Symbian da Olması gereken ama olmayan programlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
Symbian da Olması gereken ama olmayan programlar
Arkadaşlar Nokia'nın yeni yayınladığı Noki QT SDK 1.2 'yi öğrenmeye başladım. Yeni bir program yazmak istiyorum. Ancak kafamda net fikir yok şu tarz program olsun diye. Ama Google+'ın nokia da programı yokmuş. Böyle bir program yapmak istiyorum ama bu ilk adımda bana ağır gelir diye düşünüyorum.

Sizden fikir istiyorum. Ne tarz program yapmalıyım. Ne türde olmalı bu uygulama. Programı yazarken Symbian Belle'nin kendi bileşenlerini kullanacağım.

Hatta kısa bir örnek bileşenleri uygulaması yazdım linkini de ekliyorum, denemenizi istiyorum telefonda signedlidir. Bu bileşenleri kullanarak nasıl program yapabilirim.

*Hava Durumu
*Borsa
*Google Uygulamaları
*Facebook
*Youtube

vs. sadece öneri istiyorum... Keşke şöyle bir program olsa dediğiniz. (mantıken basit olsun ki ben de zorlanmayayım)
yorumları bekliyorum...

Örnek Tasarım Link:

• Beğen
Tepkiler: pRime.

hardistortion

Üye
kardeş tuşlar kilitliyken müzikçalarda sonraki şarkıya geçen bir program olsa iyi olur yolda dinlemeyi sevenler için focus tuşu veya açma-kapama tuşu ile

benighted

benighted

Üye
saglam bir facebook uygulamasi.icinde chat de olmali ancak.olursa super olur diye dusundum.

trontr

Üye
mesaj geldiğinde veya cevapsız arama olduğunda şarj ışığını yanıp söndüren bir program yapsan 10liraya alırım:D

bi de mesaj gelince 1 kere titremesin telefon bakılmadığı sürece 3dk da bir titrresin

----------Eklendi @ 18:01:33 ---------- Yazıldı @ 18:00:35 ----------

tabi açılışta otomatik çalışma olayını ve task managerde görüzkmeme olayını yapabiliosan

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
mesaj geldiğinde veya cevapsız arama olduğunda şarj ışığını yanıp söndüren bir program yapsan 10liraya alırım:D

bi de mesaj gelince 1 kere titremesin telefon bakılmadığı sürece 3dk da bir titrresin

----------Eklendi @ 18:01:33 ---------- Yazıldı @ 18:00:35 ----------

tabi açılışta otomatik çalışma olayını ve task managerde görüzkmeme olayını yapabiliosan

bu istediğin olaylar zaten var arkadaşım
şarj ışığı değil de menü ışığı yanıp sönüyor zaten orjinalinde
mesaj hatırlatma için de call reminder diye bir uygulama vardı sanırım arama çağrı yöneticileri bölümünde olması gerek

----------Eklendi @ 18:11:25 ---------- Yazıldı @ 18:10:36 ----------

saglam bir facebook uygulamasi.icinde chat de olmali ancak.olursa super olur diye dusundum.

fmobi kullanıyor musun? daha sağlam chatli programı şu aşamada arkadaştan istemek biraz insafsızca olabilir :)

----------Eklendi @ 18:14:59 ---------- Yazıldı @ 18:11:25 ----------

dostum basit program yazarak qt öğrenmek istiyorsan bence oyunlarla başlasan daha kolay olur çünkü uygulamalar için donanımdan kullanman gereken kısımlar olacaktır ve karışık gelebilir başlangıç için
qt nin sayfasında basit oyun örnekleri var mesela epong gerçekten çok hoşuma giden güzel ve basit bir oyun
bence bu tarz oyunlarla başlasan daha rahat geliştirirsin kendini ;)

akinorta

Üye
    Konu Sahibi

evet fmobi varken bize düşmez ki zaten fmobi= facebook gibi bir şey.

----------Eklendi @ 18:20:48 ---------- Yazıldı @ 18:20:26 ----------

kardeş tuşlar kilitliyken müzikçalarda sonraki şarkıya geçen bir program olsa iyi olur yolda dinlemeyi sevenler için focus tuşu veya açma-kapama tuşu ile
böyle bir uygulama ovide vardı galiba ama tam hatırlamıyorum

benighted

benighted

Üye
fmobi kullaniyorum ancak chat de programdan atiyor sinir bozucu.

trontr

Üye
bende biliorum menü tuşunun yandığını. C7 deki şarja takınca yanan ışığında yanmasını istiyorum. Sürgülü kılıftan gözükmesi için

trontr

Üye
call reminder diye bi program da bulamadım bilenvarsa yazabilir mi o programı.

batmanyavuz

batmanyavuz

Üye
Güzel bir kronometre olabilir, halen sağlam bir tane bulamadım. Çok sık olmasa da zaman zaman gerekli oluyor. Şöyle hem ileri hem geri sayımlı, görsel olarak da iyi bir kronometre güzel olur.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
bende biliorum menü tuşunun yandığını. C7 deki şarja takınca yanan ışığında yanmasını istiyorum. Sürgülü kılıftan gözükmesi için

bunu kurtuluş abi ve madness biliyordur muhtemelen rul dosyalarıyla halledilebilecek birşey gibi duruyor çünkü bi ulaş istersen özelden kendilerine

----------Eklendi @ 18:39:04 ---------- Yazıldı @ 18:38:15 ----------

Güzel bir kronometre olabilir, halen sağlam bir tane bulamadım. Çok sık olmasa da zaman zaman gerekli oluyor. Şöyle hem ileri hem geri sayımlı, görsel olarak da iyi bir kronometre güzel olur.

kesinlikle ben de tam düzgün çalışan bi kronometre bulamadım :S yazabilirsen bu olabilir bak ;)

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
önce hesap makinesi ile başlıyorum sonra kronometreyi deneyeceğim.

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Müzik çalar içinde şarkının ismini değistiren ve Hiddeb Operatorun Belle sürümünü yazabilirsin Bunlar Belle'de yok da bence olması gerek Anna da sadece Hidden operator vardı diğeri yoktu o lazım

uribaju

uribaju

Üye
müzik çalardayken isim arama modu, gerçek 3g widgeti(çift mod değil), lazım banada yapabilirsen güzel olur

tarxhn

tarxhn

Üye
selam dostum ben nokiac6-01 kullanıyorum. nokia 6600da m-cuzdan vardı. bendekic6-01 belle için -cuzdan gibi bir progrm arıyıp bulamıyorum sen yaparsan iyi olur. yadaq varsa biri ban lik veririse iyi olur saolun

cardanadam

cardanadam

Üye
müzik çalara ekolayzır proğramı yapabilirmisin

hypnose26

Üye
kalan internet paketı mb ını gösteren widgt on numara olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt