Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geç olması önemli değil siz editlediklerinizi uygun bölümlere ekleyin negative ye pm atıp gruba girmek istediğinizi söyleyin o değerlendirecektir...
aauz
Üye
sagol tesekkurler çilekeş
ower
Üye
buyrun;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
elfeneri .sis formatında
maxi okey ise .jar formatındadır..!
deve
Üye
--------------- Ekleme ---------------
bende daha bi tane var synergenix emulatör (türkçe) 16 oyunlu atiyimmi
Knight43
Üye
ya arkadaşlar benim adım murat.bende katılmak isterim ama bu konuda hiç bilgim yok.bana yardımcı olursanız sevinirim.ayrıca program yapma konusunda araştırmalarım var.msn:[email protected]
x_files_x
Üye
bende bişiler biliyom yardim ederim
samet677553
Üye
ok güzel düşünce
muratsuak
Üye
abler edit flan diil kendi programımı yaptım pyhton program olsn olmasn istedin programı koydum
doganxx
Üye
çilekeş neden cezalı affedin
muratsuak
Üye
arkadaslar izninizle araniza katılmak istiyo ve yaptığım bi karısım programını göstermek istiorum ama cevaplara koyamiorum
kacaksevgilim
Üye
çilekesh başka bir forum sitesine transfer olmuş sanırım başka bir yerde aynı isimle
Arkadaşlar bende bu işlerden anlıyorum ama nasıl program koyabilirim siteye.elim bi çok pro ve oyun vr bide programın sonuna nasıl exe'mizi koyuyoruz lütfen anlatırmısınız lütfen
ELECTRONİC
Üye
Şimdi beyler bende az cok bu işlerden anlarım sizlere elimden geldiğince yardımcı olmaya calısacagım insallah dahada basarılı oluruz saygılar
mehmetx169y
Üye
editlemek için gereken progamları gönderirmisiniz.
k11
Üye
oo
mereka etmeyin arklar
editleme
den iyi analrım
aynı zmanda cok eglenceli bişi
volpan
Üye
1 yıldır herkez anladığını birşeyler koyacağını yazıp durmuş ama çalışan çileşkeş ve 1 iki kardaştan öteye gitmemiş laf değil icraat koyun ortaya beğenen alır alınan yazmaz