı oluşturursunuz zaten editlemek pek zor bi iş değil ;)

oceanss

oceanss

Üye
ya arkadaslar .pyc uzantılı dosyaları acan bi editör varmı varsa lütfen linkini verırmısınız...tşkler...

qwertycuma

qwertycuma

Üye
senin için upload ettim:)
yalnız python ile çalışıyo ped-beta versyon

dowload

partan003

partan003

Üye
olabilir ama herkes verdiyi sözü tutarsa iyi olur arkanızdayım bende varım arkadaşlar

cirkinn

Üye
ya ben okul bitince katılabiirmiyim? OKS ye hazırlanıyorum kusura bakmayın ama katılmak istiyorum

traBolic

traBolic

Üye
Şimdi Ben
Bunları Ekledim

Dikkat Parola Sorarsa: CyberMax

ramazan12345

ramazan12345

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
aramıza hoşgeldin CyberMax

> çileke$ <