akinorta
Üye
Symbian da Olması gereken ama olmayan programlar
Arkadaşlar Nokia'nın yeni yayınladığı Noki QT SDK 1.2 'yi öğrenmeye başladım. Yeni bir program yazmak istiyorum. Ancak kafamda net fikir yok şu tarz program olsun diye. Ama Google+'ın nokia da programı yokmuş. Böyle bir program yapmak istiyorum ama bu ilk adımda bana ağır gelir diye düşünüyorum.
Sizden fikir istiyorum. Ne tarz program yapmalıyım. Ne türde olmalı bu uygulama. Programı yazarken Symbian Belle'nin kendi bileşenlerini kullanacağım.
Hatta kısa bir örnek bileşenleri uygulaması yazdım linkini de ekliyorum, denemenizi istiyorum telefonda signedlidir. Bu bileşenleri kullanarak nasıl program yapabilirim.
*Hava Durumu
*Borsa
*Google Uygulamaları
*Facebook
*Youtube
vs. sadece öneri istiyorum... Keşke şöyle bir program olsa dediğiniz. (mantıken basit olsun ki ben de zorlanmayayım)
yorumları bekliyorum...
Örnek Tasarım Link:
Sizden fikir istiyorum. Ne tarz program yapmalıyım. Ne türde olmalı bu uygulama. Programı yazarken Symbian Belle'nin kendi bileşenlerini kullanacağım.
Hatta kısa bir örnek bileşenleri uygulaması yazdım linkini de ekliyorum, denemenizi istiyorum telefonda signedlidir. Bu bileşenleri kullanarak nasıl program yapabilirim.
*Hava Durumu
*Borsa
*Google Uygulamaları
*Youtube
vs. sadece öneri istiyorum... Keşke şöyle bir program olsa dediğiniz. (mantıken basit olsun ki ben de zorlanmayayım)
yorumları bekliyorum...
Örnek Tasarım Link:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız