> çileke$ <
Üye
Gördüm kardeş hatta inceledim gruba katıldınşu mesajıma 1 kişi cevap versin be o kadar program yolladım
bir müddet sonra son şeklini alıyor grubumuz...Gördüm kardeş hatta inceledim gruba katıldınşu mesajıma 1 kişi cevap versin be o kadar program yolladım
bir müddet sonra son şeklini alıyor grubumuz...Gördüm kardeş hatta inceledim gruba katıldınbir müddet sonra son şeklini alıyor grubumuz...

arkadaşlar ben anlıyorum hexi çok iyi bilirim programları istediğinmizgibi türkçeleştiririm koyulmayan diğer türkçe karakterleride koyarım örneğin bazı programlara ç,ü,ö hariç ş,ı,ğ,Ş,I.Ğ de koyabiliyorum anlıyacağınız tam türkçe yapabilirim.
--------------- Ekleme ---------------
örnek olarak en basitinden işte link freemem programı tamamen türkçe karakterli
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yada
daha var ama bu örnek türkçeleştirdiğim bi program
evett ne diyorsunuz

ramazan aktan sen bu programları yüklerken yazdıgın yazilari bende yazmak istiyorm.ve program turkcelestırmaek ıstıyorum.bi zahmet yardım ca ol
sagol teskkur ederiz

n:Aramıza hoşgeldin değerlendireceğiz...arkadaşlar ben anlıyorum hexi çok iyi bilirim programları istediğinmizgibi türkçeleştiririm koyulmayan diğer türkçe karakterleride koyarım örneğin bazı programlara ç,ü,ö hariç ş,ı,ğ,Ş,I.Ğ de koyabiliyorum anlıyacağınız tam türkçe yapabilirim.
örnek olarak en basitinden işte link freemem programı tamamen türkçe karakterli
yada
daha var ama bu örnek türkçeleştirdiğim bi program
evett ne diyorsunuz
Tabiki bekliyoruz bir çok kişi yazın aktiflik sergileyecek...
Arkadaşlar yönetici toplantı bölümüne konu açtım tartıştık ve olumlu bir sonuca ulaştık
1 haziranda maxiteam üyelerinin profili özelleşecek
eklenti hakkı olacak
ayrıca yönetime katılımı maxiteam'a teklif verenler arasından seçilecek
malum mod çok az
pm ile 2 kişiye daha ulaştım Cancer ve İbrahimismail
nickli üyelerde gruba katılmayı kabul etti
Allah utandırmasın hepimizi...
Bu bölümde teklif verenler
Pm ile ulaştığım
Paylaşımlarını gördüm gayet güzel eline sağlıkArkadaşlar benim evde bilgisayar yok ben her zaman bağlı olamam_ama bu siteye yararım büyük olacak...![]()
Arkadaşlar benim evde bilgisayar yok ben her zaman bağlı olamam_ama bu siteye yararım büyük olacak...![]()
Aramıza hoşgeldin 3 çalışmanı foruma eklemen gerekli...Benim Nickim:triller Pythonda Uzmanım Eğer Sizde Istrseniz Grubunuza Katılabilirim